Jüpiter İkizlere şans getirecek

İkizlerin bekledikleri an geliyor ve uğurlu Jüpiter 12 yıldan sonra tekrar İkizler burcuna yerleşiyor. Jüpiter, Temmuz 2013’e kadar burada kalacak ve İkizlerin her anlamda gelişmesine yardımcı olacak. Jüpiter aşk, çocuk, kariyer, ev, sağlık, para, seyahat, şöhret gibi pek çok şey getirebilir ancak aynı zamanda rahatlık ve tembellik de vereceği için eğer harekete geçilmezse bazı fırsatlar geldiği hızla kaybolabilir. Doğum günü 6 Haziran’a kadar olan İkizler, Haziran 2012-Nisan 2013 arasındaki dönemde, 6 Haziran sonrasında doğan İkizler ise Nisan 2013-Temmuz 2013 arasındaki dönemde şanslı olacaklar.  

Diğer yandan bu hafta 2012’nin en sert oluşumlarından biri devreye girmeye başlıyor. Geçen sene başlayan ve Temmuz ayında zirveye çıkacak olan Uranüs ile Pluto arasındaki sert etkileşim, ani ve kitlesel sürpriz olayları tetiklemeye devam edecek. Bu eğilimin sonucunda eski yapılar çökecek, yerine yenileri kurulacak ama süreç epey sancılı olacak.  Devlet gibi büyük kurumlar ve liderler arasında güç savaşları yaşanabilir.

Bu etkileşim en fazla öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlakları rahatsız edecek. Kişiler bazında ise en çok 29 Mart doğumlu Koçlar ile 31 Aralık doğumlu Oğlaklar, daha sonra 1 Ekim doğumlu Teraziler ile 30 Haziran doğumlu Yengeçleri ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar ani değişimler, baskı ve kişilik çatışmaları ile zorlanabilir.

Koç     21 Mart - 20 Nisan

Jüpiter’in bir sene sürecek olan yeni konumu sonucunda kendinizi geliştirme ve entelektüel düzeyinizi artırma eğiliminde olacaksınız. Karşınıza çok sayıda kısa seyahat fırsatı çıkacak. Yazı, konuşma, satış, pazarlama gibi iletişim kökenli projelerde başarı potansiyeliniz her zamankinden yüksek. Aynı eğilim kardeş, kuzen, dayı, teyze gibi yakın akrabalarınızla olan ilişkinizi geliştirmenize de yardım edecek. Bu senenin en zorlayıcı astrolojik etkileşimi devlet gibi büyük bir kurum, işveren, başka otorite figürü veya annenizin baskısını hissetmenize ve sizin aşırı tepkisel davranmanıza neden olabilir.

Boğa      21 Nisan - 21 Mayıs

Jüpiter’in olumlu titreşimleri altında bir yıl boyunca kazancınızı artırmak ve ilave gelir kaynakları bulmak için pek çok fırsat yakalayacaksınız. 2012’nin devamı ve 2013’ün ilk yarısı çok para kazanacağınız bir dönem olabilir. Ancak para kazanma fırsatları arttıkça, aşırı özgüvenle daha fazla para harcayabilirsiniz. Yurt dışı, mahkeme, medya ya da üniversite bağlantılı bir konu ise sizi zorlayacak; güçlü kişiler, büyük kurumlar ve haksız durumlarla mücadele etmeye devam edeceksiniz. Bu konu her ne ise sonucunda yavaş ama büyük bir değişim geçirmenize neden olacak. 

İkizler HAFTANIN ŞANSLISI?    22 Mayıs - 21 Haziran

Şanslı Jüpiter bir sene kalmak üzere burcunuza yerleşiyor. Mayıs doğumlulardan başlayarak sırayla tüm İkizler bu şanstan yararlanacak. Büyük bir aşk, kariyer, ev ya da çocuk sahibi olmak, para kazanmak gibi bir arzunuz gerçek olabilir. Sanat ve çocukla ilgili alanlarda uzun vadeli adımlar atabilirsiniz. Aşkta ayaklarınız yere sağlam basacak ve ileriyi düşünerek hareket edeceksiniz. Ancak miras, nafaka, hisse, prim, tazminat, vergi, sigorta, kredi gibi bir kaynak sıkıntı çekmenize neden olabilir. Temmuzda bu alanlardan özellikle mayıs doğumlu İkizler büyük kazanç elde edebilir. 

