Aslanların dönemi başlıyor

BU hafta çok hareketli geçebilir ancak geçmişe dönme ve eski konularla ilgilenme eğiliminde olacağız. Yeni girişimlerimizde aksamalar ve yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan sorunlar olabilir. Hafta boyunca pek çok haber gelebilir ama yine eski meseleler gündemde olacak. Görüşme ve konuşmalar yapabilir, kısa yollara gidip gelebiliriz. Elimizdeki yarım kalan meseleleri toparlayabilir ve hataları bulmakta daha başarılı olabiliriz.

Bu hafta özellikle Aslan, İkizler ve Başaklar hareketli olacak. Şubat sonunda doğan Balıkların ise hayatlarında belirsizlikler yaşanabilir ve kararsız bir dönem geçirebilirler. Gerçeklerin üzeri sis perdesiyle örtülü, net görüşe sahip olamayacaklar.  

28-29 Mayıs doğumlu İkizler ile 28-29 Mart doğumlu Koçlar, ummadıkları bir anda büyük çıkışlar yaşayabilir. Gelişmeler her ne olursa olsun sonucu büyük ölçekte ve bol miktarda olacak. Diğer yanda 22 Temmuz’da yani bugün Güneş, Aslan burcuna geçiyor ve Aslanlara bol enerji veriyor. Doğum günleriyle birlikte Aslanların dönemi başlıyor. Ancak 24-25 Ağustos doğumlu Aslanlar da tıpkı şubat sonunda doğan Balıklar gibi kararsızlık ve belirsizlik yaşayabilir. Tüm Aslanlar için Ağustos ayının ilk haftasına kadar eski meseleler gündemde olabilir.

Koç HAFTANIN DİĞER?ŞANSLISI 21 Mart - 20 Ni­san

Bu haftadan itibaren hayatın güzel yanlarını daha çok görmeye ve sevdiğiniz konulara zaman ayırmaya başlayacaksınız. Aşk ve romantizm ön plana çıkıyor. Ancak ağustosun ilk haftasına kadar eski sevgililer ya da şimdiki sevgilinizle aranızdaki eski meseleler gündeminizde olacak. Aynı durum çocuklar ve yaratıcılıkla ilgili konular için de geçerli. Bu hafta alacağınız haberlerin de geçmişle bağlantısı olacak. Diğer yanda mart sonunda doğan Koçlar çok sevinecekleri bir haber alabilir, lüks bir seyahat imkanı bulabilir veya yakın akrabalarla ilgili sürpriz gelişmelere tanık olabilir.

Boğa   21 Nisan - 21 Mayıs

Bu haftadan itibaren eve daha fazla vakit ayırmaya başlayacaksınız. Pek çok haber alabilir ya da konuşmalar yapabilirsiniz ama bunlar daha çok eski meseleler hakkında olacak. Anne-babanızı görmek ya da mülk için kısa seyahatler yapabilir ve uzun zamandır gitmediğiniz ama eskiden çok gittiğiniz bir yere gidebilirsiniz. Geçmişe ait haberler alabilirsiniz. Ağustosun ilk haftasından itibaren yeni adımlar atmaya başlayacaksınız. Parayla ilgili sürpriz bir gelişme söz konusu olabilir. Gizli bir kaynaktan ya da perde arkasından gelen bir destek sonucunda yüklü miktarda para elinize geçebilir.

İkizler ?HAFTANIN ŞANSLISI 22 Mayıs - 21 Haziran

Hareketli bir dönemdesiniz ama ne yapsanız hep geçmişe dönüyorsunuz ve eski meseleler önünüze geliyor. Doğrusu da bu! Zira ağustosun ilk haftasına kadar olan dönem eski meselelere kesin çözümler bulmak için ideal. Ondan sonra yeni girişimlerinizde çok rahat ilerleyebileceksiniz. Mayıs sonunda doğan İkizler hayatlarının en parlak fırsatlarıyla karşılaşabilir ama uyanık olmaları ve rehavete kapılmadan harekete geçmeleri gerekecek. Büyük bir hayaliniz gerçekleşebilir, kendi işiniz varsa toplu para alabilirsiniz ya da dernek, kulüp gibi topluluklarla ilgili hoş bir gelişme olabilir.

Yengeç    22 Haziran - 23 Temmuz

 Bu hafta parayla ilgili konuşmalar yapabilir, toplantılara katılabilir, yazışma ve kısa yollarla epey meşgul olabilirsiniz ama ilerleme kaydetmek yerine eski meseleleri halletmeye çalışacaksınız. Eskiden gelen teklif ve yarım kalan konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak yeni girişimleriniz sonuçsuz kalabilir. Ağustosun ilk haftasından sonra eski konuları tamamlamış olacak ve yeni girişimlerde bulunabileceksiniz. Maddi konular bir süre önceliğiniz olmaya devam edecek. Çok daha uzun sürecek başka bir eğilim kariyerinizde sürprizlere ve yeniliklere neden olacak.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Doğum günü döneminizle birlikte Güneş burcunuza geçiyor ve size enerji vermeye başlıyor. Merkür de insanlarla daha fazla iletişim kurmanız ve hareket etmeniz için sizi motive ediyor. Ancak Merkür gerilediğinden temmuz başındaki konuların üzerinden bir daha geçmeniz ve eski meselelerle ilgilenmeniz gerekecek. Ağustos sonunda bu konular yeniden gündeme gelecek. Yurtdışı, seyahat, üniversite, mahkeme ve medya bağlantılı bir konuda sürpriz bir gelişme ya da yenilik haberi gelebilir. Ancak para konularında belirsizlik ve aldanmaya müsait durumlara karşı uyanık olmalısınız.

