TEKNOFEST Ýzmir'de neler var? 2023 TEKNOFEST Ýzmir etkinlik takvimi
ABONE OL

TEKNOFEST Ýzmir Etkinlik Takvimi yayýnlandý. 27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasýnda gerçekleþecek festivalde 400'den fazla stant etkinliði düzenlenecek. Festivalde, Teknoloji Yarýþmalarýndan Fuar Etkinliklerine, Uçuþ Gösterilerinden katýlýmcý atölyelerine kadar birçok etkinlik düzenlenecek. Peki TEKNOFEST Ýzmir'de neler var? Ýþte 2023 TEKNOFEST Ýzmir etkinlik takvimi

TEKNOFEST ÝZMÝR'DE NELER VAR?

TEKNOFEST Ýzmir'de teknoloji ve giriþim yarýþmalarýndan stant etkinliklerine, uçuþ gösterilerinden tematik sergi alanlarýna, ana sahne gösterilerinden TEKNOFEST Bilim Sokaðý ve daha birçok etkinlik hakkýnda bilgi sahibi olmak için Etkinlik Takvimi'ni inceleyebilirsin.

2023 TEKNOFEST ÝZMÝR ETKÝNLÝK TAKVÝMÝ

Bir TEKNOFEST klasiði olan hava gösterileri ile Ýzmir'de de herkesin gözü yükseklerde olacak. Yerli ve milli üretim hava araçlarýmýzdan Türk Yýldýzlarý, SOLOTÜRK, Akýncý, Aksungur, Anka, Bayraktar TB2, Hürkuþ, Jandarma Çelik Kanatlar, Paramotor, Gyrocopter ve Atak Helikopteri TEKNOFEST semalarýnda gösteri yapacak.

TEKNOFEST Ýzmir'de; Teknoloji ve giriþim yarýþmalarý, fuar etkinlik alanlarý ile beraber Bilim Sokaðý'nda bulunan 6-14 yaþ grubuna yönelik atölye çalýþmalarý, Hava ve Kara Araçlarý Sergisi, Planetaryum, Dikey Rüzgâr Tüneli, Ýklim Tüneli, Sanal Gerçeklik Tüneli, Güneþ Gözlem Etkinliði, Uzay Temalý Þiþme Oyun Parký, Simülasyon Deneyim Alanlarý, Öðrencilerle Ýlk Uçuþ Etkinliði, Pedallý Uçuþ Etkinliði, Refik Anadol'un "Makine Hatýralarý: Uzay" Sergisi, Sahne Senin Etkinliði, ana sahne gösterileri ve daha birçok aktivite ile dolu dolu bir festival ziyaretçilerini bekliyor.

Giriþimcilik ekosistemine katký saðlama hedefi doðrultusunda Türkiye Teknoloji Takýmý Vakfý, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý ve Cumhurbaþkanlýðý Yatýrým Ofisi ana yürütücülüðünde Aralýk 2023'te Ýstanbul'da gerçekleþecek Take Off Giriþim Zirvesi'nin Ön Etkinlikleri ise TEKNOFEST Ankara ve Ýzmir'de düzenleniyor. Take Off Giriþim Zirvesi Ön Etkinliði birincileri toplamda 2.225.000 TL nakdi ödül kazanma ve Take Off Giriþim Zirvesi'ne katýlma hakký kazanacak.

Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST Giriþim Yarýþmasý'nda 34 giriþim 3 Milyon 750 Bin TL, Take Off Giriþim Zirvesi Ön Etkinliði'nde (Pre Take Off) 11 giriþim 1 Milyon 275 Bin TL'lik ödülün sahibi oldu. Ýzmir etabýnda ise Saðlýk ve Ýyi Yaþam Teknolojileri, Çevre, Enerji ve Ýklim Teknolojileri, Turizm Teknolojileri ve Oyun, Engelsiz Yaþam Teknolojileri temalarýnda yüzlerce gencimiz Türkiye'nin Milli Teknoloji Hamlesi'ni daha da ileriye taþýma hedefi ile mücadele edecek.

Deneyap Teknoloji Atölyesi öðrencilerine özel olarak ilk kez TEKNOFEST Ýzmir'de düzenlenecek olan Deneyap Fikir Maratonu ve Deneyap Makeathon kapsamýnda öðrencilerin fikir geliþtirme süreçlerini, sunum yeteneklerini pekiþtirmeleri ve ayný zamanda ürünleþtirme sürecini, marka geliþtirmeyi deneyimlemeleri hedefleniyor.

TEKNOFEST Ýzmir kayýt olmadan gidilir mi?

TEKNOFEST saat kaçta bitiyor? TEKNOFEST Ýzmir ziyaret saatleri

Ýzmir TEKNOFEST'e Izbanla nasýl gidilir? TEKNOFEST ulaþým ve yol tarifi

  • TEKNOFEST Ýzmir
  • etkinlik takvimi
  • TEKNOFEST Ýzmir programý