2013’te burçları neler bekliyor?

Önümüzdeki yıl hangi burçlar yükselecek, iş, aşk ve sağlıkta ne gibi gelişmeler olacak? Öncelikle şunu söyleyeyim, herhangi bir burca mensup insanın kötü olması mümkün değil. Bu yüzden burç sahibi olmak önemli. Eğer bir burcunuz varsa önümüzdeki yıl sizin yılınız olacak. Çok uzun yıllara dayanan araştırmalarım ve Güneş sistemindeki gezegenlerin konumlarına birebir bakarak hazırladığım bu çalışma yüzde 100 gerçek ve bilimseldir.

Koç

2013’te yeni girişimler, heyecanlar seni bekliyor. Hadi durma, hemen ara ve sohbete başla. Sohbet önemli. Bu yıl gene dürüstlüğün ve zekan başına iş açacak. Diğer burçlardan insanlarla görüşme. Koçun koçtan başka dostu yoktur, unutma.

Boğa 

Bu yıl senin yılın olacak. Önüne pek çok fırsat çıkacak ama sen “Biraz daha uyuyayım, seneye değerlendiririm ben bunları” diyeceksin. Aşk hayatında da birtakım gelişmeler ve sürprizler seni bekliyor. Ama bunların ne tür şeyler olacağını elbette söylemem. Heyecanı kaçmasın.

İkizler 

Bu yıl senin yılın olacak. Önüne pek çok fırsat çıkacak ama sen “Biraz daha uyuyayım, seneye değerlendiririm ben bunları” diyeceksin. Aşk hayatında da birtakım gelişmeler ve sürprizler seni bekliyor. Ama bunların ne tür şeyler olacağını elbette söylemem. Heyecanı kaçmasın.

Yengeç 

Bu yıl sana bolluk, bereket ve şans getirecek. Yapman gereken şey olduğun yerde durmak... 2013 sana hepsini getirecek. Soru şu: Sen orada olacak mısın? Çünkü şans kapını çaldığında sen yine bir şeylere üzülüp yorganın altında ağlıyor olabilirsin. Bunu yapma. Ağlama. Bak ben de ağlarım.

Aslan 

2012’de her şeye hükmetmek istemenden kaynaklı sıkıntılar yaşadın. 2013’te de aynı sıkıntıları yaşayacaksın, üzgünüm. Çünkü can çıkar huy çıkmaz. Dönüp bir kendine bak, kendini sorgula. Sen herkesi yönetmek istiyorsun, peki onlar bunu istiyor mu? Hakikaten sinirlendim şu an. Elim ayağım boşaldı bir anda!

Başak 

2013’te de yine hemen her şeye karnı doymuş bir kutup ayısı kayıtsızlığında yaklaşacaksın. Biraz laf dinlemeyi öğrenmen gerekiyor. Şubat sonu gelecek iş tekliflerini kabul et. İş teklifi yarın gelse de kabul et. Bu devirde iş kolay bulunmuyor. Ben boşuna yazıyorum burada, senin umurunda değil ki! Gerçekten kırıcı olabiliyorsun bazen.

Terazi 

Önümüzdeki yıl senin yılın olacak. Neptün normal yörüngesinde ilerlerse sıkıntı yok. Haziran sonu ve Temmuz başında sıcaklara dikkat etmen gerekiyor. Kasım ve Aralık aylarında ise soğuk havaya hazırlıklı ol. Çok fazla özelliği olmayan bir burç olduğunu kabul etmelisin. Bu tarz genel uyarılar yazabildim sana. Yetinmeyi bilmelisin.

Akrep 

2013’te başka insanların hayatlarına burun sokmayı bırakman gerekiyor. Eğer bunu yapmazsan 2014’te yapman gerekiyor. O da olmazsa 2015. Bu şekilde gitmez yani. Kendine çekidüzen ver artık. Diğer burçları rahat bırak. Sonunda bütün burçlar birleşip sana dalsa hoşuna gider mi? Yapma!

Yay 

Şu ana kadar evrene hep pozitif enerji veren burç oldun. Peki, karşılık gördün mü? Bırak biraz da diğer burçlar pozitif enerji versin. Maalesef senin verdiğin enerjiyi diğer burçlar gürül gürül emiyor. Sen de dönüp diz kapağını avuçluyorsun. Yapma bunu.

Oğlak 

2013 senin yılın değil. Sen asıl 2014’ü bekle. Uranüs Venüs’e yaklaşacağından senin için parlak günler önümüzdeki yılda. O yüzden bu sene biraz oyalan, sudoku oynayabilirsin. Vakit geçirmeye birebirdir.

Kova 

Devamlı bir tatminsizlik hali içindesin. 2013 sana şunu getirecek bunu getirecek desem eminim ki gene daha fazlasını isteyeceksin. Peki o halde, 2013 sana hiçbir şey getirmeyecek! Oldu mu şimdi? Hoş oldu mu? Demek ki insanları kızdırmamak gerekiyormuş. Kendine iyi bak.

Balık 

Senin bu havadan nem kapan, hassas, duyarlı halin bana samimi gelmiyor. Bir bit yeniği var gibi. 2013’te Pluton’un hareketleri aşk hayatını belirleyecek. Bu yüzden NASA’dan son gelişmeleri mutlaka takip et.  NASA’dan onay almadan yeni bir ilişkiye başlama. Kendini ağırdan sat biraz.

https://twitter.com/beyinsiz_adam