Bu hafta tansiyon yükseliyor

YILIn en sert astrolojik etkileşimi bu hafta zirveye çıkıyor. Türkiye’nin yıldız haritasındaki bir yerleşim tetikleneceğinden Türkiye bu oluşumdan direkt olarak etkilenecek. Türkiye kendinden daha büyük bir gücün baskısı altında harekete zorlanabilir, içeride toprakla ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Kavgacı Mars, sağı solu belli olmayan Uranüs ile derinden gelen dönüşümün gezegeni Pluto kapışacak. Pluto kitleleri harekete geçirecek güçtedir ve geçtiği köprüleri yıktığından geriye dönüş mümkün kılmaz.

Bu dizilim tansiyonu artıracağından içte ve dışta çatışmalar artabilir, doğal olaylar tetiklenebilir. Perşembe günü doğan yeniayın enerjisiyle olayların etkisi uzun bir süre devam edebilir. Dolunayla gelen gelişmeler birkaç gün içinde neticelenir. Ancak yeniayla başlayan olaylar en az iki hafta bazen bir yıl boyunca sürebilir.

Bu yeniayın iyi tarafı olaylara duygusal yaklaşmak yerine akıl ve mantığı devreye sokabilmemiz olacak. Duygusallığı bir kenara bırakıp sağduyulu düşünebilecek ve çözümler arayacağız. Bu gergin etkileşimin hemen ardından çok sürpriz ve çok büyük bir yardım gelecek. Şifa gezegeni ve koruyucu Jüpiter aniden devreye girerek perde arkasından gizlice destek olacak. Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar ve özellikle 28-29 Mart, 29-30 Haziran, 19 Temmuz, 30 Eylül-1 Ekim, 30-31 Aralık doğumlular bu gerilimi direkt olarak yaşayacak. 28-29 Mayıs doğumlular ise koruma altında olacak.

Koç  21 Mart - 20 Nisan

Yenilenmek, özgür olmak ve sizi kısıtlayan unsurlardan, özellikle geleneksel kalıplardan kurtulmak istediğiniz bir zaman. Özellikle mart sonunda doğan Koçlar isyan duygusuyla dolu olabilir. Tam da böyle bir anda partnerinizin elinizi kolunuzu bağladığını hissedebilirsiniz. Onun yaklaşımı size karamsar ve aşırı gerçekçi gelecek ama aynı zamanda sizi sıkıştırmaya ve eleştirmeye başlıyor. İkili ilişkilerde küçük yorumlar bile büyük tartışmalara neden olabilir. Kariyerinizde de büyük baskı altında olabilirsiniz. Ancak baskı yapan otorite figürü sizden çok daha güçlü, onunla baş edemezsiniz.

Boğa   21 Nisan - 21 Mayıs

Perşembe günü doğacak olan yeniay seyahate çıkmanız için uygun koşullar getirebilir. İki hafta boyunca devam eden bu enerjiyle kısa ve ani seyahat imkanları bulabilirsiniz ya da yoldan gelenleri ağırlayabilirsiniz. Eğitim ve iletişim kökenli işlerle uğraşabilirsiniz. Tanıtım, satış, toplantı ve görüşmeler ön planda olacak. İşleriniz her zamankinden daha yoğun olacak ve özellikle günlük işlerin detayları sizi yoracak. Mahkeme, medya, üniversite ve yurt dışı bağlantılı bir konuda mücadele etmeniz gerekebilir. Bu konu her ne ise sizi uzun vadede bambaşka bir insan yapacak.

