Değişim rüzgarları esmeye başlıyor

Tutulmanın enerjisiyle ertelediğimiz bazı değişimleri bir anda yapmak zorunda kalabiliriz. Tutulmanın yakınlarında bulunan Jüpiter koruyucu olacak ama bazı olayları da büyütebilecek. Başta önemsiz gibi görünse bile dönüm noktası haberler ve gelişmeler olabilir.

Tutulmada sert açı yapan Neptün gerçeklerin üzerini sis perdesi gibi örtecek, hayal gücünü zenginleştirip romantizm, fedakarlık gibi duyguları artırırken kendini kandırma eğilimi de verebilir. İkizler burcunun etkisiyle seçenekler çifter çifter gelebilir.

Bu tutulma en çok 20-21 Haziran doğumlu İkizler ve 23-24 Kasım doğumlu Yayları ilgilendiriyor. Onları sadece bu dönem değil, tüm bir sene önemli gelişmeler bekliyor. Seneye bu zamanlar hayatları değişmiş olacak. 23-27 Ağustos doğumlu Başaklar ‘karşı’ taraftan esinlenseler de dikkatli olmaları gerekecek, zira gözleri boyanabilir.

Koç     21 Mart - 20 Nisan

Güneş tutulması yeni bir anlaşma, kısa seyahatler, eğitim ve iletişim kökenli projeler ya da kardeş, kuzen, amca gibi yakın akrabalarla ilgili haberler getirebilir. Gelen telefonlara, aldığınız haberlere dikkat edin zira önemsiz gibi görünen detaylar büyük gelişmelerin işareti olabilir. Bu konu her ne ise maddi getirisi yüksek olacak. Aylık geliriniz ve maaşınızla ilgili büyük bir fırsat karşınıza çıkabilir. Maddi konular hakkında toplantılara katılabilir ve kısa yollara gidip gelebilirsiniz. Diğer yanda eşiniz, ortağınız ya da avukat gibi sizi temsil eden aracı kişiler sizi kısıtlayabilir.

Boğa      21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzu on iki senede bir ziyaret eden şanslı Jüpiter sizinle son haftalarını geçiriyor. Bu haftaları iyi değerlendirmeli ve fırsatları kaçırmamalısınız. Güneş tutulması para evinize enerji verecek ve gelir kaynaklarınızda değişikliklere neden olabilecek. Parayla ilgili bu durum ilk defa karşınıza çıkabilir ama kışın ve geçtiğimiz yaz gündeme gelen konularla da ilgisi olabilir. İki haftaki ikinci tutulma ise şimdiki gelişmelerin sonuçlanmasına neden olabilir. Parayla ilgili son on yılın en olumlu dönemine girmek üzere olduğunuzdan yeni kaynaklar bulabileceksiniz.

İkizler HAFTANIN ŞANSLISI?VE ŞANSSIZI    22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzdaki güneş tutulması hayatınızın dönüm noktası yıllarından birinde olduğunuza işaret ediyor. Tutulma, eski ve geçerliği kalmamış unsurları söküp atmanızı sağlayacak. Burcunuza yaklaşan Jüpiter, olumsuz gibi görünen olayların bile yararınıza sonuçlanmasına yardımcı olacak. Sevgiliniz veya çocuklarla ilgili sorumluluklar sizi biraz kısıtlayabilir ya da yaratıcılıkla ilgili bir projede zorlanabilirsiniz ama perde arkasından yardım alacak ve korunacaksınız. Ancak kariyer hedeflerinizde fazla hayalci olabilir ve gerçekleri göremeyebilirsiniz. Annenizle ilgili bir karışıklık da olabilir.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Büyük bir hayalinizi gerçekleştirmek üzere olabilirsiniz ancak gizli hareket etmeniz, perde arkasında izole olup çalışmanız gerekiyor. Kendi başınıza çözmeniz gereken sorunlar, yardım alıp atmanız gereken psikolojik yükleriniz olabilir. Yazdan itibaren bir sene boyunca bu alanlara yoğunlaşmalı ve en parlak dönemlerinizden biri olacak 2013 yazına hazırlık yapmalısınız. Güneş tutulması hastane, hapishane, rehabilitasyon kurumu gibi kapalı kalınan yerleri ziyaret etmenize de neden olabilir. Arkadaş ve gruplardan, dernek, kulüp gibi topluluklardan büyük destek alacaksınız.

Aslan     24 Temmuz - 23 Ağustos

Güneş tutulması arkadaşlarınız ve dernek, kulüp gibi topluluklarla olan ilişkinizi etkileyecek. Arkadaş çevrenizde değişiklik olabilir. Bir arkadaşınızın yakın çevrenizden ayrılacağını ve onunla eskisi gibi görüşemeyeceğinizi öğrenebilirsiniz. Kalabalık ortamlara katılabilirsiniz. Kariyerinizde kaçırmak istemeyeceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İşinizde atılım yapabilir, bunun için görüşmelere katılabilir ve kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Parayla ilgili net olmayan ve yanıltıcı koşullar olabilir. Özellikle gruplar ve arkadaşlarınızla ilgili para konularında dikkatli olmalısınız.

