TEKNOFEST'e kayýt olmadan gidilir mi? TEKNOFEST Ýzmir ücretli mi? TEKNOFEST Ýzmir ziyaretçi kayýt formu
ABONE OL

TEKNOFEST Ýzmir kayýtlarý devam ediyor. Ziyaretçiler TEKNOFEST Ýzmir kayýt formunu doldurarak etkinliðe katýlabilecekler. Etkinlik alaný, 27 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasýnda ziyaretçilere açýk olacak. Peki TEKNOFEST Ýzmir kayýt olmadan gidilir mi? TEKNOFEST Ýzmir ücretli mi? TEKNOFEST Ýzmir kayýt formu

TEKNOFEST GÝRÝÞ ÜCRETLÝ MÝ?

Milli teknolojilere teþvik olan TEKNOFEST'in üçüncü ayaðý Ýzmir'de gerçekleþtiriliyor.

TEKNOFEST Havacýlýk, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamýnda düzenlenen gösteriler, aktiviteler ve seminerlere katýlým ücretsizdir. Ayný zamanda Take Off Uluslararasý Giriþim Zirvesi'ne ziyaret ücretsizdir ve katýlým herkese açýktýr.

TEKNOFEST2023 Ýzmir etkinlikleri, 27 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasýnda Çiðli Havalimaný Etkinlik Alanýnda gerçekleþtiriliyor.

Türkiye Teknoloji Takýmý Vakfý ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý tarafýndan organize edilen Havacýlýk, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), Ýzmir'de ziyaretçilere görsel þölen sunuyor.

Ýzmir Çiðli Havalimaný'nda düzenlenen etkinliðe giriþler ücretsizdir. TEKNOFEST'e giriþ yapabilmek için öncesinde internet sitesi üzerinde ziyaretçi kaydý oluþturmak gerekiyor.

TEKNOFEST ÝZMÝR KAYIT OLMADAN GÝDÝLÝR MÝ?

Etkinliðin biletleri ücretsiz olup, https://www.teknofest.org/tr/ adresinden ziyaretçi kaydý oluþturularak etkinliðe giriþ yapýlabilecek.

Aþaðýdaki formu doldurarak 27 Eylül - 1 Ekim 2023 tarihlerinde Ýzmir Çiðli Havalimaný'nda gerçekleþtirilecek TEKNOFEST 2023'e katýlým gösterebilirsiniz.

TEKNOFEST ÝZMÝR ZÝYARETÇÝ KAYIT FORMU ÝÇÝN TIKLAYIN

Festival, her yaþ ve meslek grubundan ziyaretçiye açýk olup ücretsizdir. Katýlýmýný özellikle desteklediðimiz 13 yaþýndan küçük ziyaretçiler alana, velileri ya da öðretmenleri ile birlikte kabul edilecektir.

Festival alanýnda ziyaretçiler, çeþitli teknolojileri ve simülasyon deneyim alanlarýný deneyimleyecek, son çýkan teknolojiler hakkýnda bilgi edinebilecek.

Ýzmir Çiðli Havalimaný'nda düzenlenecek olan 5 günlük festivalde teknoloji, bilim, havacýlýk-uçuþ gösterileri, ödül törenleri, sergiler, zirveler, atölye çalýþmalarý ve etkinliklerle dolu programlar yer alýyor.

TEKNOFEST BÝLETÝ NASIL ALINIR?

Teknofest biletine https://www.teknofest.org/tr/ adresinden ulaþýlmaktadýr. Sayfanýn en sol üst köþesinde kýrmýzý ile belirtilen 'Teknofest 2023 Ziyaretçi Kaydý Oluþturmak için týklayýn' ibaresine týkladýktan sonra 'Teknofest 2023 Ziyaretçi Kayýt' butonuna týklamak gerekmektedir. Ardýndan formun doldurulmasý gerekmektedir. Ýþlem tamamlandýðýnda ücretsiz, isme özel bilet hazýr hale gelecektir.

TEKNOFEST saat kaçta bitiyor? TEKNOFEST Ýzmir ziyaret saatleri

2023 TEKNOFEST Ýzmir etkinlik takvimi yayýnlandý

Ýzmir TEKNOFEST'e Izbanla nasýl gidilir? TEKNOFEST ulaþým ve yol tarifi