Akrepler ve Boğalar etkilenecek

Bu hafta sonu oluşan güçlü dolunayla beraber bazı olaylar netleşecek ve sonuçlanma aşamasına gelecek. Dolunaylar hasat zamanıdır, önceden yaptığımız hareketlerin sonuçlarıyla yüzleşiriz. Aynı zamanda duygusal yönümüz ağır basar ve olaylara tarafsız bakmakta zorlanırız. Duygusallık aşırı uçlarda kararlar vermemize neden olabilir.

Akrep burcunda oluşan bu dolunayın ışığı burcumuza göre hayatımızın belirli bir bölümüne ışık tutacak, o konuda netleşme ve neticelenme yaşayacağız. Bu dolunay en çok 9 Kasım doğumlu Akrepler ve ayrıca 6-7 Mayıs doğumlu Boğalar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanları etkiliyor. Hayal gezegeni Neptün ve şans gezegeni Jüpiter de dolunayın yakınlarında olduğundan senenin en hoş dolunaylarından birini yaşayabiliriz.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bu hafta sonunda ortak gelirler evinizde bir dolunay oluşuyor. Bu dolunayda miras, nafaka, borç, vergi, sigorta gibi maddi konulardan birine tüm dikkatinizi vermeniz gerekebilir. Yüklü miktarda ödeme yapabilirsiniz ya da tam tersi elinize para geçebilir. Perde arkasında kalmak isteyen etkin bir kişiden destek alacaksınız. Sahip olduğunuz enerjiyi dizginlemeli ve insanlarda tepki oluşturacak derecede agresif ve ısrarcı olmamalısınız zira burcunuzdaki Uranüs fevri davranma eğilimi veriyor. Elinizi attığınız her konuda başarılı olabilirsiniz. Yoğun enerjiniz fazla para harcamanıza neden olabilir.

Boğa HAFTANIN ŞANSLISI 21 Nisan - 21 Mayıs

Bu hafta sonunda evliliğiniz, iş ortaklığınız ya da uzun süreli yakın ilişkiniz mercek altında. Eğer ciddi olarak çıktığınız biri varsa ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşımaya ya da tam tersi ayrılmaya karar verebilirsiniz. Dolunayın ışığı ilişkinizin gerçek durumunu görmenize yardımcı olacak. İş hayatınızda size destek olacak profesyonel bir danışman veya uzmanla anlaşmak üzere de olabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizi her açıdan destekliyor. Kulüp, dernek gibi topluluklar kanalıyla büyük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk, kariyer, para aklınıza ne gelirse arkadaşlarınızın önerisi ve önemli bir rolü olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş evinizde oluşan dolunay nedeniyle bu hafta sonunda büyük ve yorucu bir projeyi tamamlamak üzere olabilirsiniz. İş yerinizde yeni elemanlar alınabilir ya da çalışma arkadaşlarınızla ilgili bazı değişiklikler olabilir. İş yapma metotlarınızda yenilikler olabilir. Hangi gelişme olursa olsun aslında sizin yararınıza olacak çünkü kariyerinizde başarı potansiyelinin en yüksek olduğu dönemlerden biri. Yeni bir projeniz onaylanırsa ya da yeni bir müşteri kazanırsanız, arkasından büyük bir başarı gelebilir. Dolunay sağlığınızı da gündeme getirebilir ve sağlıkla ilgili konulara eğilebilir, doktora gitmek isteyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eğlenceli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Bu hafta sonunda aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinizde oluşan dolunayın etkisiyle yakın ilişkinizde gelişmeler olabilir. Bu dolunay aşk hayatınızı aydınlatacak ve ilişkinizin gerçek durumunu ortaya çıkaracak. Çıktığınız biri varsa sevineceğiniz bir olay yaşayabilirsiniz. Eğer daha yeni tanıştınızsa hızla yakınlaştığınızı hissedebilirsiniz. Beraber olduğunuz biri yoksa yeni biriyle tanışma olasılığınız çok yüksek. Diğer yanda yurt dışı seyahati, uluslararası işler, yüksek eğitim ve medya bağlantılı konularda olumlu bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu hafta sonunda yıldız haritanızın ev ve aile sektöründe bir dolunay oluşuyor. Bu dolunay da sizi ailenizle bir araya getirecek ya da evle veya gayrimenkulle ilgili bir işinizi sonuçlandırmanızı sağlayacak. Bu, olumlu bir dolunay olduğundan eve ait konular için paraya ihtiyacınız olursa, fazla zorlanmadan bulacaksınız. Dolunayın oluştuğu dördüncü ev aynı zamanda ‘bitişleri’ simgeler. Sizin için önemli bir konu süresini doldurmuş ve bitmek üzere olabilir. Bu bitişin ardından, yeni bir başlangıca konsantre olmanız gerekecek. Eve ait konular yerine kariyerinizde önemli bir gelişme de yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bu hafta sonunda kısa seyahatler, kardeşler ve anlaşmalar evinizde bir dolunay oluşuyor. Bu dolunay sırasında imzalamanız gereken ya da imza atmak istediğiniz bir anlaşma neticelenebilir. Alternatif olarak kardeş, kuzen gibi yakın bir akrabanızla ilgili bir konu gündeme gelebilir. Belki de bu aranızdaki ilişkiyle ilgili bir durumdur ve bazı şeyler netleşir. Oldukça yoğun günler geçirebilir, telefon ve mesajlardan başınızı kaldıramayabilirsiniz. Evlilik, ciddi beraberlikler ve iş ortaklığı gibi yakın ilişkilerde şanslı bir dönem, dolunay yakınlarında bunun somut işaretlerini görebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bu hafta sonunda para evinize enerji veren dolunayla birlikte finansal bir durum son aşamasına gelebilir. Örneğin yeni bir işe başlamak üzereyseniz maaşınızla ilgili pazarlıkları tamamlamak üzere olabilirsiniz, kredi kartı ya da başka bir maddi yükümlülüğünüz için ödeme yapabilirsiniz. Bu enerjinin kendini göstereceği başka bir yol ise, çok istediğiniz pahalı bir şeyi satın almanız şeklinde olabilir. Diğer yanda size şans getirecek ve gelişmenize yardımcı olacak yeni bir proje, görev veya müşteri kazanabilirsiniz. Kısa bir süre daha stratejinizi gizli tutmanız gerekecek.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hafta sonunda senede bir defa burcunuzda gerçekleşen dolunay oluşuyor. Bu dolunay en çok sizinle ilgili olacak ve özellikle 9 Kasım ve yakınlarında doğduysanız önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Kontrol size geçti, kendi kararlarınızı verebileceksiniz! Özel bir konu, yürekten arzuladığınız bir şey ya da ilişki önemli bir aşamaya gelecek. Dolunay durumları zıt uçlara götürebilir ama özellikle aşk hayatınızda, hamilelik ve çocuklarla ilgili konularda şanslı görünüyorsunuz. Ayaklarınız yerden kesilebilir, romantik anlar yaşayabilir ve yakın ilişkinizde uzun vadeli kararlar verebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 21 Aralık

