11 Şubat’a dikkat edin

Dolunayın ışığının giderek azaldığı ve içe dönük enerjilerin hakim olacağı bir hafta bizi bekliyor. Yeni girişimlerde bulunmak ve harekete geçmek yerine, gelişmeleri sindirmek, değerlendirmek ve sonraki adım için hazırlık yapmak daha iyi sonuç verecek.

Aynı zamanda 21 Ocak’tan beri gerileyen ve en çok da iletişimde kopukluklara neden olan Merkür düzeliyor. Merkür 11 Şubat Çarşamba günü düzelecek ama yörüngesinde güçlenmesi için biraz daha süre gerekecek.

11 Şubat Çarşamba çok karmaşık bir gün olabilir ve gecikmeler, hatalar ve aksaklıklar günlük hayatı yavaşlatabilir. Ama sonrasında yolumuz açılacak ve hızlı bir şekilde ilerleme fırsatı bulacağız. Zaten önümüzdeki hafta 18 Şubat Çarşamba günü yeni başlangıçları destekleyen güçlü bir yeniay doğacak.

Onun dışında Kova ve Balık burçlarındaki etki sürecek ve burcumuza göre yıldız haritamızda bu burçları temsil eden alanlar bizi meşgul etmeye devam edecek.

HAFTANIN SANŞLISI

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda toplanan gezegenler size büyük bir ayrıcalık ve enerji veriyor. Hem ilişkiler ve romantizmde, hem de mücadele gerektiren zorlu işlerde başarılı olabilirsiniz. Cesaretiniz, kararlılığınız, empati ve duygusallığınız birleşerek her konuda yardımcınız olacak. Ancak hafta ortasındaki karmaşık ortamda hata yapabilirsiniz. Bu hafta işle ilgili büyük risk almayın. Önemli adımlarınızı bir sonraki haftaya bırakırsanız sizin dışınızdaki koşullar da düzelecek ve rahat ilerleyeceksiniz.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Mücadelenizi perde arkasından yapmanız ve gücünüzü henüz belli etmemeniz gerekiyor. Fakat az kaldı! 19 Şubat’tan sonra tüm düşünce ve planlarınızı başkalarına duyurmaya hazır olacaksız. Son iki senenin en güçlü dönemini yaşamaya başlayacaksınız. Üstelik Merkür de ancak bu hafta düzeleceğinden hemen harekete geçmek yerine, beklemek ve oturup düşünmek, hazırlık yapmak çok daha iyi olacak. Aynı anda duygularınızı da gizleme ve kendi içinizde yaşama eğiliminde olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

