15 Temmuz: Şehitlerin Yazdığı Tarih

15 Temmuz aziz milletimizin varolma kararı ve kararlılığıdır. Bizleri imha etmeye kalkışan şer güçlerin, yine milletimizin bilinçli karşı duruşuyla geri püskürtüldüğü gündür.  

15 Temmuz girişimi, Türkiye'mize karşı açılmış düpedüz bir savaştır ve bu hain işgal kalkışması milletin sağlam iradesiyle durdurulmuş, kazanılmıştır. Çok şükür.  

15 Temmuz 'millet olmak' bilincimizdir 

5 Temmuz direnişi, milli ve yerli duruşun ne demek olduğunu hayatını feda ederek öğretenlerin direnişidir.  

15 Temmuz darbesinin altında daha evvel şahit olduğumuz darbelerin sebebi olarak deklare edilen; ''iyi gitmeyen siyasi iradeye el koyarak tashih etme'' niyeti yoktu. 15 Temmuz darbe girişimi, siyaseti ve siyasetçiyi tashihe yönelik değildi, millete yönelikti. Milleti tashihe değil milleti imhaya, yok etmeye niyetliydi. Nitekim milletimiz, canına kast eden tankları, elleriyle durdurmuştu.  

15 Temmuz direnişi, gerçek bir halk devrimi ve milli liderlik hareketidir... Sayın Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla caddelere, hava meydanlarına, yollara çıkmıştık... Memleketimizi, millet düşmanlarına teslim etmemiştik.  

15 Temmuz şanlı direnişi, aynı zamanda şehadet bilincimizdir. Şehadet ve feda bilincini omuzlarında taşıyan gençliğimize binlerce şükran sunarız. Şehitlerimiz de gazilerimiz de başımızın tacıdır. Şehitlerimiz bize Çanakkale'nin nefesini getirdiler. Şehitlerimiz bizi Bedir Günü'ne taşıdılar.  

15 Temmuz direnişi hain ve ikiyüzlü FETÖ terör örgütüne indirilmiş Osmanlı tokadıdır.  

15 Temmuz direnişi Türkiye'nin ruhudur. Ve Türkiye elbette Türkiye'den ibaret değildir. 15 Temmuzdaki millet zaferi; ümmetin duası, beklentisi, yüz akıdır. 15 Temmuz gecesi, Kudüs'ten Bosna'ya, Arap dünyasından Arakan'a kadar İslam Alemi'nin aminleri Türkiye için yükselmiştir.  

Allah al sancağımızda parlayan İslam'ın hilalini kıyamete kadar hiç soldurmasın. 15 Temmuz direnişi, İslam Alemi'ne umuttur. Son iki yüzyılı izmihlal, yenilgi ve bozgunla geçiren İslam Alemi, darbeler aracılığıyla kendilerine dayatılan imha biçimlerini neredeyse itaat ve ümitsizlik kültürüne dönüştürerek kanıksamış haldeydi. Libya'da ve Mısır'da yaşanan feci darbelerden sonra, Türkiye'nin ''elleriyle tank durduran'' direnci, tüm Doğu toplumlarının üzerine serpilmiş ölü toprağını silkelemiştir. İslam Alemi 15 Temmuz ile birlikte, yeni bir ''diriliş bilinci''yle uyanmıştır.  

15 Temmuz yeni Türkiye'nin temelidir...