Halime Sürek KAHVECİ
Halime Sürek KAHVECİ
Tüm Yazıları

Çocuklarımız da bizim gibi bayram yapmalı

Böyle günlerde hep çocukluğumdaki bayramları hatırlıyorum. Babamla çıktığımız alışveriş turlarını unutamıyorum. Aklım o günlerde kalsa da bugünler için sizlere öneriler hazırladım.

Mutlu bayramlar!

Biz çocukken arife gününden başlardı bayram. Bayramlıklar o gün alınırdı genellikle. Babamın işten geliş saatine yakın hazır beklerdik onu. Annemin işleri bitmemişse henüz, babamla çıkardık alışverişe... Aklım o günlerde, kendim bugünlerde birkaç öneride bulunmak istiyorum bu arife gününde. Çocuğunuza ve kendinize kıyafetler bulabileceğiniz, sevdiklerinize hediyeler alabileceğiniz, bayramı neşeyle, oyunla geçirirken, gitmek isteyip de fırsat bulamadığınız yerler için aldığım bu notlar, umarım işinize yarar...

Kırmızı etiketli ürünlerinde yüzde 60 oranında indirime giden LC Waikiki mağazaları bugün, 00.00’a kadar açık. Üstelik indirim eylül ayı sonuna kadar devam ediyor. Ulaşılabilir modanın adresi sayılan LC Waikiki mağazalarında bebek, çocuk ve gençler için birbirinden şık ve rahat giysiler dikkat çekiyor. Renkler cezbedici.

Sevimli çizgi film karakterlerinin olduğu tişörtler çocuklar arasında çok moda. Rodimood mağazalarındaki Tom&Jerry, Şirinler, Taşdevri ve daha birçok çizgi film kahramanı baskılı tişörtler, neon pembe, sarı, yeşil ve turuncu pantolonlarla birleştiriliyor. Tişört fiyatları 12.99-29.99 TL arasında. Pantolonlar ise 39.99 TL.

Çocukları şıklıkta anne babalarla yarıştıracak bir diğer marka da U.S Polo Assn. sonbahar-kış koleksiyonunda ürün çeşidindeki artışla dikkati çeken U.S. Polo Kids, Ramazan Bayramı’na özel renkli ve şık ürün seçenekleriyle çocuklara bayram coşkusu yaşatacak.

İNDİRİMLER DEVAM EDİYOR

Büyük yaz indirimi ve bayram alışverişi nerede bir araya geliyor? İndirim oranının yüzde 70 olduğu Koton mağazalarında. Elbiselerden pantolonlara, eteklerden şortlara bakarken çocuklarınız için de şık ve rahat giysiler bulabileceğiniz mağazalar, bugün 23.00’e kadar açık. İndirim, 31 Ağustos’a kadar sürüyor.

Türkiye çapındaki 26 mağazasında yüzde 70’e varan indirim fırsatı sunan Bluekey, tasarımlarındaki rahatlık ve şıklıkla öne çıkıyor. İndirim ağustos ayı boyunca devam edecek.

Söz indirimden açılmışken devam edelim. Bayramda tüm çocuklar yeni giysilere bürünsün diye Kanz, 0-16 yaş grubu bebek, çocuk ve gençler için hazırladığı 2012 ilkbahar/yaz özel koleksiyonlarında etiketleri yarıya indirdi. Güneşin zararlı ışınlarından koruyan kumaşlardan üretilen tişörtler, etekler, şortlar ve daha fazlası Kanz ve S&D mağazalarında.

ANA KIZ BİR ÖRNEK

Kızıyla bir örnek bayramlık giymek isteyen annelerdenseniz, buyurun Journey mağazalarına. Etekler ve elbiseler koleksiyonun öne çıkan parçaları. Renklerde ise saks mavisi, mercan, yeşil ve pastel öne çıkıyor.               Journey’nin 2-8 yaş arası minikler için hazırladığı Kids koleksiyonunda ise anneleriyle bir örnek giyebilecekleri birçok elbise modeli yer alıyor.

Tüm aile üyeleri için kalite ve şıklığı, uygun fiyatlarla sunan C&A, bayram alışverişi için de uygun adreslerden biri. C&A mağazalarında kızlar için prenseslere yakışır şıklıkta elbiseler, erkek çocuklar için de enerjik kıyafetler bulabilirsiniz.

Çocuklara, bayram sabahı hemen yeni kıyafetlerini giyme heyecanı yaratacak mağazalardan biri de B&G Store. Patrizia Pepe, Bikkembergs, Miss Sixty, Energie, Brooksfield gibi yurtdışında kendini kanıtlamış markaların ürünlerine yer verilen mağazalardaki ürünlere www.bgstoreonline.com adresinden de ulaşabilirsiniz. Ayrıca kampanyalı ürünlerde yüzde 80’e varan indirim avantajı da var.

Sıra geldi bir taşla iki kuş vurmaya yani çantalara... Çocuklarınıza hem bayram hediyesi almak hem de okul için sürpriz yapmak istiyorsanız Hello Kitty, Sunger Bob, Spiderman,Barbie, Bakugan gibi birçok markanın çantalarını Hakan Çanta’da bulabilirsiniz.

Avrupa’nın en büyük tema parkları arasında yer alan, 10 bin metrekarelik dev bir alana kurulu Jurassic Land bayram için özel bir sürpriz hazırladı. Bayram süresince Jurassic Land’ı gezenler, Jura Cafe’deki tüm tatlıları yüzde 30 indirimle tadabilecek. 70 dinozorun birebir replikasının yer aldığı Jurassic Land, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde.

Dinozorları bırakıp sualtı yaşama dalmak isteyenler, bu indirim haberine sevinecek. İstanbul’da ulaşım için şehir hatları vapurlarını tercih edenlere İstanbul Akvaryum’un kapıları yüzde 20 indirimli açılıyor.

BIRAKIN, O TASARLASIN

Bayramlar çocuklarla vakit geçirmek için de iyi bir dönem... Onu, yaratıcılığını sergileyebileceği bir yarışmaya katılması için yüreklendirmeye ne dersiniz? Etihad Havayolları, çocuklara özel bir yarışma başlattı. 5-14 yaş aralığındaki çocuklar, 2014 yılında Etihad Havayolları’nın filosuna katılacak olan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380’i istedikleri gibi tasarlayarak hediyeler kazanacak. Ayrıntılar www.etinadairways.com adresinde. Daha küçük yaştaki çocuklar için oyun kartları güzel bir bayram hediyesi olabilir. Tethys Eğitici Oyun Kartları serisi içerisinde yer alan 2’li Tamamlama Kartları, Harf Kartları ve Araç Kartları’ndan dilediğiniz birini ya da tümünü çocuğunuza hediye ederek ona unutulmaz bir bayram yaşatabilirsiniz.

MACERA DÜŞKÜNLERİNE

Gözü her daim macerada olan babalar ve oğullar için güzel bir haberimiz var. Kendi modanızı yaratmak istiyorsanız, No Fear koleksiyonuna göz atabilirsiniz. Şık ve hafif yaz modellerindeki yüzde 50 indirim de alışverişin keyfini katlıyor.