24 Haziran’ı şimdiden not edin

Satürn’ün karamsar enerjisini geride bırakıp yılın en uzun gününü yaşayacak ve ardından da yeniayın tadını çıkaracağız. 20 Haziran Salı günü, 5 Mayıs doğumlu Boğalar ile 5 Mart doğumlu Balıklar için romantik, 19 Haziran doğumlu İkizler ile 18 Nisan doğumlu Koçlar için canlı ve sürprizli etkiler var.  21 Haziran’da Güneş, Yengeç burcuna geçecek. Yaz gündönümünü, yılın en uzun günü ve en kısa gecesini yaşayacağız. Aynı anda Merkür de Güneş ile kavuşum yapacak. Bu da fikir alışverişleri ve görüşmelerin yoğunlaşması demek. 24 Haziran’da tüm yeni başlangıçları destekleyen bir yeniay doğacak. Her türlü yeni girişim ve başlangıç için yeniayın ardından gelen günlerde harekete geçebiliriz. 24 Haziran ve yakınlarında doğan Yengeçler, bir sene boyunca hayatlarında yeni sayfalar açabilecekler. Yeniayın enerjisi 21 Şubat, 26 Ekim, 24 Aralık, 23 Nisan, 26 Ağustos doğumlulara iyi gelecek ve destekleyecek.  

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan  

Haftaya neşeli ve hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. Seyahat planları yapabilir ve sürpriz haberler alabilirsiniz. Gezegenler yıldız haritanızın yuva bölümüne enerji vermeye başladığından, eviniz ve aileniz her şeyden önce gelecek. İlişkilerinizi güçlendirmek ve eve ait tüm planlarınızı gerçekleştirmek için yeniayın enerjisinden destek alabilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Çevrenizdeki insanları mıknatıs gibi çekebilirsiniz. Cazibeniz en üst seviyelerde. Aşk hemen yanı başınızda olabilir, iyi bakın! Arkadaşlar esin kaynağınız olacak. Oldukça hareketli ve seyahat fırsatlarıyla dolu bir dönem başlamıştı ve Cumartesi doğan yeniay bu eğilimi harekete geçirecek. Öncesinde 21 Haziran’da yılın en uzun gününde seyahate çıkabilirsiniz. 

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran 

Arkadaşlarınız spontan programlarla sizi harekete geçirebilir ve sürpriz haberler alabilirsiniz. Para işleri ön plana çıkacak. Kısa bir seyahate çıkmanız  gerekebilir ya da görüşme ve yazışmalarla meşgul olabilirsiniz. Bütçenizi yeni baştan düzenleyebilirsiniz. Aşkta ise birisinden platonik olarak hoşlanabilir ve gizli kalmasını isteyebilirsiniz.  

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  / HAFTANIN ŞANSLISI

Kariyerinizde perde arkasından destek alarak, sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Size destek olan kişiden hiç haberiniz olmayabilir. Aşkta ise romantik titreşimlerin yanında, aklınız ve sağduyunuz ön planda olacak. 21 Haziran haberler ve seyahat fırsatları getirebilir. Yeniay doğum günü hediyeniz, neyi istiyorsanız, yeniayın ardından ilk adımı atabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Sosyal bir dönemi geride bırakıp, içe döndüğünüz günler geçireceksiniz 20 Temmuz’da Mars burcunuza geçene dek stratejinizi gizli tutmalı ve gücünüzü göstermeden ilerlemelisiniz. Sosyalliğe ara verip kendi başınıza kalmak ve düşünmeye zaman ayırmak, yeni kararlarınızda yardımcı olacak. Maneviyatınızı ve iç dünyanızı güçlendirebilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Parayla ilgili hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal etkinliklerin ardı arkası kesilmeyebilir. Arkadaşlarınızdan önemli haberler gelebilir. Siz yola çıkabilirsiniz veya arkadaşlarınız sizi ziyarete gelebilir. Yeniayla beraber yeni bir çevreye girebilir ayrıca dernek, klüp gibi organizasyonlarda görev alabilirsiniz. Hafta sonunda kalabalık bir davete katılabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Partnerinizin motivasyonu ile yurt dışı bağlantılı girişimleriniz olabilir. Seyahat için ya da uluslararası işler, üniversite ve akademik planlar veya yayıncılık ve medya gibi alanlarda girişimlerde bulunabilirsiniz. Bayram tatiline denk gelen bu dönemde kariyerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş görüşmeleri ve yeni işler için yeniayın arkasından gelen günler çok olumlu. 

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Günlük iş programınızda, proje ve görevlerde ve ayrıca müşterilerle ilgili ani gelişmeler olabilir ve maaş dışında komisyon gibi kazançlarınız olabilir. Aşkta ise hoş anlar olacak. Diğer yanda akademik ortam, yurt dışı bağlantılı işler ve seyahat, yayıncılık gibi alanlardaki girişimlerinizi destekleyen yeniay doğuyor. Yeniayın hemen ardından ilk adımı atabilirsiniz.   

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Renkli, sürprizli günler sizi bekliyor ancak masraflarınız her zamankinden yüksek olacak. Sevgiliniz sizden çok genç veya sıradışı birisi olabilir. Çocuğunuzla birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Kredi, borç, mortgage, komisyon, prim, nafaka, miras, hisse, telif, vergi, sigorta gibi kaynaklarla ilgilenebilirsiniz; yeniay, yeni kapılar açacak.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

İş yerinde veya evde iyi bir yardımcı bulabilirsiniz. İleri teknolojiden ve yeniliklerden yararlanmanız mümkün. Yeniay evlilik ve ortaklık gibi resmi ilişkileri destekliyor. Sevgilinizle yüzyüze görüşemezseniz mesajlar ve telefon ile romantik konuşmalar yapabilirsiniz. Partnerinizden haberler gelebilir ve birlikte seyahate çıkabilirsiniz.  

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Eğlenceli ve renkli geçen bir dönemden sonra başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verecek ve bir anlamda başkalarına hizmet edeceksiniz. Hafta başında spontan geziler ve heyecan verici haberler almanız mümkün ama sonrasında işle ilgili görüşmeler ve günlük işlerin detayları ön planda olacak. Hızlı tempolu ve bol çalışmalı bir dönem sizi bekliyor.   

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Evle bağlantılı para konularında sürpriz gelişmeler olabilir. Romantik bir gezi veya ğınız romantik konuşmalar var. Eve ve anne babanıza yeterince zaman ayırdınız şimdi eğlenceye de zaman ayırabileceksiniz. Yeniay işte böylesine renkli ve eğlenceli bir dönemi başlatacak. Eş ya da çocuklar veya sanat gibi yaratıcı uğraşlarınız ön planda olacak.