İkizler ?HAFTANIN ŞANSLISI 22 Mayıs - 21 Haziran

Ortak maddi konularda baskı altındasınız. Para evinizde oluşan yeniay, maddi konularda gelişmelere neden olabilir. Ancak ağustos ayına kadar imza atmaz ve son sözü söylemezseniz en doğru kararı vermiş olacaksınız. Ağustosta değişken koşullar sona erecek ve siz de önünüzü net olarak görebileceksiniz. Kendinizden yaşça büyük bir sevgiliniz olabilir ve sizi kısıtlayabilir ya da çocukla ilgili sorumluluklar sizi bağlayabilir. Belki de çok seçici davrandığınız için kimseyle arkadaşlık etmiyorsunuz ama en geç bir sene içinde hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç  HAFTANIN?ŞANSSIZI  22 Haziran - 23 Temmuz

Özellikle 29-30 Haziran doğumlular sanki dört bir yandan kuşatma altında gibi. Aynı anda hayatın birçok alanı sıkıştırabilir. Ev, mülk veya babanızla ilgili ağır sorumluluklar olabilir zaten eviniz şu an çok yoğun olmalı. Partneriniz ise yani eşiniz, ortağınız veya bir rakip üzerinizde büyük bir baskı oluşturabilir. Kariyerinizde ani gelişmeler ya da annenizle ilgili beklemediğiniz olaylar olabilir. Diğer yanda kariyeriniz veya annenizle ilgili perde arkasından büyük bir yardım alacaksınız. Perşembe günü oluşan yeniayın enerjisi ise gücünüzü toplayıp yeni adımlar atmanıza yardımcı olacak.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ortamınızda açıkça yüzeye çıkmayan ama yıpratıcı güç savaşları ya da haksız durumlar olabilir. Sizinle belki aynı konumda ama daha baskın biriyle mücadele edebilirsiniz. Aynı anda kısa yollar veya görüşme ve toplantılardan dolayı yoğun olacak ve yorulacaksınız. Perşembe günü doğan yeniayın enerjisi dinlenmeniz ve kendinizi toparlamanız için fırsatlar getirebilir. Yalnız kalmak, işinizi tek başınıza yapmak iyi gelecek. Gizliliği olan bir projede yer alabilir ve gizli görüşmelere katılabilirsiniz. Alternatif olarak huzurevi, hapishane gibi kapalı kalınan kurumlara gitmeniz gerekebilir.

Başak  24 Ağustos - 23 Eylül

İmkansızlıklar içinde mücadele ettikten sonra hafta sonuna doğru yüklü miktarda para elinize geçebilir ya da haberini alabilirsiniz. Hem aylık geliriniz kısıtlı hem de beklemediğiniz büyük ödemeler var. Çok sıkışacak ancak mucizevi bir çıkış yakalayacaksınız. Yeniay arkadaş, kulüp ve derneklerle ilgili yeni başlangıçlar yapmanıza yardımcı olacak. Önümüzdeki iki hafta boyunca kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Maddi koşulların zorluğu bu alanları da kısıtlayabilir. Neyse ki kariyerinizde son on yılın en parlak dönemine girdiğinizden bir yıl boyunca büyük başarılar elde edebileceksiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bu haftanın gerilimli astrolojik etkileşimi sizi çok etkileyebilir. 30 Eylül-1 Ekim doğumlular sahip oldukları yoğun enerjiyi doğru yönlendiremezse en çok kendilerine zarar verecek. Her zamankinden daha cüretkar ve sabırsız olabilirsiniz ancak ortam bir anda alev almaya hazır olduğundan frene basmalısınız. Eve ve mülke ait konular ya da babanızla ilişkinizde de görünmeyen bir baskı altındasınız. Perşembe günü doğan yeniay ise iki hafta boyunca kariyerinizi destekleyecek. Yeni girişimlerde bulunun ve iş görüşmeleri yapın ancak son kararı ağustosun ilk haftasından sonraya bırakın.

