Müge Anlý Büyükþen cinayetinde son durum! Müge Anlý Büyükþen cinayeti çözüldü mü?
ABONE OL

Müge Anlý Büyükþen cinayetinde son dakika geliþmesi yaþandý. Türkiye'nin konuþtuðu Müge Anlý Büyükþen cinayetinde canlý yayýnda o çok çarpýcý iddialar ortaya atýldý. Müge Anlý Büyükþen cinayetinde önemli geliþmeler yaþandý. Bugün yayýnlanan programda Müge Anlý, olayý canlandýrmak için bir ortam kurdu. Büþra Büyükþen'in çeliþkili ifadeleri Müge Anlý'yý þüphelendirdi. Peki Müge Anlý Büyükþen cinayeti çözüldü mü? Ýþte Müge Anlý Büyükþen cinayetinde son durum

MÜGE ANLI BÜYÜKÞEN CÝNAYETÝNDE SON DURUM

Olayýn aydýnlatýlmasý için büyük çaba gösteren çiftin doktor oðullarý Osman Büyükþen, ifade vermeyen komþularýna isyan etti.

Bügünkü canlý yayýnda ise o dönem yapan jandarma erin ifadeleri þoke etti. Genç adam, "Bölgeye gittiðimizde, kapý da pencereler de kapalýydý. Cinayet mahalline, aileden önce komþular geldi. Ambulans geldiðinde, Necla Büyükþen yaþýyordu" ifadelerini kullandý.

MÜGE ANLI BETÜL BÜYÜKÞEN'Ý YALANLADI!

Büyükþen çifti cinayetinde þüpheli olan Betül Büyükþen bir diðer þüpheli olarak görünen Mehmet Ali arasýnda gönül iliþkisi iddia edildi.

Betül Büyükþen, "Mehmet Ali'yi ben deðil, kýz kardeþim aramýþ. O da Büþra ile konuþmuþ" dedi. Anlý'da, cinayet günü Mehmet Ali'nin telefonu açmadýðýný söyleyerek Büyükþen ailesinin gelini Betül'ü yalanladý.

BETÜL ÝLE MEHMET ARASINDA GÖNÜL ÝLÝÞKÝSÝ ÝÇEREN MESAJLAR

Cinayet sonrasýnda ifadeleri alan jandarma er, "Betül ile Mehmet Ali arasýnda geçen mesajlarýn gönül iliþkisi içeriyordu" dedi.

Müge Anlý 35 yaþýndaki þizofreni rahatsýzlýðý olan hurdacý Hasan Ergün'ün 2020'den beri haber alýnamadýðý bilgisini verdi. Büyükþen çiftinin yakýn komþusu Osman Büyükdoðrucan konuþtu.

Osman Bey, Metin Bey ile evlerinin 50 metre olduðu bilgisini verip arka mutfakta oturduðu için hiç ses duymadýðýný söyledi. Osman Bey o akþam bir þey duysa zaten çýkýp bakacaðýný ifade etti.

Muzaffer Bey olay yerine ilk vardýðý zaman Osman Büyükdoðrucan'a neredeydin, hiç duymadýn mý dediðini, onun ise "Ben balkondaydým duymadým" dediðini aktardý ve az önce de röportajda mutfakta oturuyordum dediðini, o sýcakta nasýl mutfakta oturulduðunu sorguladý. Osman Büyükdoðrucan, kapýnýn önüne çýksa koþan adam göreceðini ama arka mutfaktan hiçbir þey görmediðini, ambulansýn ýþýðýný görünce dýþarý çýktýðýný, orada haber aldýðýný söyledi.

Osman Bey, kardeþinin kapý ucundan salona baktýðýný ama salonun kapýsýnýn kapalý olduðunu gördüðünü, o kapýnýn kapanma sesini duydu mu diye sorunca Büþra Haným kapý sesini duymadýðýný dile getirdi. Müge Anlý gelen kiþinin kim olduðu bilinmiyorsa illa "Sen kimsin, ne oluyor" diye sorulacaðýna dikkat çekince Büþra Haným, annesinin sadece "Allah Allah" diye dövünüp sallandýðýný iddia etti.

