İkizler için güzel bir dönem başlıyor

Salı günü Güneş ile Ay yanyana geliyor ve İkizler burcunda ikinci kez yeniay oluşuyor. Uğurlu Jüpiter ile birlikte İkizler için çok güzel bir dönem başlıyor. Girişimlerde bulunmamız ve harekete geçmemiz için bizi destekleyecek olan bu yeniayın enerjisi en çok İkizler burcunun son günleri ile Yengeç burcunun ilk günlerinde doğanları etkileyecek. Bu yeniayla başlanılan girişimlerin kalıcı olma şansı diğer zamanlardan çok daha yüksek .

Hemen ardından 21 Haziran’da Güneş, Yengeç Dönencesi’nden geçerken en uzun günü yaşayacağız. Doğum günü dönemleriyle birlikte Yengeçler canlanacak ve daha iyimser olacak. 25 Haziran yakınlarında doğanlarda Neptün’ün getireceği aşk, hayalgücü, empati ve özveri gibi duygular ağır basacak.

Haziran sonunda doğan Yengeçlerin hayatlarının bazı alanlarında krizler ortaya çıkabilir. Bu eğilim sadece bu hafta değil, uzunca bir zaman diliminde hissedilecek. Kariyer ya da anne ve annelikle ilgili alanlarda ani gelişmeler, şaşırtıcı olaylar olabilir. Aynı anda eş, ortak gibi başka birinin de görünmez baskısını hissedecekler. Alternatif olarak partnerleri değil de devlet ya da başka büyük kurumun baskısı altında zorlanabilirler.  

Koç  21 Mart - 20 Nisan

Bu hafta doğan yeniayın enerjisiyle kendinizi geliştirmek ya da bir alanda uzman olmak için kurslara katılmak isteyebilir, eğitim hayatınızda dönüm noktası bir başlangıç yapabilirsiniz. Kardeş, kuzen, dayı gibi yakın akrabalarınız ziyaretinize gelebilir veya siz onlara gitmek için kısa bir yol yapabilirsiniz. Günlük işlerin yoğunluğu ya da sağlıkla ilgili konular sizi bir süre daha yormaya devam edecek. İşleriniz uzunca bir süredir çok yoğun ya da iş ortamınız gergin ama neyse ki temmuz ayından itibaren rahatlayacaksınız. Kariyerinizde ise güçlü bir kişi ya da kurumun baskısı ve güç savaşları olabilir.

Boğa   21 Nisan - 21 Mayıs

Bu haftanın yeniayında yine para durumunuz, mallarınız, alacak-verecekleriniz önceliğiniz olacak. Mayıs sonunda başlayan maddi bir konunun devamı bu hafta gelebilir. Aşkta ve çocuklarla ilgili sorumluluklarınızda mücadele edeceğiniz ve sizi yoracak meseleler var. Onlarla ilgili maddi konularda anlaşmazlıklar çıkabilir. Hatta bu konuları olduğundan kötü algılayabilirsiniz ama neyse ki temmuz ayından itibaren ilişkileriniz normale dönecek. Arkadaş ve gruplar maddi konularda size destek olabilir veya onların sayesinde maddi konulara iyimser yaklaşabilirsiniz.

İkizler HAFTANIN ŞANSLISI? 22 Mayıs - 21 Haziran

Hayatınızı yeni baştan düzenleyebilir ve ertelenen değişiklikleri yapabilirsiniz. Bu yeniayda atacağınız adımlar uzun vadede kalıcı olacak. Tutulmalarla biten meselelerin ardından yeni başlangıçlar yapmayı düşünebilirsiniz. Evdeki hareket yani kalabalık misafir, taşınma, tamirat ya da başka bir mülkle alakalı işler daha sizi yormaya devam edecek. Alternatif olarak babanızla ilgili sorumluluklar önceliğiniz olabilir. Bu konu her neyse onunla ilgilenmek veya ilişkinizdeki sorunlar sizi yoracak ama bir süredir gündemde olduğundan yeni bir şey olmayacak. Kariyerinizde yeni gelişmelere açıksınız.

Yengeç HAFTANIN ŞANSSIZI  22 Haziran - 23 Temmuz

Güneş burcunuza geçerek döneminizi başlatıyor ama hemen öncesinde oluşan yeniay da burcunda başında doğanları harekete geçirecek. Eviniz, başka bir mülk ya da babanızla ilgili sorumluluklar uzun zamandan beri sizi kısıtlıyordu. Bu yeniayda eve ait sorumlulukların hafiflediğini hissedebilirsiniz. Önümüzdeki haftalarda devam edecek olan ama bu hafta hissedebileceğiniz bir etkileşim hem kariyerinizde beklemediğiniz ani değişimlere hem de karşı tarafın baskısı altında bunalmanıza neden olabilir. Karşı taraf eşiniz, ortağınız, işbirliği yaptığınız herhangi biri ya da bir kurum bile olabilir.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu haftayı da arkadaşlarınızla birlikte geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki para konularında dikkatli olmalısınız zira anlaşmazlıklar çıkabilir. Bir düğün, fuar, parti gibi kalabalık ortamlarda bulunabilir; dernek, kulüp gibi topluluklarda aktif görev alabilirsiniz. Mayıs sonunda arkadaşlarınızla ilgili gündeme gelen konuların devamı gelebilir. Bu aktivite her ne ise fazla para harcamanıza neden olacak ve bütçenizi zorlayacak ya da maddi koşullarınız aktivitelere katılmanızı zorlaştırabilir. Kredi, miras, nafaka, hisse, prim gibi ortak kaynaklarda ise avantajlısınız.