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Seneye bu zamana kadar olan süreyi plan ve hazırlık yaparak değerlendirebilirsiniz zira sonrasında hayatınızın en parlak dönemlerinden birini yaşayacaksınız. Sizi geride tutan alışkanlıkların, ilerlemenize engel olan iş ve ilişkilerin muhasebesini yapabilirsiniz. Psikolojik bir sorununuz varsa yardım alıp kurtulabilirsiniz. Bir sene boyunca izole olup çalışmanız gerekebilir. Eşiniz, ortağınız, avukat, ajans veya işbirliği yaptığınız herhangi biri ya da bir kurum üzerinizde baskı oluşturabilir. Aynı zamanda kariyerinizde de beklenmedik gelişmeler olabilir. Hayatınızın bu iki alanı sizi sıkıştıracak.

Aslan     24 Temmuz - 23 Ağustos

Sosyal çevreniz, arkadaşlar, dernek ve kulüp gibi topluluklarla ilgili büyük bir eğilim başlıyor. Bu dönemde hayatınızın en büyük fırsatları arkadaşlarınız ve gruplar kanalıyla gelecek. Kendi işinizi yapıyorsunuz bu dönemde kazancınız artacak. Dernek, kulüp bir toplulukta akti olabilir ve başarı kazanabilirsiniz. Bu eğilim önümüzdeki yaza kadar devam ederken büyük bir hayalinizi gerçekleştirmenize de yardımcı olabilir. Yurtdışı, üniversite, mahkeme, medya bağlantılı alanlarda beklemediğiniz gelişmeler olabilir. İş ortamınızda ise güç savaşları ve haksız bir durum yaşayabilirsiniz.  

Başak     24 Ağustos - 23 Eylül

Şans gezegeni Jüpiter, 2000-2001 arasındaki dönemden beri ilk defa kariyerinizi desteklemeye geliyor. Üstelik bu defa o zamanki diğer sert etkileşimler olmayacak. Başarı potansiyeliniz inanılmaz yüksek ancak rahatlamamalı ve fırsatları iyi değerlendirmelisiniz zira fırsatlar geldikleri hızla kaybolabilir. Stratejinizi belirleyin ve kararlı olun. Maaşınız ya da düzenli aylık gelirinizde uzun vadeli ve sağlam adımlar atacaksınız. Kredi, vergi, hisse, miras, tazminat gibi hisseli bir kaynakta ise beklemediğiniz iniş çıkışlar ve sürprizler olabilir. Büyük paralar kazanacaksınız ama borsadan uzak durmalısınız.

Terazi HAFTANIN ŞANSSIZI     24 Eylül - 22 Ekim

Yıldız haritanızın yurtdışı bağlantılı konular, yüksek öğrenim, yayımcılık, hukuk ve de uzak akrabalarla ilgili bölümüne geçen Jüpiter’in enerjisi tam bir sene boyunca fırsatların bu alanlarda yoğunlaşacağına işaret ediyor. Ufuklarınızı genişletmek, daha fazla öğrenmek ve rutin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. 16 Ekim ve yakınlarında doğanlar ağır koşullara alışmış durumda, önceden olduğu kadar zorluk çekmiyor. Ancak 1 Ekim yakınlarında doğanlar iki ateş arasında kalmış gibi. Eş, ortak veya işbirliği yaptıkları kişilerin ani sürprizleri, ev, mülk ya da baba baskısı yüzünden bunalabilirler.

