Dolunay hepimizi sevindirecek

DUYGUSAL ve hareketli bir hafta bizi bekliyor. Aslanlar, Kovalar ile birlikte olayların merkezinde yer alacak. İkizler ve Koç burçları da somut gelişmeler yaşayabilir. Bugün eski konular hakkında haberler gelebilir ve bir şekilde geçmişe dönmemiz gerekebilir. Yeni planlanan seyahatlerde, ulaşım ve görüşmelerde gecikmeler ya da ertelenebilir olabilir. Ancak önceden planlanan ve çeşitli nedenlerle gerçekleşmeyen bir seyahat gündeme gelirse sorun yaşama olasılığı daha az olacak.

Perşembe günü oluşan dolunayın enerjisi tempomuzu hızlandıracak ve duygusallıkla beraber sonuca odaklanmamıza neden olacak. Kova burcunda oluşan bu dolunay en çok 31 Ocak doğumlu Kovalar ile 1-2 Ağustos doğumlu Aslanlar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanları ilgilendiriyor. 1 Haziran doğumlu İkizler, 29-31 Mart doğumlu Koçlar da hareketlenecek ve bazı meselelerde neticelenme yaşayacaklar.

Yengeç burçları, yükseleni Yengeç olanlar veya yıldız haritasında Yengeç burcu vurgulananlar da her zaman olduğu gibi dolunayın enerjisini yoğun olarak hissedecek. Genel olarak olumlu bir dolunay dönemi geçireceğiz, gerileyen Merkür ufak tefek aksamalara yol açsa bile büyük ölçekte sevineceğimiz gelişmelere tanık olabiliriz.

Koç HAFTANIN DİĞER?ŞANSLISI 21 Mart - 20 Ni­san

Bu hafta yalnız olmayacaksınız. Kalabalık bir ortamda bulunabilir; düğün, davet, yardım balosu, ticaret fuarı gibi etkinliklere katılabilirsiniz ya da bir arkadaşınız veya dernek, kulüp gibi toplulukla ilgili bir gelişme olabilir. Bu tip ortamlar bireyselliğinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Modernleşiyor ve gençleşiyorsunuz, tarzınızla fark yaratacaksınız. İşveren, yönetici veya anne gibi bir otorite figürü ya da işinizle ilgili baskılar sizi biraz zorlayacak ama bu dolaylı olacak ve direkt yüzleşmeyeceksiniz. Uzun vadeli ilişkiler ve iş ortaklıklarında ileriye dönük sözler verebilirsiniz.

Boğa   21 Nisan - 21 Mayıs

Bu hafta yıldız haritanızın kariyer, statü ve anneliği yöneten bölgede bir dolunay oluşuyor. Dolunayın enerjisiyle önemli gelişmeler bir anda ortaya çıkabilir ama kariyeriniz ya da annelikle ilgili bazı eski konulara geri dönüp eksikleri tamamlamanız gerekecek. Son dakikada perde arkasından sürpriz bir destek alabilirsiniz. Bu gelişmelerin sonucunda aylık geliriniz artabilir, daha fazla para kazanmaya başlayabilirsiniz. Üniversite, mahkeme, yurtdışı ya da medya bağlantılı önemli bir konuda güçlü bir kişi veya kurumun baskısı altında olabilir ve haksız bir durumla karşılaşabilirsiniz.

İkizler ?HAFTANIN ŞANSLISI 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşkta takındığınız çekimser ve aşırı gerçekçi tavır burcunuzdaki Venüs ile yumuşuyor, rahatlıyor ve uzun vadeli kararlar almaya başlıyorsunuz. Eğlenceye de daha fazla zaman ayıracaksınız. Ancak bugün kısa yollar, seyahatler ve başkalarıyla iletişiminiz aksaklıklarla dolu olabilir ama tamamen engel değil. Dolunay özellikle 1 Haziran ve yakınlarında doğan İkizlere yurtdışı, üniversite, medya ya da mahkemelerle ilgili bir konuda büyük bir hayalin gerçekleşmesinde yardımcı olabilir. Ortak maddi konular ise sizi sıkıştıracak ve özellikle seyahatlerinizi kısıtlayabilecek.

Yengeç    22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde parayla ilgili eski meseleler hakkında görüşmeler yapabilir ve sonuç alabilirsiniz ama yeni girişimleriniz sürüncemede kalabilir. Perşembe günü oluşan dolunayın enerjisi yine parayla ilgili bir konuyu öne çıkaracak. Ancak bu defa maaşınız dışında örneğin miras, kredi, tazminat gibi kaynaklar gündeme gelebilir. Bu tip bir kaynaktan para alabilir ama başka bir yere ödeme yapabilirsiniz. Kariyerinizdeki sürpriz bir başarının sonucunda da hisse veya komisyon gibi maaşınız dışında elinize ilave para geçebilir. Bir yıl boyunca perde arkasından destek alacak ve kollanacaksınız.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Haberler alabilirsiniz, kardeşlerle ilgili konular ortaya çıkabilir veya kısa seyahatler gündeme gelebilir ama hepsinin geçmişle ve eski meselelerle ilgisi olacak. İş ortamınızda ise açıkça yüzeye çıkmayan kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz. İstekleriniz ve kendinizi gösterme arzunuz çalışma arkadaşlarınız tarafından baskılanabilir. Dolunay yakın ilişkilerinize ışık tutacak. Eşiniz, sevgiliniz, ortağınız gibi birebir yakın ilişkinizin durumunu net olarak anlamanızı sağlayacak gelişmeler yaşanabilir. Avukat, ajans gibi sizi temsil edecek bir uzmanla ilişkinizde gelişmeler olabilir.

