Türkiye'nin teknoloji lideri 'ASELSAN' SAHA'da
ABONE OL

ASELSAN, insansýz sistemler, uydu teknolojileri, askeri haberleþme, uçuþ destek birimleri, elektro-optik sistemler, radar çözümleri, çok katmanlý hava savunma sistemlerini içeren ileri teknolojilerini sergileyecek. Alanýnda en iyileri üreterek, ihracat odaklý büyümeye odaklanan ASELSAN, fuarda 100'ü aþkýn oyun deðiþtirici ürün ve sistemini uluslararasý delegasyonlarýn beðenisine sunacak. ASELSAN, uçtan uca milli ve güvenli haberleþmeye olanak saðlayan yeni að tabanlý haberleþme sistemlerini, özgün mühendislik eseri yeni elektronik harp podlarýný, günümüzün hava tehditlerine karþý ileri çözümler sunan yeni anti drone sistemlerini de ilk kez SAHA EXPO'da tanýtacak. ASELSAN, lansmanlarda Yeni Að Tabanlý Haberleþme Sistemleri arasýndaki AcroSAT-Ka45-A, T-Link LOS-A, T-Link LOS-MG ile ARTCom 6993-A URAL'ý; KORKUT 25, BUKALEMUN ve KANGAL FPV olarak adlandýrýlan, drone avcýsý sistemleri SAHA'da global oyuncularla buluþturuyor. Yeni Elektronik Harp Podlarý ile SAHA'da dikkatleri üzerine çekmesi beklenen ASELSAN; ANTIDOT 2-U LB/MB/HB, ANTIDOT 2-U/S ve ANTIDOT 2-U sistemlerini Ýstanbul'da tanýtma fýrsatý bulacak.

100'DEN FAZLA MÝLLÝ SÝSTEM SERGÝLENÝYOR

Aselsan, SAHA EXPO açýk sergi alanýnda KORKUT 25mm, ÞAHÝN 130 Fiziki Ýmha Sistemi, ÝHTAR Mobil Anti-Drone Sistemi, HÝSAR A 150 Hava Savunma Sistemi, HÝSAR O 100/ER Hava Savunma Sistemi, SÝPER Atýþ Kontrol Merkezi, ALP-300 G Erken Ýkaz Radarý, GÜRZ 100 Hibrit Hava Savunma Sistemi ve ALP-100 G Alçak Ýrtifa Radarýný sergileyecek. ASELSAN'ýn standýnda görücüye çýkacak sistemler arasýnda DRAGON-EYE Gözetleme ve Hedefleme Sistemi, DORUK 120 EO Sensör Sistemi, YILDIRIM-100 EO Kendini Koruma Sistemi, MURAD 110-A Burun Radarý, KORAL-NG, ASELFLIR-500 Kesif, Gözetleme ve Hedefleme Sistemi, TOLUN-IIR Tam Atým Mühimmat, ADEN KDU-44 Klayve Gösterge Birimi, AcroSAT Ku 27cm ve 45cm Uydu Terminali, ARTcom 5433 EHKET El Telsizi, ASTELA 3700 El ile araç ve sabit merkez telsizleri yer alýyor.

'ASELSAN'IN GÜCÜNÜ GÖSTERÝYORUZ'

Oyun deðiþtirici etkiye sahip teknolojilerin gücüyle SAHA'ya çýktýklarýný belirten ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, "Fuar kapsamýnda milli üretim gücümüzü gösteriyor, stratejik ortaklýklarýmýzý geniþletiyor ve iþ birliði fýrsatlarýný deðerlendiriyoruz. Fuar kapsamýnda zengin ürün portföyümüz ile dünyanýn dört bir tarafýndaki potansiyel iþ ortaklarýnýn yaný sýra küresel oyuncularla da görüþeceðiz. Böylece hem mevcut iþ birliklerini geliþtirmeyi hem de yeni ortaklýklarýn kapýsýný aralamayý hedefliyoruz. Savunma ekosisteminin devlerini buluþturan SAHA'da ASELSAN olarak sýfýrdan ürettiðimiz, küresel ölçekte ses getiren sistemlerimizle yer alýyoruz. ASELSAN için artýk ihracat odaklý büyümeyi ajandamýzýn ilk sýrasýna aldýk. Ýhracatla dünyaya açýlma hedefimiz doðrultusunda ASELSAN'ýn teknolojik kabiliyetlerinin geldiði noktayý SAHA EXPO'da savunma devlerine göstermenin gururunu yaþýyoruz. Bu amaç doðrultusunda geniþ ürün yelpazemize eklediðimiz ürünler ve yenilikçi teknolojilerle küresel bir savunma þirketi olarak SAHA'da dikkatleri üzerimize toplayacaðýz. Dünyanýn en büyük 42'nci savunma sanayi þirketi olarak ihracat odaklý büyüme stratejimiz çerçevesinde çözümlerimizi baþta Avrupa, Ortadoðu, Latin Amerika, Güney Asya olmak üzere farklý coðrafyalarda daha fazla ülkeye ulaþtýrmayý hedefliyoruz. AselsaneXt vizyonumuz doðrultusunda ASELSAN'ý 2030 yýlýna kadar dünyanýn en büyük 30 savunma sanayi þirketinden biri haline getirmeyi hedefliyoruz.

SAHA EXPO'nun ASELSAN'ýn global hedeflerini gerçekleþtirmesi için önemli bir fýrsat kapýsý açacaðýna inanýyorum" ifadelerini kullandý.

  • ASELSAN
  • SAHA Ýstanbul
  • Ýstanbul Fuar Merkezi