İkizler ve Başaklar her konuda rahatlıyor

Sis dağılıyor ve önümüz açılıyor artık daha hızlı ve ileriye doğru hareket edebileceğiz. Mart ayından beri gerileyen Merkür en sonunda yörüngesine oturdu, cuma günü de sene başından beri gerileyen Mars düzelecek ve geçmiş yerine geleceğe odaklanabileceğiz. Özellikle İkizler ile Başaklar çok rahatlayacak. Koç, Akrep ve Oğlaklar da hızlanacak ancak eskiden başlatmış oldukları konu ve ilişkilerde daha başarılı olacaklar.

Mars, Başakları huzursuz kılıyordu zira harekete geçme arzusu içinde iken başkalarını beklemek zorunda kaldılar. Artık beklemek yok! Cuma günü yakınlarında 27 Ağustos‘ta doğanlar birden atağa geçebilir ya da bekledikleri bir sorunun cevabını alabilirler. Yaza kadar avantaj Başaklarda, diğer yanda Balıklar ise karşı tarafın ataklarına maruz kalmaya devam edecek. 

Koç     21 Mart - 20 Nisan

Günlük işlerinizdeki aksamalar ve küçük detaylardan sonuçlanan büyük gecikmeler sona eriyor ve daha rahat ilerleyeceğiniz bir zemin oluşuyor. İş arkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlaşılmalar da sona erecek. Sağlığınızla ilgili sürüncemede kalan bir durum varsa, ne olduğunu anlayabilecek ve merak ettiğiniz cevapları öğrenebileceksiniz. Diğer yanda kredi, borç, burs, hisse, miras, telif, vergi, sigorta, tazminat gibi bir konuda eylül ayına kadar sabırlı olmanız gerekecek. Bu alanlarda yeni bir girişimde bulunmak yerine eski kaynaklarla ilgilendiğinizde daha başarılı olacaksınız.

Boğa     21 Nisan - 21 Mayıs

Bu hafta yorulabilirsiniz zira iş evinizde oluşan dolunay nedeniyle büyük ve yorucu bir projeyi tamamlamak üzere olabilirsiniz. İşyerinize yeni eleman alınabilir ya da çalışma arkadaşlarınızla ilgili bazı değişiklikler, iş yapma metotlarınızda yenilikler olabilir. Ne olursa olsun sonucu sizin yararınıza olacak zira uğurlu Jüpiter tarafından korunuyorsunuz. Yeni bir görev veya projeniz onaylanırsa ya da yeni bir müşteri kazanırsanız arkasından büyük bir başarı gelebilir. Bu dolunay sağlığınızı da gündeme getirebilir. Dolunayla ortaya çıkan gelişmeler uzamadan birkaç gün içerisinde sonuçlanacak.

İkizler     22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk hayatınızda, çocuklarla ilgili konularda veya yaratıcılıkla ilgili projelerinizde durağanlık evresi sona eriyor, sürüncemede kalan unsurlardan kurtuluyorsunuz ve önünüz açılıyor. Eski konularla uğraşmak yerine yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Ancak evlilik ve ortaklıklarda eylül ayına kadar sürecek olan evrede yeni başlangıçlarda verimli olmayacak, eskiyle bağlantılı adımlar attığınızda daha başarılı olacaksınız. Eski eşinizden, ortağınızdan haberler alabilirsiniz ya da şimdiki partnerinizle aranızdaki eski konular gündeme gelebilir. Parladığınız ve yükseldiğiniz bir dönemdesiniz.  

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Kariyerinizde hızlı bir dönem başlıyor. Yeni girişimleriniz hep engellere takılmış ve sürekli başkalarını beklemek zorunda kalmış olabilirsiniz. Son zamanlarda yaşamış olduğunuz yanlış anlaşılmalar ise sona erecek ve günlük aksamalar normale dönecek.  Artık rahat ilerleyeceksiniz ancak yorucu bir tempoda hareket edebilirsiniz. Yaza kadar sık kısa seyahatler veya şehir içinde trafikte uzun saatler geçirebilir, toplantı ve görüşmelerle koşturmaca yaşayabilirsiniz. Haberleşme trafiğiniz de yoğun olacak. Yakın akrabalarınızla ilişkiniz de ön planda olacak.

Aslan     24 Temmuz - 23 Ağustos

Maddi konularda sürüncemede kalan unsurlar varsa düğümler bir bir çözülmeye başlıyor. Ancak harcamalarınız yaza kadar yüksek olmaya devam edecek. Alacaklarınız eskisi gibi gecikmeyecek belki ama beklemediğiniz masraflar da çıkabilecek. Yaza kadar sürecek olan bu eğilim para kazanma hırsınızı tetiklediğinden ek gelir kaynakları bulabilir veya aylık gelirinizi artırabilirsiniz. Diğer yanda yeni başlayan ve eylül ayına dek sürecek olan başka bir eğilim ise ev ve mülkle ilgili yeni girişimler yerine eskiden bağlantınız olan konularda daha başarılı olmanızı sağlayacak.  