Akrep  23 Ekim - 22 Kasım

Ağustos ayının son haftasına kadar geri planda kalmanız ve mücadelenizi gizli yapmanız gerekiyor. Öfkenizi bastırmak gerilime neden olabilir. İş programınızda ani değişiklikler olabilir, esnek olmalı ve gelişmelere göre adım atmalısınız. Yeniayın enerjisi iki hafta boyunca seyahatleri, yurtdışı ve eğitim gibi konuları gündeme getirebilir. Seyahat yerine kurs ve seminerlere katılmayı düşünebilirsiniz. Mahkeme, üniversite ve medya bağlantılı bir konu da gündeme gelebilir. Ancak karar vermek için uygun bir zaman değil zira şimdiki koşullarla hareket etmek beklentilerinizi karşılamayacak.

Yay  23 Kasım - 21 Aralık

Aşkta ve çocuklarla ilgili konularda iniş çıkışlı bir dönem. Sevgiliniz farklı hatta bazılarına göre tuhaf biri olabilir ya da belki sizden çok genç diye arkadaşlarınızdan tepki topluyordur. Çocuğunuz varsa isyan döneminde ve ani çıkışları olabilir. Aynı anda aylık gelirinizde güç savaşları yaşayabilir ve maddi konularda zorlanabilirsiniz. Yeniay ortak maddi konularda yeni çözüm yolları bulmanız için iki hafta süre ile size destek olacak. Miras, nafaka, hisse, komisyon, kredi, tazminat gibi kaynaklarda yeni girişimlerde bulunun ancak ağustos ayının ilk haftasına kadar son kararınızı vermeyin.

Oğlak  22 Aralık - 20 Ocak

Eve ait ani gelişmeler veya anne babanızla ilgili konular sizi meşgul ederken aynı anda kariyerinizle de ilgilenmeniz gerekecek. Aslında tüm Oğlaklar aynı şekilde zorlanmayacak ama özellikle 30-31 Aralık doğumlular gergin günler geçirebilir. Anne ve babanız arasında anlaşmazlık olabilir, her ikisi de her an parlamaya hazır görünüyor. Olaylara kimseye baskı yapmadan ve fazla ısrar etmeden yaklaşmanız gerekecek yoksa büyük tepki toplayabilirsiniz. Evlenmek, ciddi bir ilişkiye başlamak, iş ortaklığı kurmak ya da sizi temsil edecek biriyle anlaşmak gibi düşünceleriniz olabilir.

Kova  21 Ocak - 19 Şubat

Bu hafta doğan yeniay günlük iş ve projeleri, sağlıkla ilgili konuları gündeme getirecek. Yeni projelerde aksamalar olabilir. Ancak eskiden önünüze gelmiş ama yarım kalan işlerde çok hızlı ilerleyebilir ve kesin sonuçlar alabilirsiniz. Yeni bir anlaşma imzalayacaksanız çok dikkatli olun zira koşullar değişecek ve beklentilerinizi karşılamayacak. Anne babanız dışında kalan tüm akrabalarınızla ilişkinizde bu hafta dikkatli olmalısınız zira her an parlamaya hazır koşullar olacak. Hafta sonuna doğru aşk hayatınızda ve hamilelik, çocuklarla ilgili konularda güzel sürprizler yaşayabilirsiniz.

Balık  20 Şubat - 20 Mart

Yeniayın enerjisi iki hafta süreyle sevgilinizle olan ilişkinizi, çocuklarla ilgili meseleleri ve sanatsal uğraşlarınızı destekleyecek. Renkli ortamlarda bulunabilir ve sevdiğiniz konulara vakit ayırabilirsiniz. Ancak maddi konular sizi zorlayacak. Aylık geliriniz inişli çıkışlı ve sürprizlerle dolu, beklemediğiniz harcamalar arka arkaya gelebilir. Taksit, borç, kredi gibi aylık ödemeleriniz de ağustos ayı sonuna kadar yüksek olacak ve sonbahardan itibaren rahat bir nefes alabileceksiniz. En sıkışık olduğunuz anda babanızdan ya da ev ve mülk ile ilgili bir meseleden büyük maddi destek alabilirsiniz.