Akrep     23 Ekim - 22 Kasım

Önümüzdeki bir sene boyunca eşiniz, iş ortağınız kanalıyla ya da örneğin yatırım için aldığınız mülkü satarak yüklü miktarda para elde edebilirsiniz. Eğer komisyon ya da hisse bazlı çalışıyorsanız maaşınız dışındaki gelirinizi artırabilirsiniz. Bu dönemde kredi, miras, nafaka, hisse, sigorta, tazminat olarak tek seferde yüklü miktarda para alabilir ya da bir çekilişten para kazanabilirsiniz. Ameliyat ya da başka bir tıbbi işlem yaptırmanız gerekirse Jüpiter koruyucunuz olacak. İş ortamınızda beklemediğiniz gelişmeler, elinizdeki proje ve görevlerde değişiklikler olabilir.

Yay     23 Kasım - 21 Aralık

2000-2001 yıllarından beri ilk defa talih gezegeni Jüpiter partnerlik bölgenize geliyor. Jüpiter’in yeni konumu bir sene boyunca en büyük fırsatları hep bir başkasının aracılığıyla yakalayacaksınız anlamına geliyor. İşbirliği yaptığınızda daha başarılı olacak ve hedeflerinize daha çabuk yaklaşacaksınız. Eğer bekarsanız önümüzdeki bir sene içinde evlenebilir veya eş adayınızla karşılaşabilirsiniz. Evliyseniz eşiniz şanslı olacak ve bu şanstan siz de yararlanacaksınız. Diğer yanda aşk hayatınızda ve çocuklarla ilgili iniş çıkışlar ve sürprizler, maddi konularda ise baskı ve güç savaşları yaşayabilirsiniz. 

Oğlak     22 Aralık - 20 Ocak

12 yıldan beri ilk kez şans gezegeni Jüpiter iş ve sağlık bölgenize geçiyor. İş ortamınızda genişleme ve ferahlama olacak. Örneğin daha büyük, aydınlık bir ofise taşınabilirsiniz. Daha iyi görev ve projeler almaya başlayacak ve sağlıkla ilgili konularda da avantajlı olacaksınız. Bir sene boyunca yapacağınız işler gelecekteki büyük başarınızın temeli olacak. Evde beslemek için kedi, köpek ya da başka bir evcil hayvan almayı düşünebilirsiniz. Evde ya da işte harika bir yardımcı bulmanız da mümkün. Diğer yanda ev, mülk ya da babanızla ilgili beklemediğiniz sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kova      21 Ocak - 19 Şubat

Bir yıl boyunca aşkta en şanslı burç sizsiniz. Uğurlu Jüpiter bir sene boyunca aşk, hamilelik ve çocuklarla ilgili fırsatlar getirecek. Gerçek aşkı bulabilir, ilişkinizde yakınlaşabilirsiniz ya da çocuğunuz olabilir. Eğer çocuğunuz varsa onunla ilgili gelişmelere çok sevinebilirsiniz. Aşk ve çocuklar Jüpiter’in koruması altında olduğundan kötü görünen gelişmeler bile iyiye dönüşecek. Bu etki altında sanat, yaratıcılıkla ilgili projeler ve hobilerinizde de başarılı olabilirsiniz. Kardeş, kuzen, amca, teyze gibi yakın akrabalarınızla ilişkinizde ilgili veya onların hayatlarında sürprizler olabilir.

Balık     20 Şubat - 20 Mart

Talih gezegeni Jüpiter gayrimenkul, ev ve anne babanızla ilgili konularda son 12 yılın en büyük fırsatlarını da beraberinde getirecek. Bir sene boyunca evinizi genişletebilir, yenileyebilir, çok beğendiğiniz bir ev satın alabilir hatta belki de evinizi ofis haline getirebilirsiniz. Alternatif olarak anne ya da babanız size bir konuda büyük destek olabilir ya da onların hayatında sevineceğiniz gelişmelere tanık olabilirsiniz. Ev dışında başka bir mülk de satın alabilirsiniz ya da mülkle ilgili bir sorunu çözebilirsiniz. Bu alanlarda  kazançlı çıkacaksınız. Maddi konularda ise iniş çıkışlı bir dönemdesiniz.