WhatsApp'ta mesajlar neden gitmiyor? WhatsApp çöktü mü?
ABONE OL

Dünyanın en fazla kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta iletiler çok geç gönderiliyor veya gönderilemiyor. Kullanıcılar WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'ta mesajlar neden gitmiyor? sorularının yanıtını merak ediyor. Bazı kullanıcılar mesaj göndermede sorun yaşadığını belirtti. WhatsApp ile ilgili yaşanan bu sorunun neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Dünya genelinde 2 milyardan fazla kullanıcısı bulunan WhatsApp uygulamasında sorun yaşanıyor. Birçok kullanıcı WhatsApp’ta sorun olduğunu diğer sosyal medya araçlarından paylaştı. WhatsApp’taki geç iletilme ve kilitlenme sorunu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. WhatsApp çöktü mü? WhatsApp’ta mesajlar neden gitmiyor?

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Whatsapp fotoğraf gönderme özelliğini kullanmak isteyenler, Whatsapp'ın medya içeriği göndermediğini ve gelen içerikleri de açmadığını söyledi. Facebook bünyesinde bulunan WhatsApp uygulamasında sabah saatlerinden bu yana sorunlar yaşanıyor. Kullanıcılar WhatsApp gönderi iletme sorunu, fotoğraf ve video gönderilmediğini, Webwhatsapp'ta da aynı sorunun yaşadığını bildirdi. Özellikle Twitter üzerinden WhatsApp çöktü mü? sorusu ile ilgili olarak binlerce paylaşım yapıldı. WhatsApp'ta yaşanan sorunla ilgili açıklama yapıldığında sayfamızda paylaşacağız.

SORUN NE ZAMAN DÜZELECEK?

Twitter üzerinden birçok kullanıcının cevap aradığı Whatsapp çöktü mü sorusuna yönelik yetkililerden henüz bir açıklama yapılmadı. WhatsApp’ta mesajların neden gitmediğine dair henüz şirket tarafından yapılan bir açıklama yok. Aksaklığa neyin sebep olduğu ve sorunun ne kadar süreceği bilinmiyor.

WHATSAPP’TA YENİ ÖZELLİK

Edinilen bilgilere göre, WhatsApp uygulamasına gelen yeni güncellemeyle çevrimiçi özelliği kapatıldı. Böylece kullanıcılar artık birinin çevrimiçi olup olmadığını göremeyecek.