İşgalci İsrail'in güneyindeki Netivot şehrinde binlerce arı, alışveriş merkezini ve konutları istila etti.
İşgalci İsrail'in güneyinde yer alan Netivot kentinde binlerce arı, alışveriş merkezleri ve yerleşim alanlarını istila etti. Kentte kısa sürede paniğe yol açan olayda, çok sayıda kişinin arı sokması nedeniyle tedirginlik yaşadığı bildirildi.
Arı sürüleri özellikle kalabalık bölgelerde yoğunlaşırken, vatandaşlar korku ve telaşla kapalı alanlara sığınmak zorunda kaldı. Yetkililer ise halka kapı ve pencereleri kapalı tutmaları yönünde uyarıda bulundu.
Olayın etkisi yalnızca şehir merkezleriyle sınırlı kalmadı. İddialara göre bölgede yoğunlaşan arı sürüleri nedeniyle askeri uçuşlarda da aksamalar yaşandı. Bazı uçuşların güvenlik gerekçesiyle ertelendi.


