Bahçelievler'de feci kaza! Hurdaya dönen otomobilde 4 kiþi öldü
ABONE OL

Olay, saat 04.15 sýralarýnda Bahçelievler Merkez Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan 34 EPG 224 plakalý otomobil, sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedince önce refüje çýktý ardýndan da üzerinden tramvayýn geçtiði köprü altýndaki duvara çarptý. Çarpmanýn etkisiyle otomobil tersi yönüne döndü. Kazayý gören vatandaþlar durumu polis, itfaiye ve saðlýk ekiplerine bildirdi. Vatandaþlarýn da yardýma koþtuðu kazada 4 kiþi otomobilde sýkýþtý.

HURDAYA DÖNEN OTOMOBÝLDE 4 KÝÞÝ ÖLDÜ

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alýrken itfaiye ekipleri otomobilde sýkýþan 4 kiþiyi kurtarmak için çalýþma baþlattý. Ýtfaiye ve saðlýk ekiplerinin çalýþmalarý sonucu ismi öðrenilemeyen 1 kiþi aðýr yaralý olarak sýkýþtýðý yerden kurtarýldý ancak kaldýrýldýðý hastanede yaþama tutunamadý. Halil Ýbrahim Eþiyok, Uður Tunç ve ismi henüz tespit edilemeyen 1 kiþi olay yerinde hayatýný kaybetti.

OTOMOBÝLDE 2 SÝLAH BULUNDU

Toplamda 4 kiþinin öldüðü kazada otomobilde yapýlan incelemelerde 2 silahýn bulunduðu öðrenildi.

Kazayý gördüðünü söyleyen taksi þoförü Cihan Altun, "Araba çok hýzlý bir þekilde Zeytinburnu tarafýndan geliyordu. Direksiyon hâkimiyetini kaybederek duvara vurdu. Biz de vatandaþ olarak gelip hemen baktýk bir þey yapabiliyor muyuz diye. Bir þey yapamadýk. Dört kiþi vardý arabada. Araba þu köþeye vurup ters döndü. Birini ambulansla hastaneye kaldýrdýlar, üçü de zaten gördüðünüz gibi burada" dedi.

Olay yeri inceleme ekipleri, uzun süre olay yerinde incelemelerde bulundu. Ýncelemelerin ardýndan hayatýný kaybeden 4 kiþinin cansýz bedenleri Adli Týp Kurumu Morguna kaldýrýldý.

Kaza sonrasý otomobil adeta paramparça olurken polis ekipleri kazanýn nedenine iliþkin çalýþma baþlattý.