4 yıldızın gölgesinde yasaklı şampiyonluk

Galatasaray'da ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk için Fenerbahçe ile arasındaki 7 puanlık fark büyük bir avantaj sağlarken teknik direktör Fatih Terim bu durumu açıkça yok sayıyor. Odasında yer alan ve hedeflerini gözler önüne seren 4 yıldıza rağmen Fatih Terim, Florya'da şampiyonluğun adını bile geçirmiyor. 23 Nisan'da Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen çocukların, "Şampiyonuz artık" söylemlerine futbolcuların ve teknik kadronun ağız birliği etmişcesine, "Henüz değiliz" yanıtını vermesi bu durumu açıkça gözler önüne serdi.

Kalan 4 haftada oynanacak olan Gaziantepspor ve Sivasspor maçlarını futbolcularına final olarak adlandıran Terim dün yapılan antrenman sonunda futbolcularına iki maç sonunda 180 dakikanın bitimine kadar, 'Şampiyonluk' ile ilgili tek bir cümle duymak istemediğini açıkça ifade etti. Tecrübeli teknik adamın Gaziantepspor deplasmanında sahaya süreceği 11'de ise sadece defans bloğunda bir değişiklik yapabileceği öğrenildi.

Fatih Terim Elazığspor maçında yaptığı hatalardan dolayı Dany ile özel olarak görüştü. Kamerunlu yıldızın bir maçlığına da olsa eski takımına karşı yedek kalabileceği ve defansın göbeğinde Semih ve Gökhan ikilisinin oynayabileceği ifade ediliyor. Pazar günü oynanacak ve şampiyonluk yolunda büyük önem arz eden mücadele için Cumartesi öğleden sonra Gaziantep'e gidecek Galatasaray'da Çağlar Birinci dışında sakat futbolcu bulunmuyor.