16 Eylüldeki tutulma pek çok burç için milat!

16 Eylül’de Balık burcundaki ay tutulması senenin son tutulması olacak. Üstelik savaşçı kavgacı Mars’ın konumundan dolayı bu oldukça sert bir tutulma! Derinlerdeki duygular yüzeye çıkacak, gerilime ve patlamalara neden olabilecek. Başak-Balık burçlarına düşen tutulmalar, hayatımızın bir alanını test ediyor ve bize zorla eşik atlatıyor. Alınan kararlardan geriye dönüş yok. Mart 2015’te başlayan Başak-Balık serisinin son tutulması şubatta olacak ve şimdiki olayların son perdesi inecek. On yıl bu burçlarda tutulma oluşmayacağından Başak ve Balıkların hayatında bir daha ani değişimler yaşanmayacak. Eylül 1997 yılında aynı derecelerde tutulmalar yaşanmıştı. O dönemlerdeki meseleleri hatırlayın, benzerlikler bulabilirsiniz. Tutulma 16 Eylül doğumlu Başaklar, 15 Mart doğumlu Balıklar, 15 Haziran doğumlu İkizler, 16 Aralık doğumlu Yaylar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanları etkileyecek. 16 Eylül doğumlu Başakların hayatında dönüm noktası olabilir. 

KOÇ   21 Mart - 20 Nisan  HAFTANIN ŞANSSIZI

Ay tutulması yıldız haritanızın en gizemli bölgesinde sarsıntılara neden olacak. Enerjiniz düşebilir yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sizden gizlenen sırları öğrenebilirsiniz veya sizin bir sırrınız açığa çıkabilir. İş ortamınızdan da geçmişle bağlantılı haberler alabilirsiniz. Hastane, huzurevi gibi bir kurumu ziyaret etmeniz mümkün. Yurt dışı, üniversite, medya ve hukukla ilgili olayda engeller çıkabilir.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs 

Ay tutulması haritanızın arkadaşlık ve gruplar bölgesini aydınlattığından, bir arkadaşınız ya da toplulukla ilgili konular gündeme gelebilir. Kalabalık davete katılabilirsiniz ve masraflı olabilir. Para yüzünden anlaşmazlıklar olacak. Ay kadınları, ay tutulması ise bitişleri simgelediğinden bir kadın arkadaş  hayatınızdan çıkabilir ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili geçmişle bağlantılı haberler alabilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran  

Ay tutulması kariyerinizde önemli gelişmelerin önünü açıyor. Daha çok bitiş, sonuçlanma ve aydınlanma getirecek ve bu değişimin sonucunda sorumluluklarınız artacak.  Evle ilgili dönüm noktası bir olay yaşamanız da mümkün. Taşınma, kiralama, ev satın alma, satma gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Partnerle ilgili sorunlar var; eve ait konularda ve anne babanızla ilişkide anlaşmazlıklar olabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Ay tutulması yurt dışı, mahkeme ve üniversitelerle ilgili alanlardan birinde hızlı gelişmelere neden olabilir. Bu tutulma dolunayla oluştuğundan duygusal yaklaşabilir ama aynı zamanda durumların gerçek halini görebilirsiniz. Alternatif olarak yurt dışı seyahati ilgili konular gündeme gelebilir. Günlük işlerin yoğunluğu sizi zorlayacak ve engelleri aşmanız gerekecek ayrıca programınız birden değişebilecek.

ASLAN  23 Temmuz - 23 Ağustos

Tutulmalar para meselelerini doruk noktasına çıkarıyor, alacak ve borçlarla ilgilenmeniz, hesapları düzenlemeniz ve yüklü miktarda ödeme yapmanız gerekebilir. Son bir buçuk yıldır altışar ay aralıklarla yıldız haritanızda parayı vurgulayan gelirlerle ilgili bir meseleyi yeniden gündeme getirecek. Parayla ilgili eski bir mesele hakkında haber alabilir ve kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Hayatınızın dönüm noktası yıllarından geçiyorsunuz. Partnerinizle ilgili değişiklikler olabilir. Eşiniz, sevgiliniz, yakın arkadaşınız, iş ortağınız veya avukat, ajans, menajer gibi sizi temsil eden kişiler ön planda olacak. İlişkinizde veya onlarla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Eskiye dönük konuşmalar yapabilirsiniz. Evinizde ise yoğun hareket görünüyor. Taşınma, misafirler her neyse yorulacaksınız.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Gergin ve duygusal günler geçirebilirsiniz. Evde veya iş yerinizdeki yardımcılarınız aniden işten ayrılabilir. Partneriniz tepkisel davranabilir. Tüm bu olası gelişmelerden seyahat planlarınız etkilenecek ama engelleri aşabileceksiniz. Alternatif olarak sağlıkla ilgilenebilirsiniz. Neyse ki, bir yıl boyunca Jüpiter’in koruması altındasınız, olaylar lehinize dönecek.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım HAFTANIN ŞANSLISI

Eski arkadaşlardan haberler gelecek, belki de onlarla seyahat edecek veya onları görmeye gideceksinizdir. Tutulma aşk hayatınız, çocuklarla olan ilişkiniz veya yaratıcılıkla ilgili bir konuyu doruk noktasına ve neticelenme aşamasına getirebilir. Masraflarınız çok olacak ve ayrıca günlük iş programınız aniden değişebilecek ve sizi zorlayacak.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Ay tutulması yıldız haritanızın yuva bölümünü harekete geçirdiğinden evinizde, anne babanızın hayatında ya da onlarla ilgili sorumluluklarınızda ani değişiklikler olabilir. Sizin de ani tepkileriniz olabilir. Özellikle babanızla ilişkinizde veya eğer baba iseniz “babalık” rolünüzde patlamalar olabilir. Annenizle veya kariyer planlarınız hakkında eski meseleleri konuşabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Tutulma yıldız haritanızın seyahat bölgesine enerji veriyor. Büyük olasılıkla  cuma günü dönüş yolunda olabilirsiniz. Ay tutulmasının etkisiyle kardeş, kuzen gibi yakın bir akrabanızın hayatında gelişmeler olabilir ve siz de etkilenebilirsiniz. Ay, kadınları simgelediğinden bu yakınınızın kadın olma olasılığı çok yüksek. Alternatif olarak eğitimle ilgili bir konu neticelenme aşamasına gelebilir.

KOVA  21 Ocak - 18 Şubat

Ay tutulması aylık kazancınızı ve sahip olduğunuz malları vurguluyor. Arkadaşlar çok para harcamanıza neden olacak. Bu tutulma dolunayla oluştuğundan sonuçlanma veya bitiş demektir dolayısıyla bir gelir kaynağınızda ani bir değişiklik olabilir. Mart ayındaki fırsat ve konuşmaların devamı gelebilir. Olaylar hakkında hemen bir yargıda bulunmayın zira karmaşa geçtikten sonra ortam netleşecek.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Burcunuzdaki ay tutulması dönüm noktası olaylara ve özellikle önemli bir meselenin tamamlanmasına veya bitmesine neden olabilir. Mart 2015’te başlayan tutulmalar kendinizde ve yakın ilişkinizde değişim yapmanız ve  eskileri kapatıp yeni kapılar açmanız için fırsatlar sunuyor. Eski partnerinizden haber alabilir hatta birlikte seyahate çıkabilirsiniz. Beklenmedik masraflar çıkacak!