TEKNOFEST saat kaçta bitiyor? 2023 TEKNOFEST Ýzmir açýlýþ-kapanýþ saatleri
ABONE OL

Dünyanýn en büyük Havacýlýk, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Ýzmir'de kapýlarýný ziyaretçilere açtý. Ýzmir Çiðli Askeri Havalimaný'nda gerçekleþtirilen TEKNOFEST, 10 saat boyunca ziyarete açýk olacak. Etkinliðin biletleri ücretsiz olup, https://www.teknofest.org/tr/ adresinden ziyaretçi kaydý oluþturularak etkinliðe giriþ yapýlabilecek. Peki TEKNOFEST saat kaçta bitiyor? TEKNOFEST Ýzmir açýlýþ-kapanýþ saatleri

Milli teknolojilere teþvik olan Teknofest'in üçüncü ayaðý Ýzmir'de büyük ilgi görüyor. Cumhuriyetin 100. yýlýnda üç büyük þehirde düzenlenen festivalin son duraðý olan TEKNOFEST Ýzmir'e ziyaretçiler sabahýn erken saatlerinden itibaren gelmeye baþladý.

Cumhuriyetin 100. yýlýnda üç büyük þehirde düzenlenen festivalin son duraðý olan TEKNOFEST Ýzmir'e ziyaretçiler sabahýn erken saatlerinden itibaren gelmeye baþladý.

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi, milli gururumuz Türk Yýldýzlarý ve Solo Türk Ýzmir semalarýnda gösteri uçuþu gerçekleþtirdi. Yerli ve milli üretim hava araçlarýndan Akýncý, Aksungur, Anka, Bayraktar TB2, Hürkuþ, Jandarma Çelik Kanatlar, Paramotor, Gyrocopter ve Atak Helikopteri de gösterileri ile festivalde büyük alkýþ aldý.

TEKNOFEST SAAT KAÇTA BÝTÝYOR?

TEKNOFEST2023 Ýzmir etkinlikleri, 27 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasýnda Çiðli Havalimaný Etkinlik Alanýnda gerçekleþtiriliyor.

TEKNOFEST, 10 saat boyunca ziyaretçilere açýk.

Etkinliðin biletleri ücretsiz olup, https://www.teknofest.org/tr/ adresinden ziyaretçi kaydý oluþturularak etkinliðe giriþ yapýlabilecek.

TEKNOFEST ÝZMÝR ZÝYARET SAATLERÝ

TEKNOFEST saat 09.00'da baþlayýp, saat 19.00'a kadar açýk kalmaktadýr.

Türkiye Teknoloji Takýmý Vakfý ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý tarafýndan organize edilen Havacýlýk, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), Ýzmir'de ziyaretçilere görsel þölen sunuyor.

TEKNOFEST GÝRÝÞ ÜCRETLÝ MÝ?

Teknofest giriþ bileti ücretsizdir. Festival alanýnda ziyaretçiler, çeþitli teknolojileri ve simülasyon deneyim alanlarýný deneyimleyecek, son çýkan teknolojiler hakkýnda bilgi edinebilecek.

Ýzmir Çiðli Havalimaný'nda düzenlenecek olan 5 günlük festivalde teknoloji, bilim, havacýlýk-uçuþ gösterileri, ödül törenleri, sergiler, zirveler, atölye çalýþmalarý ve etkinliklerle dolu programlar yer alýyor.

Ýzmir TEKNOFEST'e Izbanla nasýl gidilir? TEKNOFEST ulaþým ve yol tarifi

TEKNOFEST Ýzmir ücretli mi? TEKNOFEST Ýzmir ziyaretçi kayýt formu

2023 TEKNOFEST Ýzmir etkinlik takvimi yayýnlandý