LG G3'ün çıkış tarihi belli oldu gibi
ABONE OL
Şu sıralar akıllı telefon dünyası One M8 ve Galaxy S5 ile maceralar yaşasa da bu sene bitmeden gelecek daha çok göz kamaştırıcı ürün var. En başında iPhone 6, Xperia Z2 ve elbette LG G3.

Buradaki tek sorun bu telefonların ne zaman geleceği. Şu sıralar iPhone 6 hakkında pek çok dedikodu duyuyoruz, Z2 stok sıkıntısından dolayı ertelendi ve G3... G3 konusu biraz detaylanmış olabilir.

ZDNet Korea sitesine göre LG yeni Android amiral gemisi telefonu için kafasında bir tarih belirlemiş. Buna göre Kore firması LG G3'ü haziran ayında bizlere tanıtıp hemen temmuzda da çıkartmayı planlıyor.

Özellikle bugün QHD ekran kalitesine sahip olduğu kesinleşen LG G3 için beklentiler oldukça yüksek. Her ne kadar yeni nesil ekran modası konusunda Çinli firma Oppo hem LG'yi hem de Samsung'u geçmiş olsa da LG belli ki daha fazla geç kalmak istemiyor.

Şu ana kadar G3 hakkında bildiklerimiz ise 5.5 inç ekranı olacağı, Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, 3GB bellek ve kamerası için donanımsal optik görüntü sabitleyicisi bulunduğunu biliyoruz. Bunun yanında su geçirmezlik özelliği mümkünken tasarım konusunda da en iyiler listesine girmeyi planlıyor.

Kaynak: Hardware Plus

İlginizi Çekebilir: Bir Google Glass kullanıcısı daha saldıraya uğradı