Bu dolunay döneminde sanki her şey sahne arkasında ve belirli bir gizlilik içinde gerçekleşiyormuş gibi gelebilir. Birçok gizli plan ve ilginç haberle uğraşırken bunları başkalarıyla paylaşmaya kendinizi hazır hissetmeyeceksiniz. Ancak sizin bazı sırlarınız açığa çıkabilir ya da sizden gizlenilen bazı konuları öğrenebilirsiniz. Dolunay gerçeklere ışık tutacak. Bu dönem içgüdüleriniz hedefe yönelmiş durumda, başkalarını değil kendi iç sesinizi dinleyin. Eviniz, başka bir mülk ya da yaşam tarzınızda hoşunuza gidecek değişiklikler ve şanslı durumlar söz konusu olabilir.

Oğlak 22 Aralık - 20 Ocak

Bu hafta sonunda yıldız haritanızın en kalabalık bölgesinde dolunay oluşuyor. Bu dolunay yakınlarında etrafınız arkadaşlarınızla çevrilecek. Bir arkadaşınız veya kulüp ya da dernek gibi bir toplulukla ilgili olaylar gündeminizde olacak ve yalnız kalmayacaksınız. Dolunayın etkisi dört gün önce ve sonraya uzandığından bu durum hafta sonu için de geçerlidir. Bir arkadaşınız yakın çevrenizden ayrılabilir ve onunla eskisi gibi görüşemeyebilirsiniz. Ancak bu olumlu bir dolunay olduğundan mutlu bir nedeni olabilir. Arkadaşlarınızla beraber veya onları görmek için seyahate çıkabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bu dolunay döneminde kariyerinize odaklanacaksınız zira işlerinizde önemli gelişmeler olabilir ve bu gelişmelerin sonucunda iyi bir kazanç elde edebilirsiniz. Bu dolunay işinizde yükselmeniz veya daha yüksek pozisyonda başka bir işe geçmeniz için tüm sene içindeki en iyi fırsatları karşınıza çıkarabilir. Dolunayın dört gün önce ve sonrasını kapsayan döneminde harekete geçin. Aylık gelirinizi artırma şansınız da çok yüksek. Mars’ın konumu ve yorucu enerjisinden dolayı harcamalarınız bir süre daha azalmayacak. Ancak Mars para kazanma hırsınızı artırdığından gelirinizi artırabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bu hafta sonunda oluşan dolunay eğitim, yayımcılık ve yasal konularla ilgili iyi haberler getirebilir. Dolunay uzak yerlerde yaşayan yabancı insanlarla bağlantılarınızı artıracak; uzak bir ülkeye gidebilir ya da bunun için plan yapabilirsiniz. Macera duygunuz artacak ve olaylara daha geniş perspektiften bakabileceksiniz. Başarı potansiyelinizin en yüksek dönemlerinden biri, imkansız gibi görünen şeyleri başarabilirsiniz. Koşulları iyi değerlendirin ve fırsatları kendiniz yaratın. Ancak harcamalarınıza dikkat edin zira ekim ayına kadar gelirinizi artırmak ya da borç yükünüzü azaltmak kolay olmayacak.