İzmir Aşçılar Derneği, Deniz Restaurant’a çıkarma yaptı
ABONE OL

Bir Travel Turkey Fuarı daha geride kaldı. İzmir’de bir araya geldiğimiz TAFED Başkan Vekili Rahmi Yılmaz ve İzmir Aşçılar Derneği Başkanı Necdet Polat ile birlikte soluğu Travel Turkey Fuarında aldık. 2015 yılı için merakla beklenen İzmir Aşılar Derneğinin dev projesi için Hannover Fairs Turkey  Fuarcılık Proje Direktörü Esra Tolgay ile oldukça önemli bir görüşme başarıyla yapıldı.

    1418166305_deniz-restoran.jpg

TAFED Başkan Vekili Rahmi Yılmaz, kalıcı izler ve sağlam temeller üzerine büyük bir titizlik ve hassasiyetle hayata geçirilecek projelerimizi mutfağımız adına ulus ve uluslararası platformlarda kamuoyuyla buluşturmak ve gastronomi turizmini hak ettiği yere getirmek için hayallerimizi, fikirlerimizi, mutfaktaki tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Sorumluluklarımızın farkındayız ve farkındalığımızı yaşatacağız ama nasıl?  Çok üreterek, birlik ve berberlik içerisinde doğru zamanlamalarda, emin adımlarla Türk mutfağının ve aşçısının dünden bugüne gelecek vizyonunu bir ressam dokunuşuyla çizerek mutfağımızın doktoruyuz, sanatçısıyız, emektarıyız diyor.

İzmir Aşçılar Derneği Başkanı Nejdet Polat ise hedefe kilitlendiklerini, saygı, sevgi, birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir takım olarak ah de vefayla egeden yürüdüklerini ifade etti.

Öncelikle Ege Üniversitesi iç hastalıkları bölümünde tedavisi süren duayen Şef, Türk mutfağının kadim ismi Nevzat Peker’in en kısa sürede iyileşeceğine olan inancımla her daim yanında olduğumuzu ifade etmek isteriz.

    1418166295_deniz-restoran-izmir-ascila.jpg

Deniz Restaurant İzmir I.Kordon’da

İzmir Aşçılar Derneği Başkan Nejdet Polat önderliğinde tam kadro İzmir’in buluşma noktası, vazgeçilmez ve sevilen Deniz Restaurant’a çıkarma yaptı.

Nejdet Polat, Hamit Gülyüz, Necmettin Erşahin, Coşkun Mısırlıoğlu, Senem Doğan’ın İzmir Aşçılar Derneği adına hazır bulunduğu bir törenle Deniz Restaurant Yönetim Kurulu üyesi Metin Çelikkaya’ya Türk mutfağına ve aşçılarına olan destek ve katkılarından dolayı anlamı bir plaketi Başkan Nejdet Polat takdim etti.

    1418166356_alper-tekbas.jpg

Türk mutfağının kalender ismi, şeflerin şefi Hayrettin Meydan mutfağında ki lezzetleri kadar özel ve güzel duygular içerisinde bizleri karşılayan ve ağırlayan isimdi. Onun yanında olmak, anlamlı bir sohbet yapmak samimi ve kalbi duygularla unutulmaz bir İzmir akşamına damgasını vurdu. Deniz Resaturant’ı Yönetim kurulu Üyesi Metin Çelikkaya ise centilmen, şık ve beyefendi kişiliğiyle dikkatleri üzerine çekti. İzmir’e yolu düşen müdavimlerinin hiç vazgeçmediği Deniz Restaurant, mutfağıyla, servisiyle, patronlarıyla ve misafirleriyle bire bir bütünleşen, başarının ve kalıcılığın tesadüf olmadığını gösteren bir mekan. Hayrettin Meydan, o güzel yüzünü görmek, elini sıkmak için uğramak bir ayrıcalık.

    1418166313_deniz-reataurant.jpg

Deniz Restaurant, denizden gelen lezzet sloganı ile çeşitli deniz mahsullerini kaliteli ürün ve kaliteli hizmetle sunma anlayışıyla 30 Yılı aşan tecrübesi ile İzmir I.Kordon’da bulunan Deniz Restaurant kuruculuğu ve işletmeciliğini Yılmaz Ramazan Çelikkaya önderliğinde oğulları; Metin, Ercan, Sabri Çelikkaya üstlenmiş olup 1981 yılından günümüze aynı kalite ile hizmet vermeye devam etmektedir. Ege’nin İncisi İzmir’de Türk Mutfağının yarınları için kol kola yürüyen İzmir Aşçılar derneği daha nice başarıya hiç şüphesiz imzasını atacaktır.

Yolunuz açık olsun…