Kuruluþ Osman Targun Hatun Zeynep Tuðçe Bayat kaç yaþýnda ve nereli? Kuruluþ Osman Targun Hatun kimdir?
ABONE OL

ATV ekranlarýnýn sevilen dizisi Kuruluþ Osman'da Peçenek Kýzý Targun Hatun rolünü canlandýran Zeynep Tuðçe Bayat ile ilgili araþtýrmalar hýz kazandý. Kuruluþ Osman'ýn son bölümünde Osman Bey'in Bizanslýlarýn elinden kurtardýðý Targun hatun (Zeynep Tuðçe Bayat) kimdir, kaç yaþýnda ve nereli? sorularýyla yoðun araþtýrmalar yapýlýyor. Peki, Kuruluþ Osman Targun Hatun kimdir? Kuruluþ Osman Targun Hatun Zeynep Tuðçe Bayat kaç yaþýnda ve nereli? Ýþte biyografisi…

KURULUÞ OSMAN TARGUN HATUN KÝMDÝR?

Ýkinci sezonunda yine adýndan sýkça söz ettiren ve reytinglerin zirvesinde yer alan 'Kuruluþ Osman'ýn oyuncu kadrosuna yeni bir isim katýldý. Sezon baþýnda oyuncu kadrosuna katýlan ünlü ve usta isimlerle adýndan sýkça söz ettiren dizinin 34'üncü bölümünde diziye dahil olan genç oyuncu Zeynep Tuðçe Bayat, bu çarþamba ilk kez 'Kuruluþ Osman' izleyicilerinin karþýsýna çýktý.

Namlý bir Peçenek beyinin kýzý olan Targun Hatun karakteriyle hikayeye dahil olan Zeynep Tuðçe Bayat, kendisini tutsaklýktan kurtaran Osman Bey'le birlikte obaya gelerek dengeleri hayli deðiþtirecek.

Atv ekranlarýnýn fenomen dizisi Kuruluþ Osman'ýn heyecanla izlenen 34'üncü bölümde, aldýðý istihbaratla namlý bir Türk beyinin kýzýnýn Bizans tarafýndan kaçýrýldýðýný öðrenen Osman bey, Alpleri ile birlikte hatunu kurtarmak üzere harekete geçmesi izleyenleri ekranlara kilitledi.

Osman Bey, alpleri Boran ve Göktuð'un desteðiyle Targun Hatun'u (Zeynep Tuðçe Bayat) özgürlüðüne kavuþturdu.

Targun Hatun serbest kalýr kalmaz Bizans askerleriyle savaþmaya baþlarken, Osman Bey hatunun kýlýç dövüþündeki maharetini "Maþallah! Kýlýcýn keskinmiþ bey kýzý" sözleriyle övdü. Peki Kuruluþ Osman Targun Hatun kimdir? Zeynep Tuðçe Bayat kaç yaþýnda, nereli, hangi dizilerde oynadý? Ýþte biyografisi…

ZEYNEP TUÐÇE BAYAT KÝMDÝR, KAÇ YAÞINDA VE NERELÝ?

1990 yýlýnda Mersin'de dünyaya gelen Zeynep Tuðçe Bayat, lise eðitiminden sonra Marmara Üniversitesi'nde hukuk eðitimi aldý. Üniversite eðitimi aldýðý dönemde, özel tiyatrolarda sahne arkasýnda çalýþtý. Ardýndan oyunculuk yapmaya baþlamasýyla kamera karþýsýna geçti. Ardýndan pek çok dizi ve filmde yer aldý.

Ýlk kez 2009'da yayýnlanmaya baþlayan "Arka Sýradakiler" isimli dizi ile kamera önüne geçti. Daha sonra ise "Gönülçelen" isimli dizide "Nevra" karakterini canlandýrdý.

2011'de "Yýldýz Masalý" isimli dizide "Pelin" karakterini canlandýrdý. 2014'te "Ah Neriman" isimli dizide "Yeþim" karakterini canlandýrdý.

2015'te "Çilek Kokusu" isimli gençlik dizisinde "Gonca" karakterini canlandýrdý.

Halen ATV ekranlarýnda yayýnlanan Kuruluþ Osman dizisinde oynamaktadýr.