Başak HAFTANIN ŞANSLISI     24 Ağustos - 23 Eylül

Sene başından beri hem atağa geçmeye çalışıyor ve küçük adımlarla da olsa ilerliyor ama asıl sonuç için sürekli başkalarını beklemek zorunda kalıyordunuz. Bu haftadan itibaren haberler gelmeye başlayacak ve hızla ilerlemeye başlayacaksınız. Parayla ilgili beklediğiniz cevaplar da gelmeye başlayabilir. Ancak ekim ayına kadar aylık sabit geliriniz fazla artmayacak. Büyük kazançlar elde edebilirsiniz ve bunlar sürpriz biçimde gelebilir. Yaza kadar burcunuzdaki Mars’ın ayrıcalığı ile dev adımlar atabilirsiniz, yazın başlayan başka bir eğilim ise kariyerinizde son 10 yılın en başarılı dönemini getirecek.

Terazi     24 Eylül - 22 Ekim

İş ortaklıklarınızla ilgili durağanlaşan konular ve beklediğiniz cevaplar varsa bu haftadan itibaren gelmeye başlayacak. Aynı durum evlenme, nişanlanma planlarınız ve ciddi ilişkileriniz için de geçerli zira eskisinden daha hızlı bir evreye giriyorsunuz. Ancak eylül ayına kadar aylık geliriniz yani maaşınızla ilgili yeni girişimleriniz sonuç vermeyebilir. Yaza kadar stratejinizi gizli tutmalı ve mücadelenizi perde arkasından yapmalısınız. Gizliliği olan bir projede çalışabilir veya çevrenizden izole olup çalışmanızı gerektiren bir iş ile meşgul olabilirsiniz. 

Akrep HAFTANIN ŞANSSIZI     23 Ekim - 22 Kasım

Güçlenen gezegenlerin yanı sıra yöneticiniz Pluto gerilemeye başlayacak ve eylül ayına kadar da düzelmeyecek. Bunun anlamı daha önceden başlatmış olduğunuz konularda başarı potansiyelinizin daha yüksek olmasıdır. Yepyeni girişimler yerine eskiden iş yaptığınız, tanıdığınız kişiler, gelen teklifler ve yarım kalan ilişkilerde daha rahat ilerleyeceksiniz. Diğer yanda beklediğiniz ve mart ayından beri haber alamadığınız para konularında Cuma gününden itibaren aşama kaydedeceksiniz. Günlük işleriniz, proje ve görevler de hızlanacak ve iş yerinizde canlanma olduğunu göreceksiniz. 

Yay     23 Kasım - 21 Aralık

Kariyerinizde son iki yılın en güçlü döneminde olmanıza rağmen sene başından beri bir türlü istediğiniz gibi atılım yapamıyordunuz. İşveren gibi etkin kişileri beklemek zorunda kalmış olabilirsiniz. Bu haftadan başlayarak yaza kadar çok avantajlı bir dönem yaşayacaksınız ve başarı potansiyeliniz çok yüksek olacak. Kariyerinizde cesaret ve özgüveniniz yüksek ama aynı zamanda otorite figürleri ile de çatışma eğilimindesiniz. Bu enerjiyi doğru yönlendirirseniz çok başarılı olabilirsiniz. Ancak yeni bir ortaklık için beklemelisiniz zira yazdan itibaren ortaklıklardan yana çok avantajlı olacaksınız.   

Oğlak     22 Aralık - 20 Ocak

Günlük işlerinizi aksatan ve geciktiren eksik detaylar ve yanlış anlaşılmalar bu haftadan itibaren normale dönecek ve işlerinizi daha rahat yapmaya başlayacaksınız. Sağlıkla ilgili sürüncemede kalan konular da netleşmeye başlayacak. Yurtdışı, mahkemeler, medya ve eğitimle ilgili konularda da hareketlenme yaşayabilirsiniz. Geçmişi bırakıp geleceğe konsantre olabileceksiniz. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Diğer yanda eylül ayına kadar büyük bir hayalinizle ilgili yeni bir girişimde bulunmak yerine eskiden başlattığınız adımları takip ettiğinizde daha başarılı olacaksınız. 

Kova      21 Ocak - 19 Şubat

Bu haftadan itibaren ortak maddi konularda elinizi kolunuzu bağlayan koşullar değişiyor ve engeller kalkıyor. Kredi, borç, vergi, sigorta, miras, nafaka, hisse gibi kaynaklarda yeni atılımlar yapabilir ve alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Ancak ödemeleriniz haziran ayına kadar hiç azalmayacak ve bütçe yapmakta zorlanacaksınız. Diğer yanda kariyerinizde yepyeni bir atılım için eylül ayını beklemeniz gerekebilir. O zamana kadar eskiden başlattığınız işlere devam edebilir, eski bağlantılarınızla yeniden bir araya gelebilirsiniz. Yepyeni girişimler istediğiniz sonucu vermeyebilir. 

Balık     20 Şubat - 20 Mart

Eve ait konularda yaşamış olduğunuz karmaşık dönemi geride bırakıyorsunuz. Anne babanızla da aranızda yanlış anlaşılmalar yaşamış olabilirsiniz. Diğer yanda partneriniz yani eşiniz, iş ortağınız veya ajans, avukat gibi sizi temsil eden aracı kişiler sizi sıkıştırmaya başlayacak ve yaza kadar sürekli eleştirildiğiniz hissine kapılacaksınız. Rakip ve düşmanlar da üzerinize gelebilir ve sizi sıkıştırabilir ama ondan sonra rahat bir nefes alabileceksiniz. Partneriniz aslında sizi motive edecek ve zorla da olsa harekete geçirecek. İlişkinizde bastırılmış sorunlar varsa onlar da yüzeye çıkabilir.