Başak  24 Ağustos - 23 Eylül

Kariyerinizde başarılı bir çıkış yakalayabilirsiniz. Bu çıkışın maddi getirisi de yüksek olacak. Bir anda elinize toplu para geçebilir. Gizli konular, henüz açıklanmaması gereken projeler hakkında görüşebilir ve iletişim halinde olabilirsiniz. Bu meselelerde ilerlemek yerine eski konuların üzerinden yeniden geçmeniz gerekecek. Özellikle hafta ortasında çok meşgul olacaksınız zira yetiştirmeye çalışacağınız işler olacak. Bir projeyi teslim etmek için aşırı yoğun olabilirsiniz, bir iş için onay almanız da mümkün. Ya da günlük işlerin detaylarından dolayı boş bir dakikanız bile olmayacak.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bu haftanız romantik ve eğlenceli geçebilir. Hafta ortasında oluşan dolunayın ışığı ilişkinizin nasıl bir durumda olduğunu görmenizi sağlayacak. Sevgilinizle ilişkinizde yeni bir seviyeye gelebilirsiniz, yeni biriyle tanışabilirsiniz ya da hamilelik veya çocuklarla ilgili bir haber alabilir, yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak projelerde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evlilik, ortalık gibi resmi ilişkilerinizde sürprizler yaşayabilirsiniz.  Eve ait konular veya babanız gibi otoriter bir aile büyüğünün görünmeyen baskısı sizi bir miktar kısıtlayabilir ama programınıza tamamen engel olmayacak.

Akrep  23 Ekim - 22 Kasım

Kariyeriniz hakkında ya da otorite figürleri ile eski konular hakkında görüşebilir, haberler alabilirsiniz. Kardeş, kuzen, amca, hala gibi anne babanız dışında kalan yakınlarınızla aranızda kişilik çatışmaları yaşanabilir. Hafta ortasında oluşan dolunayla ailenizle bir araya gelebilirsiniz. Anne ya da babanızın hayatında bir gelişme veya oturduğunuz ev, başka bir mülkünüz ya da yaşam tarzınızda değişiklikler olabilir. Taşınabilir, tamirat yapabilir, kalabalık misafir ağırlayabilir, ev satın alabilir veya kiralayabilirsiniz. Mülkten kazançlı çıkabilir veya para kazanabilirsiniz.

Yay  23 Kasım - 21 Aralık

Hafta ortasında oluşan dolunay anne babanız dışında kalan yakın akrabalarınızı, bir anlaşmayı ya da ani bir seyahati gündeme getirebilir. Dolunayın enerjisi hareket halinde olmanızı sağlayacak. Siz gitmezseniz, yoldan gelenleri ağırlayabilirsiniz. Aşkta sürprizli ve şanslı bir döneme girdiniz, kötü giden ilişkileri düzeltebilir ya da yeni bir aşk bulabilirsiniz. Aniden aşık olma ve evlenme kararı verme eğilimindesiniz. Hamilelik ve çocuklarla ilgili konularda da sürprizler yaşayabilirsiniz. Yurtdışından, mahkeme, medya veya üniversite bağlantılı konulardan haberler gelebilir.

Oğlak  22 Aralık - 20 Ocak

Hafta ortasında para alışverişleri, ödeme ve alacaklar en önemli önceliğiniz haline geliyor. Beklediğiniz zam gerçekleşebilir ya da tam tersi olabilir. Yüklü bir ödeme yapmanız gerekebilir. Aynı anda evinize ya da başka bir mülke ait sürpriz bir maddi gelişme yaşanabilir. Zaten eve ait konular uzunca bir süre sürprizli olacak ve beklemediğiniz anlarda iniş çıkışlar yaşayacaksınız. Kredi, vergi, miras, tazminat gibi bir kaynak hakkında eski meseleler gündeme gelebilir ve eski konulardan haberler alabilirsiniz. Bu alanlarda bir süre daha elinizdeki yarım kalan işleri halletmeniz gerekecek.

Kova  21 Ocak - 19 Şubat

Dolunay hafta ortasında özel bir konuyu neticelendirmenize yardım edecek. Bu konu her ne ise kısa seyahatler, eğitim, kontratlar ve yakın akrabalarla bağlantılı sürprizlerle dolu olacak. Aşkta ve çocuklarla ilgili konularda çok güzel gelişmeler olabilir. Harekete geçmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz. Aşık olabilirsiniz veya şimdi tanışacağınız biriyle daha sonra aranızda duygusal gelişmeler yaşanabilir. Seyahat sırasında aşık olabilir veya yabancı birine ilgi duyabilirsiniz. Üniversite, yurtdışı, mahkeme ya da medya bağlantılı bir konuyla ilgili sorumluluklarınız rahatlamaya başlıyor.

Balık  20 Şubat - 20 Mart

Dolunay bilmediğiniz bazı şeylerin gün ışığına çıkmasını sağlayabilir ama aynı zamanda sizin de bazı sırlarınız ortaya çıkabilir. Bırakmak istediğiniz alışkanlıklardan kurtulmak, çözmek istediğiniz psikolojik sorunlarla ilgilenmek için uygun bir zaman. Hastane, huzurevi, rehabilitasyon merkezi hatta hapishane gibi bir kuruma yakınınızı ziyaret etmeye gidebilirsiniz. Ev, araba, iş sermayesi gibi büyük bir yatırımın aylık ödemelerinden dolayı sıkışıklık yaşayabilirsiniz ama uzun vadede rahat edeceksiniz. Düzenli aylık gelirinizde de iniş çıkışlar ve dengesizlik olabilir.