En sosyal döneminizi yaşıyor ve aktiviteden başka bir aktiviteye koşuyor olabilirsiniz. Ya da sosyallik yerine iş için pek çok etkinliğe katılabilirsiniz. Aşk hayatınızın gruplar ve arkadaşlarla bağlantısı olacak. Arkadaşlarınız çöpçatanlık yapabilir veya bir arkadaşınızla ilişkiniz duygusal yakınlığa dönüşebilir. Kariyer hırsınız da giderek ön plana çıkıyor ama hafta ortası en karmaşık zaman olabilir sakın acele etmeyin. Yeni bir girişimde bulunmak veya başlangıç yapmak için önümüzdeki hafta daha uygun.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kariyerinizde son iki senenin en güçlü dönemini yaşıyorsunuz. Bu dönemi iyi değerlendirmeye çalışın ancak hafta ortasında önemli bir karar vermeyin ve bağlılık altına girmeyin zira koşullarda öngöremediğiniz değişiklikler olabilir. Komisyon, hisse, miras, nafaka, kredi gibi bir kaynaktan para gelebilir. Kariyerinizin yerine annenizle veya anne gibi gördüğünüz biriyle ilgilenebilir ve onun işlerini halledebilirsiniz. Bu haftadan sonra arkadaşlara, eğlenceye ve sosyal hayata da zaman ayırabileceksiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ufkunuz açık ve sizi sıkan kısıtlamalar hafiflemiş gibi. Macera duygunuz ön plana çıktı. Yurtdışı seyahatleri, uluslararası işler, yüksek öğrenim veya seminerler ve yabancı kültürler size her zamankinden büyük zevk veriyor. Partneriniz de sizi destekleyecek ve aşk da bu alanlarla bağlantılı gelişecek. Ancak parayla ilgili beklentilerinizde gecikmeler ve evraklarda karışıklık olabilir; özellikle hafta ortasında dikkatli olmalısınız. Parayla ilgili herhangi bir kararı önümüzdeki haftaya erteleyin.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Harcamalarınız azalmıyor ve beklenmedik masraflar da sizi zor durumda bırakıyor ama önümüzdeki haftadan itibaren bütçenizi kontrol altına alabileceksiniz. Burcunuzdaki uğurlu Jüpiter özellikle para konularında büyük düşünmenize ve cömert hatta abartılı davranmanıza neden olabilir ve durumunuzu olduğundan iyi algılayabilir, saçma riskler alabilirsiniz. Ortaklıklarla ilgili sürüncemede kalan meseleler bu hafta iyice karmaşıklaşabilir ama haftaya yolunuz açık olacak.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Senenin bu zamanlarında inisiyatif karşı taraftadır ve eşiniz, ortağınız ya da ajans, menajer, avukat gibi sizi temsil eden aracılar ön plana çıkar. İşbirliği yaptığınızda daha başarılı olursunuz. Partneriniz sizi eleştirip zorlayabilir ama sizi motive edecektir. Partneriniz yerine bir rakiple uğraşmanız da gerekebilir. Ocak ayından beri sürüncemede kalan işler ve beklediğiniz cevaplar hafta ortasındaki son karışıklıktan sonra giderek düzelecek ve önümüzdeki haftadan itibaren sizi tutan engeller kalkacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günlük işleriniz bir hafta daha çok yoğun olacak ama ondan sonra hayatınıza normal tempoda devam edebileceksiniz. İşler bu kadar yoğunken sosyal hayatınız da iş çevrenizle devam edecek hatta belki iş yerinde birine ilgi duyabileceksiniz. İşlerin yanında sağlık kontrolleri ve günlük tıbbi işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Ancak hafta ortasında yanlış anlaşılmalar, gözden kaçan detaylar çok zorlanmanıza neden olabilir. Önemli kararları bir sonraki hafta ortasındaki yeniay dönemine bırakmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Dikkatiniz eve yönelmeye başladı ama yine de eğlenceli bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz konulara zaman ayırabilir ve istediğiniz şeyleri yapabilirsiniz ama önümüzdeki haftadan itibaren işleriniz artacak. Aslında kariyeriniz açısından son 10 senenin en şanslı dönemindesiniz ama aynı zamanda işlerin her zaman böyle gideceğine inanarak aşırı bir rahatlık içinde olabilirsiniz. Nisan ayından sonra kariyer fırsatları artacak ve ağustosa kadar devam edecek. Bu haftadan sonra yeni girişimlerde bulunun.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Tüm dikkatiniz eve yönelmiş durumda. Oturduğunuz ev, başka bir mülk ya da anne babanıza ait işlerle ilgileneceksiniz. Tamirat, taşınma, kiralama, ev alma ya da satma, büyük bir temizlik veya kalabalık misafirler sizi hayli meşgul edecek. Ama önümüzdeki haftadan itibaren eğlenceye de zaman ayıracaksınız ve ev işleri hafifleyecek. Eve ait işler yurtdışı ve eğitimle ilgili planlarınızı biraz kısıtlayabilir. Ama gereken parayı zorlanmadan bulabilecek ya da mülkten para kazanabileceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Son derece hareketli bir dönemdesiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz ve seyahatleriniz hem biraz lüks, hem de romantik geçebilir. İnsanlarla sürekli yüz yüze veya telefon ya da internet üzerinden görüşebilirsiniz. Toplantı, görüşme ve yazışma trafiği epey yoğun olacak. Kardeş, kuzen, teyze, amca gibi yakınlarınızı daha sık görebilirsiniz. Ancak para konularında hesapsız davranabilir, gereksiz riskler alabilir ve büyük harcamalar yapabilirsiniz. Hafta ortasına dikkat!

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Önüne geçemediğiniz harcamalar ve hiç hesapta olmayan masraflar canınızı sıkmış olabilir ama neyse ki önümüzdeki haftadan itibaren para alışverişi normale dönecek. Özellikle lüks ürünlere ilgi duyuyor olabilirsiniz. Belki de önceden planladığınız büyük bir şey satın alacaksınızdır ama bu hafta hatalı seçimler yapabilirsiniz. Ya da satın alacağınız ürün önümüzdeki hafta fiyatı düşebilir ve pişman olabilirsiniz. Ayrıca eşiniz ya da ortağınız şansına güvenip parayla ilgili gereksiz risk almanıza neden olabilir.