28 Şubat’ın sivil generalleri ne olacak?

Üstünden 20 yıldan fazla geçti, “YERLEŞİK DÜZEN” ve her alandaki uzantıları, “ellerindeki menfaat” alanlarını MİLLET ellerinden almasın diye “28 Şubat” sürecini planladılar… Yalnız da değildiler… TSK içine sızdırdıkları unsurlar harekete geçerken, FETÖ terör örgütünün başı da bu dönemde götürüldü Amerika’ya… Çok detaylı analiz edilmesi gereken günler… 1990 sonrası Türkiye’ye yönelik başlatılan operasyonun dönüm noktası... İki gün önce 28 Şubat davasının “asker kanadı” ile ilgili karar çıktı! ÇIKTI AMA BU KARAR EKSİKTİ, MÜDAHİL AVUKATLAR DA AYNI İTİRAZI YAPTILAR; SİVİL KANAT NEREDE? 

Sevgili dostlarım, ben bu soruyu yıllardır soruyorum; SİVİL GENERALLER NEREDE? O DÖNEMİN MEDYA PATRONLARI VE O MANŞETLERİ ATAN ADAMLARI NEREDE? 28 ŞUBAT’IN SİVİL GENERALLERİ KİM? VE NEDEN HALA CAMDAN KULELERİNDE OTURUYORLAR? BU KULELERE NE ZAMAN SIRA GELECEK? BU DAVANIN NE ZAMAN SİVİL GENERALLERİ DE İÇİNE ALACAĞINI VE NE ZAMAN GERÇEK ADALETİN SAĞLANACAĞINI BU MİLLET SABIRLA BEKLİYOR! 

Önemli not: Generaller “müebbet alırken”, 28 Şubat’ın Sivil Generalleri yaptıkları satışlar ile ceplerinde 1 milyar dolar Londra’ya kaçarsa ADALET, VİCDAN VE HER TÜRLÜ DEĞERİMİZ YARA ALIR! BU ADAMLARIN HEPSİ İSTER SİVİL, İSTER ASKER SUÇ ORTAĞIDIR VE TÜRKİYE’NİN DARBELER İLE HESAPLAŞMASI ADINA HEPSİ YARGILANMALI VE HESAP VERMELİDİR!