Muhabir, evin bahçe kapýsýndan eve giriþin 10 adým olduðunu, eve giriþten salona da 3 adýmda gelindiði bilgisini verdi. Müge Anlý Büþra Haným'ýn salondan çýkýnca Uður Bey'in odasýna gitmektense dýþ kapýyý kapatmasýnýn bir saniye süreceðini vurguladý. Kamuran Haným ise eve giren katilin birden fazla kiþi olduðunu ve yeðenini tutabileceðini iddia etti.

Canlandýrma yapýlmasý için stüdyoya cam ve yatak gibi kullanmak için sedye getirildi. Müge Anlý sineklik ile deneme yaptý ve camýn çok az açýlmasýna raðmen camdan çýkmaya çalýþmanýn zor olduðunu ve ayný zamanda sinekliðin de o an düþmemiþ olmasýndan bahsetti.

Osman Bey kardeþini yataða atar gibi yaptýktan sonra kardeþinin ilk zamanlar "Ben kafamý çevirip katile baktým" dediðini hatýrlattý fakat Büþra Haným camý açar açmaz kendisini fýrlattýðýný iddia etti. Müge Anlý, katil tutunca madem dönülüp bakýlýyorsa illa katili unutmayacaðýný vurguladý.

MÜGE ANLI BÜYÜKÞEN CÝNAYETÝ ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Konya'da yaþanan olayla ilgili JASAT dedektiflerinden oluþan ekip araþtýrmalarýna devam ederken Müge Anlý ile Tatlý Sert'te de olay her açýdan deðerlendiriliyor. Metin - Necla Büyükþen çiftinin korkunç bir cinayete kurban gittiði olay gizemini koruyor.

Olaydan sonra alýnan Swap örnekleri, cinayet anýnýn tek tanýðý olan "Büþra Büyükþen" 'in canlý yayýnda verdiði çeliþkili ifadeler, görgü tanýklarýnýn beyanlarý, ve diðer birincil muhataplarýn tatmin etmeyen eksik anlatýmlarý, kýsacasý Metin Büyükþen ile Nejla Büyükþen çiftinin öldürülmesiyle ilgili ortaya atýlan iddialar her defasýnda oðlu ve gelini ile yaþadýðý mehir tartýþmasýný iþaret ediyor.

Yapýlan araþtýrmalarýn ardýndan Betül Büyükþen ile Metin Büyükþen'in yaptýðý telefon konuþmasýndan ses kayýtlarý Müge Anlý'nýn programýnda dinletildi.

Konuþmada, mehir kavgasýný çözmek isteyen baba gelinlerine mehir yerine bir araba, 25 bin TL para teklif ediyor. Ancak Betül mehirin hepsini istiyor ve anlaþamýyor.

NE OLMUÞTU?

Türkiye'nin Müge Anlý ile Tatlý Sert ile birlikte tanýdýðý Osman Büyükþen, 3 yýl önce öldürülen anne ve babasýnýn katillerini bulmak için programa katýldý.

Konya'da meydana gelen olayda 54 yaþýndaki Necla Büyükþen ve 55 yaþýndaki Metin Büyükþen eve giren maskeli saldýrgan tarafýndan pompalý tüfekle öldürülmüþtü.

21 yaþýndaki kýzlarý Büþra Büyükþen ise baþýna aldýðý dipçik darbesiyle yaralanmýþ ve saldýrgan kaçmayý baþarmýþtý.

Yaralý Büþra Büyükþen de saðlýk görevlilerince ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldýrýlýp, tedaviye alýndI.

DOKTOR OÐULLARININ ÝSYANI YÜREK BURKMUÞTU

Müge Anlý ve ekibi canlý yayýnda korkunç cinayeti aydýnlatmak için yoðun çaba harcarken, Dr. Osman Büyükþen'in sinir krizi geçirdiði ve Müge Anlý'nýn gözyaþlarýný tutamadýðý anlar, yürek burkmuþtu.

Cinayetin üzerinden yaklaþýk 3 yýl geçmesine raðmen katilin bulunmamasý çocuklarý gözyaþlarýna boðarken programda mehir cinayeti olarak geçen Müge Anlý Büyükþen cinayetini aydýnlatmaya çalýþýyor.