Başak     24 Ağustos - 23 Eylül

Güçlü pozisyonda bir dönemdesiniz ve sizin kurallarınız geçerli. Güneş tutulması ise kariyerinizde önemli bir gelişmeye işaret ediyor. Bulunduğunuz ortamlarda lider konumdasınız ve gözler sizin üzerinizde. Kariyerinizde nasıl bir gelişme olursa olsun bitişlerden çok yeni başlangıçlara odaklanacaksınız. Yönetici, işveren veya annenizle ilgili gelişmeler olabilir. Aylık nakit akışınızdaki sıkışıklık devam ediyor ama mahkeme, yurtdışı, eğitim veya medya bağlantılı bir konuda büyük bir başarı kazanabilirsiniz. Bu alanlardan haberler alabilir hatta belki de bunun için bir seyahate çıkabilirsiniz.

Terazi     24 Eylül - 22 Ekim

Güneş tutulmasının enerjisi ufkunuzu açmanıza, günlük rutinin dışına çıkıp hayatınıza farklı bir bakış açısıyla bakmanıza yardımcı olacak. Seminer, kurslar, seyahat yoluyla ya da farklı gruplara katılarak öğrenme arzunuzu tatmin edebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler yapmayı veya üniversiteye geri dönmeyi düşünebilirsiniz. Mahkeme, medya veya yayıncılıkla bağlantılı konularda da önemli haberler alabilirsiniz. Bu alanlarla bağlantılı bir konu çok kazançlı olabilir ve tek seferde yüklü miktarda para kazanabilirsiniz. Miras, prim, sigorta, kredi gibi bir kaynakta gelişmeler olabilir.

Akrep     23 Ekim - 22 Kasım

Miras, nafaka, vergi, sigorta, tazminat gibi bir gelir kaynağınızda gelişmeler olabilir. Eğer bir gelir kaynağınız sona ererse başka bir kaynak bulabilecek ve uzun vadede kaybettiğinizden çok daha fazlasını kazanabileceksiniz. Bu tutulmada eşiniz, ortağınız ya da başka bir aracıdan büyük fayda göreceksiniz. Partnerinizle önemli konuşmalar yapabilir, resmi bir evrak imzalayabilir ve kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Yeni başlayan ilişkiler ve çocuklar, hamilelik gibi konularda ise yanıltıcı koşullar ve belirsizlik hakim olacak. Gördüğünüze inanmayın, önsezileriniz size yardımcı olacak.

Yay     23 Kasım - 21 Aralık

Zıt burcunuz olan ama sizi tamamlayan ve evlilik, ortaklık gibi konuları yöneten İkizler burcunda bir güneş tutulması oluşuyor. İki hafta sonra da sizin burcunuzda ay tutulması yaşanacak. Tüm bunlar hayatınızda önemli değişimlere işaret ediyor. Partnerinizle ilgili değişiklik ne olursa olsun sonucu yararınıza zira önümüzdeki ay bu alanlarda son on yılın en parlak dönemi başlayacak. Biten ortaklık ve ilişkilerin ardından yenileri oluşacak ama zamanlama örtüşmeyebilir. Ev ve mülke ait konularda belirsizlik yaşayabilirsiniz. Babayla ilgili kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Oğlak     22 Aralık - 20 Ocak

İşyerinizde görev tanımız, iş yapma biçiminiz ve personeliniz değişebilir ve sonucunda iş yükünüz artabilir. Ya da sağlığınız için farklı bir yaşam tarzına geçmeyi düşünebilir, spor yapmaya ve daha sağlıklı beslenmeye başlayabilirsiniz. Bu dönem aşkta, çocuklar ve yaratıcı konularda en avantajlı burçlardan birisiniz. Güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşık olabilirsiniz ya da çocuk sahibi olabilir veya çocuğunuzla ilgili sevindirici haberler alabilirsiniz. Kariyerinizde size ağır gelen bir sorumluluk veya annenizle ilgili bir mesele olabilir ve bu durum sizi kısıtlayabilir.

Kova      21 Ocak - 19 Şubat

Aşk hayatınız güneş tutulmasıyla ciddi bir sınavdan geçecek eğer ilişkiniz sağlamsa devam edeceksiniz. Ancak değilse şimdi veya iki hafta sonraki diğer tutulma ayrılmanıza neden olabilecek. Tutulmayla beraber çocuklar, hamilelik veya sanatla ilgili projelerinizde de önemli gelişmeler olabilir. Ev ve mülke ait konular, anne-babanızla ilgili alanlarda olumlu olaylar yaşayabilirsiniz. Ev satın almak, evinizi genişletmek ve anne-babanızın hayatında değişiklik yapmak için şanslı bir dönem ancak tutulma sırasında olayları başlatmak yerine gelişmelere göre tepki vermeyi düşünmelisiniz.

Balık     20 Şubat - 20 Mart

Hayatınızda önemli değişiklikler olabilir. Sizin için önemli bir konuyu hayatınızdan çıkarmaya karar verebilirsiniz ancak daha çok yeni başlangıçlara odaklanacaksınız. Ev, mülk ve anne babayla ilgili gelişmeler olabilir. Evinizi ya da yaşam tarzınızı dıştan gelen koşullar sonucunda değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Kısa seyahatler, kontrat ve anlaşmalar ya da kardeş, kuzen, hala gibi yakınlarınızla ilgili haberler gündeme gelecek ve bu alanlarda şanslı olacaksınız. Ortak maddi konular sizi zor durumda bırakabilir ama sonbahardan itibaren maddi sıkışıklığınız sona erecek.