Türkiye üretti! Bir ilk gerçekleþti
ABONE OL

Gemlik'te bulunan fabrikada ikinci üretilen TOGG, kuraya katýlan Darýca Belediye Baþkan Yardýmcýsý Abdullatif Özcan'a çýktý. Talepleri geri çevirmeyen Özcan, aracýný tanýdýðý tanýmadýðý herkese verince, kýsa süre içinde boya üzerinde çok sayýda çizik oluþtu. Araç sahibi Özcan, Gebze'de bulunan bir firma ile ile irtibata geçerek güneþ ýþýklarý, çizikler, dýþ etkenlere karþý koruma yaptýrmak istedi.

TÜRKÝYE ÜRETTÝ! BÝR ÝLK GERÇEKLEÞTÝ

Aracýn merkeze býrakýlmasýnýn ardýndan, bazý parçalarý koruma iþlemi için sökülürken, çalýþanlar Türkiye'de ilk servis kaydýný da oluþturdu. Merkezin çalýþanlarý büyük þaþkýnlýk yaþarken, parçalarý büyük bir dikkat ile söktü. Yaklaþýk 24 saat süren aralýksýz çalýþmanýn ardýndan, TOGG'a PPF iþlemi gerçekleþtirildi.

DUYAN, GÖREN KOÞA KOÞA GELDÝ

Aracýn Gebze'de, koruma iþleminin yapýldýðý merkezde olduðunu gören vatandaþlar fotoðraf çekmek için adeta birbirleriyle yarýþtý. Çalýþanlar yoðun ilgiden zaman zaman zor anlar da yaþadý. Merkezin yetkilisi kapýyý kilitlemek zorunda kaldý. Çalýþmalarýn ardýndan sökülen parçalar dikkatli yerine takýldý. Aracýn yeni halini gören Darýca Belediye Baþkan Yardýmcýsý þaþkýnlýðýný gizleyemedi.

Aracýnda ufak tefek çiziklerin olduðunu söyleyen Abdullatif Özcan, "Milletimizin caný sað olsun. Kendi öz evladý olarak aracý çok benimsediler. Ýnsanlar her gördüðü yerde sarýlýyor, öpüyor. Vatandaþýmýz da bizler kadar heyecanlý. Bir ziyarette, dördüncü kattan inip fotoðraf çektirdiler. Benden isteyen herkese arabayý gönderdim. Hiç tanýmadýðým bir aileye, sünnet arabasý olarak verdim. Son hali çok güzel olmuþ. Gerçekten çok kaliteli iþçilik yapmýþlar, bu kadarýný beklemiyordum" dedi.

"TÜRKÝYE'DE ÝLK SERVÝS KAYIT FORMUNU OLUÞTURDUK"

Boya koruma iþleminin yapýldýðý merkezin yetkilisi ise "Bambaþka bir araç olmuþ. Donanýmý, teknolojisi, duruþu, kalitesi ile çok güzel olmuþ. Kendi aracýmýz ile bir kez daha gurur duyduk. Bu aracýn elektronik olmasý sebebiyle, sökülen parçalarda sýkýntý çýkabilirdi. Türkiye'de ilk servis kayýt formunu oluþturduk. Problem yaþamadan iþlemleri gerçekleþtirdik. PPF boya koruma teknolojisinin en geliþmiþ hali. Yüzeyde bir kalkan oluþturduk. Yýllar boyu kalabilen bir ürün. Ne mutlu bize, TOGG'a böyle bir uygulama yaptýk. Bizim için çok farklý bir deneyim oldu. Çok keyif aldýk. Ýlk defa gördüðümüz bir araç. Bunun için tedirgin olduk. Korkularýmýzý yendik. 24 saat aralýksýz çalýþtýk. Görenler çok fazla ilgi gösterdi, çalýþmalarýmýz aksadý ama olsun. Bu bir mutluluk" diye konuþtu.