The Grand Tarabya’da Anneniz İle Boğaz’a Karşı Bruch Keyfi
ABONE OL

13 Mayıs Pazar günü Anneler Günü’nde, Trio Müzik eşliğinde  Boğaz’a ve Tarabya Koyu’nun yeşil sırtlarına karşı nefis bir pazar brunch’ı sizleri bekliyor.

 

Anneniz ve ailenizle birlikte bu lezzet şölenine kahvaltı bölümünden başlayabilir, damak tadınıza göre omlet, waffle ve pankek tercihinde bulunabilirsiniz. Sıcaklar bölümünde, mantı, deniz mahsüllü güveç, beef masala gibi lezzetler, ızgaralar bölümünde ise Adana kebaptan piliç külbastıya, ızgara balık çeşitlerine, dönere kadar şeflerin sizin için özenle hazırladığı birçok seçenekle karşılaşacaksınız.

 

Brunch menüsünün meze ve zeytinyağlı bölümünde ise hepsi birbirinden özel lezzetler sizi hazır bekliyor olacak. Humus, tabbule, muhammara, fava, mercimek köftesi ve çerkez tavuğu bu lezzetlerden sadece bir kaçı. Soğuk büfede ise ızgara kuşkonmazdan, ızgara Niçoise salatasına ve füme balık çeşitlerine kadar birçok çeşit yer alıyor. Her şeyin düşünüldüğü brunchlarda sushi istasyonu, makarna & risotto istasyonu,salata büfesi, şarküteri büfesi, peynir büfesi bu eksiksiz menüyü tamamlıyor.

 

Tatlılar bölümü ise tatlı düşkünlerinin rüyalarından uzun süre çıkmayacak gibi hazırlandı. Dünya ve Türk mutfağının çeşitli lezzetlerini bir arada bulunduran tatlı büfesinde çikolata ve çilekli mousse, çilekli browni, cheese cake gibi tatlar, dilimlenmiş meyveler ve dondurma ile buluşuyor. Osmanlı tatlılarından vazgeçmek istemiyorsanız kazandibi, revani, şekerpare, sütlaç, tulumba gibi geleneksel tatlar tam size göre.

 

Therapia Spa’dan annelere bakım indirimi

The Grand Tarabya ayrıca bu özel gün için Therapia SPA’da bir yıl içerisinde kullanılmak üzere masaj ve bakımlarda yüzde 15 indirim kuponu; anne ve anne adaylarına özel paketler sunuyor.