28 Aralık’ta Balık ve Akrep etkileşime geçecek

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Venüs kariyer bölgenize geçecek ve oradaki ciddi havayı yumuşatmaya başlayacak. Üst düzey yöneticiler arasında aranan ve popüler bir isim olacaksınız. Parayla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir ve maaşınız dışındaki bir kaynaktan para geleceğini öğrenebilirsiniz. Gizli bir destekçiniz olabilir ya da bu meseleyi gizli tutmanız gerekebilir.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Yöneticiniz aşk gezegeni Venüs ve ayrıca Merkür’ün yeni yerleşimi, seyahatlerinize romantizm katacak. Ancak seyahatlerinizde ufak tefek aksama olabilir. İnternet ortamında ya da bir seyahat sırasında yabancı bir sevgiliniz olabilir veya sevgiliniz yurt dışında yaşıyor olabilir. Eğer siz gitmezseniz yurt dışından gelenleri ağırlayabilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Sene sonunda işleriniz yoğun olacak ama aynı zamanda pek çok işi halledebilecek ve altından kalkabileceksiniz. Alacağınız görevler ve de müşteriler tahmininizin ötesinde başarı ve finansal kazanç getirecek. Başarı potansiyeliniz yüksek! Çalıştığınız sektörde isminizi duyurabilir ve tanınan birisi olabilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  / HAFTANIN ŞANSIZI

Partnerlik evinize yeni geçmiş olan Satürn, yakın ilişkinize ciddiyet ve duygularınıza karamsarlık verebilir. Uzun süredir devam eden ilişkiler, evlilik veya iş ortaklığınız hakkında ciddi düşünceler içinde olabilirsiniz. Bu geçici bir durum ayrıca yeni başlayan ilişkileri neşelendiren başka etkileşimler var. Yeni ilişkiler ve çocuklarla ilgili gelişmelerle mutlu olabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Satürn ve Venüs’ün yakınlaşması, aşk ve finansal konulara ciddi yaklaşmanıza neden olacak. İlişkilerde geçici bir soğukluk ve finansal konularda geçici bir karamsarlık yaşamanız mümkün. Başka bir eğilim ise mülkle ilgili alanlara fırsatlar getiriyor. Yaşadığınız yer veya başka bir mülkle alakalı elinize para geçebilir, ya da ev için gereken parayı bulabilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Partnerinizden çok romantik sözler duyabilir, seyahat programları yapabilirsiniz. Çıkacağınız bir seyahat eğlenceli ve romantik geçebilir. Yeni başlamış olan aşklarda aşırı gerçekçilik hâkim olabilir ama uzun süreli ilişkilerde tutkulu bir romantizm yaşanabilir. Seyahat yerine şehir içinde kısa gezintilere çıkabilir insanlarla sürekli bağlantı halinde olabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

İşlerinizde çok yaratıcı olabilir ve para kazanabilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya çıkaracak işler yapabilir, vizyonunuzla iş yerinizdekileri büyüleyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki dayanışma başarı getirecek ve bu başarının maddi karşılığı da yüksek olacak. Evinizde ciddi bir hava olabilir ve evinizi güzelleştirebilirsiniz.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Kendinizi her zamankinden daha kararlı hissedebilir ve bazı engellere rağmen cesur adımlar atabilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalar, komşularla ilgilenebilir ve yazı, konuşma, satış, pazarlama, eğitim-öğretim gibi iletişim kökenli işlere odaklanabilirsiniz. Venüs ortamı ısıtacak ve ilişkilerinizi yakınlaştıracak.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Bulunduğunuz ortamı yumuşatacak ve ilişkilerinize özveri, aşk ve romantizm getirecek etkileşimler var. Ailevi bağlarınızla ve aile ortamlarında mutlu olacaksınız. Fiziksel ve ruhsal yaralarınıza şifa bulabilir ve kendi kendinizi iyileştirebilirsiniz. Maneviyatınız güçleniyor. Ancak parayla ilgili karamsar düşünceleriniz olabilir.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Aşk gezegeni Venüs senelik ziyareti için burcunuza geçiyor ve soğuk Satürn ile kavuşum yapıyor. Satürn ciddiyet ve ileriye dönük düşünceler getirecek ama Venüs ortamı yumuşatacak. Aşkı da ciddiye alabilir ve aşırı gerçekçi yaklaşabilirsiniz. Venüs ile cazibeniz artacak. Sosyal hayatınız her zamankinden canlı olacak.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Karamsarlığınızı dağıtacak ve sizi neşelendirecek koşullar var ama aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili geleceğe yönelik ciddi düşünceler içinde olabilirsiniz. Venüs’ün yeni yerleşimi duygularınızı gizli yaşama eğilimi verecek. Tek taraflı bir duygusallık içinde olabilirsiniz, gizli bir ilişkiniz olabilir ya da beraberliğinizi gözlerden uzakta baş başa yaşamak isteyebilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  / HAFTANIN ŞANSLISI

Yurt dışında yaşayan birine veya bir yabancıya ilgi duyabilirsiniz. Sevgilinizle romantik bir seyahat planlayabilirsiniz eğer ilişkiniz yoksa seyahatte yeni bir aşk başlayabilir. İnternet veya üniversite gibi bir ortamda biriyle tanışıp âşık olabilirsiniz. Sanatsal becerilerinizi yeni teknoloji ile birleştirebilir, çalışmalarınızı sosyal medyada tanıtabilirsiniz.