Başak  24 Ağustos - 23 Eylül

Kariyerinizde son on yılın en parlak dönemine girdiniz. Sürpriz bir gelişmeyle elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da bunun haberini alabilirsiniz. Pek çok toplantı ve görüşme yapabilirsiniz ancak bunların gizli kalması gerekebilir. Bu ayın başında konuştuğunuz ve yazıştığınız meselelerin üzerinden yeniden geçmeniz gerekecek. Aynı meseleler 19-22 Ağustos’ta yine gündeme gelecek ve ancak o zamandan itibaren hızla ilerlemeye başlayacaksınız. Bu hafta elinizdeki projeleri düzeltmek ve mükemmelleştirmek için çok uygun, yeni girişimler sürüncemede kalabilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bu hafta eski arkadaşlarınızdan haberler alabilir, yıllar sonra bir araya gelebilirsiniz. Kulüp, dernek gibi topluluklarla ilgili temmuz ayı başında gündeme gelen meseleler olabilir veya arkadaşlarınızla aranızdaki eski konular yine açılabilir ama bu defa kesin çözüm bulacaksınız. Burcunuzda bulunan enerjik Mars yeni girişimlerinizi destekliyor ancak ağustos ayının ilk haftasını geçene kadar elinizdeki eski teklifleri değerlendirmeniz ve yeni kararlarda aceleci olmamanız gerek zira öngöremediğiniz değişiklikler olabilir ve şimdiki beklentilerinizde hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Akrep  23 Ekim - 22 Kasım

Bu hafta otorite figürleriyle sürekli iletişim halinde olabilirsiniz. Bu kişi işveren, yönetici veya anneniz olabilir ancak daha çok eski meselelere odaklanacaksınız. Yeni iş görüşmeleriniz sürüncemede kalabilir ve sonuç alamayabilirsiniz. Sonuç almamak sizin yararınıza zira ağustos ortasından itibaren koşullar netleşmiş olacak ve daha iyi kararlar verebileceksiniz. Ortak maddi konularda avantajlı bir dönemdesiniz, bir sene içinde miras, hisse, nafaka, kredi, tazminat, prim gibi bir kaynaktan tek seferde yüklü miktarda para alabilirsiniz. Bu bir ödül bile olabilir.

Yay  23 Kasım - 21 Aralık

Aşkta, evlilik ve ortaklıklarda olumlu bir sene ve büyük sürprizler sizi bekliyor. Bu süreçte aniden aşık olabilir ya da bir anda evlenmeye karar verebilirsiniz. Bu olumlu dönemi iyi değerlendirmeli ancak acele kararlar vermemelisiniz zira çok hızlı başlayan ilişkiler aynı hızla sona erebilir. Diğer yanda ev, mülk ve babayla ilgili konularda ise belirsizlikler ve yanıltıcı koşullar var. Uzun vadeli planlarınızda bu koşullar altında hata yapabilirsiniz. Seyahat edebilir, yurtdışıyla veya yabancılarla sürekli bağlantı halinde olabilirsiniz ancak yeni girişimlerinizden sonuç almanız zor.

Oğlak  22 Aralık - 20 Ocak

Kredi, miras, nafaka, sigorta, tazminat gibi maaşınız dışında kalan maddi konular ve para alışverişleri sizi epey meşgul edecek. Ancak ağustos ayının ilk haftasına kadar eski meseleler gündeme gelebilir ve yarım kalan işleri halledebilirsiniz. Parayla ilgili yeni girişimlerinizde ise beklemeniz gerekecek. Alternatif olarak eskiden gündeme gelen ameliyat ya da başka bir tıbbi işlem yeniden gündeme gelebilir ve bu defa kesin çözüm bulabilirsiniz. Kardeş, dayı, teyze gibi yakın akrabalarınızla ilgili belirsizlikler ve kafa karıştırıcı durumlar, ev, mülk ve anne babanıza ait konularda ise sürprizler olabilir.

Kova  21 Ocak - 19 Şubat

Sevgilinizden sürpriz haberler alabilir veya birlikte ani bir seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. Yaklaşık bir sene boyunca aşkta çok şanslısınız. Hayatınızın aşkını bulabilir ya da bu süreçte tanışacağınız kişiyle daha sonra büyük bir aşk yaşayabilirsiniz. Alternatif olarak hamilelik ve çocuklarla ilgili sürpriz haberler alabilirsiniz. Bu hafta evlilik, ortaklık ve avukat, ajans gibi sizi temsil eden profesyonel kişilerle ilişkinizde eski meseleler gündeme gelebilir. Resmi birebir ilişkilerde yeni girişimleriniz için ağustosun ilk haftasını beklerseniz pişmanlık duyacağınız kararlardan kendinizi korumuş olacaksınız.

Balık HAFTANIN?ŞANSSIZI 20 Şubat - 20 Mart

Özellikle Şubat sonunda doğan Balıklar belirsiz koşullar içinde ilerleyebilir ve kararsız kalabilir. Aslında bu ortamda yeni bir adım atmak ve önemli kararlar vermek yerine koşulların netleşmesini beklemek daha doğru. Gecikmeler sizin yararınıza olacak ve sizi koruyacak. Yeni iş, proje, görev ya da müşteri için görüşmeler yapabilirsiniz ancak ilerlemek yerine sürüncemede kalan eski meseleleri çözmeniz ve hatalarla uğraşmanız gerekebilir. Ağustosun ilk yarısından itibaren eski meseleleri halletmiş ve yeni adımlar atmaya hazır olacaksınız. Aynı durum sağlıkla ilgili konular için de geçerli.