Başak  24 Ağustos - 23 Eylül

Kariyerinizdeki değişim ve hareketlenme devam ediyor. Atılım yapmak ya da yeni bir işe girmek gibi planlarınız varsa senenin en uygun zamanlarından biri. Yeni başlangıçların sonucunda aylık geliriniz uzun vadede istikrarlı bir çizgiye oturacak ve ekim ayından itibaren çok rahatlayacaksınız. Ortak gelirlerde ise sürprizler ve iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Burcunuzda bulunan ve size büyük avantaj sağlayan Mars yorulmanıza ama büyük başarılar kazanmanıza yardımcı olacak. Hemen sonuç almanız gerekmiyor, girişimlerde bulunup ilk adımları atmanız bile yeterli.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bu günlerde uzak akrabalar, üniversite ya da yurtdışıyla bağlantılı konular gündeminizde olabilir. Bu alanlarda harekete geçmek için yılın en uygun zamanlarından biri. Ancak korkularınız sizi yavaşlatabilir ve ayrıca perde arkasında size engel olmaya çalışan insanlar olabilir. Siz de bir süre daha mücadelenizi perde arkasından yapmalısınız. Temmuz ayında kontrol sizde olacak. Uzak bir seyahatin planlarını yapabilir veya yola çıkabilirsiniz. Macera duygunuz uyanacak ve farklı kültürler ilginizi çekecek. Eğer seyahat imkanı bulamazsanız seminer ve kurslarla bilgi açlığınızı doyurabilirsiniz.

Akrep  23 Ekim - 22 Kasım

Kredi, nafaka, hisse, komisyon, vergi, prim gibi konularla ilgilenmek ve yeni düzenlemeler yapmak için uygun bir zaman. Yıldız haritanızın ortak gelirler bölümünde arka arkaya ikinci kez doğan yeniayın enerjisi bu alanlardaki girişimlerinizi destekleyecek. Gelir kaynaklarınızda büyük bir değişiklik olabilir. Mayıs sonunda gündemde olan maddi bir konunun devamı gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz. Sosyal hayatınızdaki canlılık devam ediyor ancak aktiviteler maddi bakımdan zorlanmanıza neden olacak. Aşkta ise Balık burcu özellikleri taşıyan kişilere ilgi duyabilirsiniz.

Yay  23 Kasım - 21 Aralık

Yıldız haritanızın aynı alanında arka arkaya ikinci kez oluşan yeniayın enerjisiyle yeni bir ilişki, iş ortaklığı başlayabilir ya da söz, nişan ve evlilik planları yapabilirsiniz. Mayıs sonunda gündeme gelen konuşma veya planların devamı gelebilir. Evlenme teklifi alabilir ya da evlenebilirsiniz. Burcun son günlerinde özellikle 20-21 Aralık yakınlarında doğan Yaylar tüm yıl boyunca yakın ilişkilerinde yeni başlangıçlar yapabilir. Kariyerinizdeki sorumluluklar veya anne-babanızla ilgili bir durum ise temmuz ayına kadar sizi zorlamaya devam edecek. Annenizle eşinizle ilgili anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Oğlak  22 Aralık - 20 Ocak

Yeni bir diyet ya da egzersize başlamak istiyorsanız bugünden itibaren başlayabilirsiniz. Yeniayla başlayacağınız programa sadık kalma ve başarılı sonuçlar alma şansınız yüksek. İhmal ettiğiniz sağlık kontrolleri ya da tıbbi işlemleri de bu hafta yaptırmayı düşünebilirsiniz. Tıbbi bir işlem yaptıracaksanız yeniayın yakınlarında daha kolay geçeceğini bilmek içinizi rahatlatabilir. Evde ya da işyerinde yardımcıya ihtiyacınız varsa yine bugünler çok olumlu zira işe alacağınız eleman kalıcı olacak. Kardeş, kuzen, teyze gibi yakın akrabalarınız sizi her konuda esinlendirecek.

Kova   21 Ocak - 19 Şubat

Duygusal hayatınızda, çocuklarla ilgili konularda, yaratıcılık ve sanatla ilgili projelerinizde yeni başlangıçlar yapacağınız hoş bir dönem. Hamilelik ve çocuklarla ilgili sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Arka arkaya oluşan ikinci yeniayın enerjisi iki hafta boyunca bu alanlardaki tüm girişimlerinizi desteklemeye devam edecek. Yeni ilişkiler kurabilir, devam eden ilişkinizdeki sorunları zorlanmadan çözebilirsiniz. Borç, vergi, hisse, nafaka gibi ortak maddi konulardan dolayı ise kaygılı olabilirsiniz. Borç yükünüz ya da sıkışıklığınız temmuzdan itibaren azalacak, biraz daha sabredin.

Balık  20 Şubat - 20 Mart

Arka arkaya ikinci kez yıldız haritanızın yuva bölümünde oluşan yeniayın enerjisi taşınmak, yenilik yapmak, evinizi satmak, satın almak ya da kiralamak gibi işlerde sizi destekleyecek. Evinizde kalabalık misafir ağırlayabilirsiniz. Alternatif olarak anne ya da babanızın hayatındaki gelişmelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak eşiniz ya da iş ortağınızla bu konuda sürtüşebilir ve farklı görüşlerde olabilirsiniz. Partnerinizle ilgili zorluklar uzun zamandır devam ediyordu ama neyse ki temmuz ayından itibaren ilişkiniz rahatlayacak. 20-23 Şubat ve yakınlarında doğan Balıkların duygusallığı artıyor.