Yengeçler aşırı duygusal olabilir

Bu hafta güç el değiştiriyor ve enerjimizi başka alanlara odaklamaya başlıyoruz. Kasım ayı ortasından beri bizi uğraştıran konular rahatlayacak ve artık farklı konularla ilgilenebileceğiz. Kasım ayından beri Başakları motive eden ama aynı zamanda yoran Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle ağustos ayının son haftasına kadar Teraziler avantajlı.

Teraziler geri planda kalmayacak ve kendi dediklerini yaptırmaya başlayacak. Ancak Mars bu ay senenin en sert astrolojik etkileşiminin merkezinde olacak ve Terazileri de işin içine çekecek. Bu etkileşim patlamaya hazır koşulları tetikleyebileceğinden özellikle 1-2 Ekim, 30 Haziran, 31 Aralık, 29 Mart ve bu tarihlerin yakınlarında doğanlar dikkatli olmalı. Büyük güçler çatışabilir.

Salı günü Oğlak burcunun dolunayı oluşuyor ve olayları hızla sonuçlandırıyor. Elimizdeki işleri bitirme, hatalar üzerinde çalışma ve netice alma zamanındayız. 3 Ocak doğumlu Oğlaklar sadece bu hafta değil tüm bir sene boyunca önemli konuları sonuçlandırabilir. Ay’ın hareketlerinden her zaman fazla etkilenen Yengeçler ve özellikle 4 Temmuz yakınlarında doğanlar birkaç gün aşırı duygusal olabilir. Bu hafta Merkür de çok aktif olacak ve Aslan, İkizler ve Başak burçlarının iletişim trafiklerini artıracak.

Koç     21 Mart - 20 Ni­san

Hafta ortasındaki dolunay kariyerinizde bir meseleyi hızla sonuçlandırmanıza yardımcı olacak. Alternatif olarak annenizle ilgili bir mesele gündeme gelebilir. Ağustos ayının son haftasına kadar sürecek olan yeni eğilim, ilişkinizdeki sorunları yüzeye çıkaracak. Eşiniz, ortağınız veya herhangi bir konuda işbirliği yaptığınız bir kişi sizi eleştirebilir, sıkıştırabilir ve sizin özveride bulunmanız gerekebilir. İlişkinizde sorun yoksa bu dönemi rahat geçirebilir ve ciddi bir ilişkiniz varsa evlilik, nişan ya da iş ortaklığı gibi kararlar verebilirsiniz. Kısa yollar ve sürpriz bir aşk arasında bağlantı var.

Boğa  HAFTANIN ŞANSLISI     21 Nisan - 21 Mayıs

İşleriniz artmak üzere! Bu haftadan başlayarak ağustos sonuna kadar olan dönemde ister işyerinde ister evinizde sürekli meşgul olacaksınız. İşlerin çokluğundan dolayı işyerinde gerilim yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda sorunlar varsa hepsi bu dönemde yüzeye çıkabilir ve çözüm arayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Ev, mülk ve babayla ilgili konular hakkında haberler alabilir ve pek çok konuşma yapabilirsiniz. Bunlar için kısa bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Mahkeme, yurtdışı, medya, yayıncılık ve üniversiteyle ilgili bir konu hafta ortasında neticelenebilir.

İkizler ?    22 Mayıs - 21 Haziran

Aylardır eve ait konular ya da bir mülk veya anne babayla ilgili sorunlarla uğraşıyordunuz. Bu hafta evle ilgili pek çok yazışma ve görüşmeden yaptıktan sonra eğlenmeye ve sevdiğiniz şeylere zaman ayırmaya başlayacaksınız. Aşkta temkinli davranıyor ve gelecek görmediğiniz ilişkilerle vakit kaybetmek istemiyorsunuz. Burcunuzdaki Jüpiter size büyük bir aşk getirebilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili sorumluluklar herşeyden önce gelmeye devam edecek. Diğer yanda hafta ortasında ödemeleriniz olacak. Hisse, nafaka, tazminat, prim, kredi gibi bir konuda sonuç alabileceksiniz.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Kısa seyahatler, yazı projeleri, anlaşmalar, okul ve anne babanız dışındaki yakın akrabalarınızla ilgili konular kış aylarından beri sizi epey meşgul etmiş olmalı. Şimdi ağustos ayının son haftasına kadar sürecek olan yeni eğilimle eve odaklanmaya başlıyorsunuz. Bu dönemde taşınmak, evde yenilik yapmak, ev satın almak veya kalabalık misafir ağırlamakla meşgul olacaksınız. Başka bir mülk ya da babanızla ilgilenmeniz gerekebilir. Eşiniz, ortağınız ya da avukat, ajans gibi sizi birebir temsil edecek bir aracıyla ilişkinizde gelişmeler olabilir veya bu tip beraberlikler için adım atabilirsiniz.

Aslan     24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu hafta sonu yorulabilirsiniz zira bir işi neticelendirmek veya bir projeyi teslim etmek üzere olacaksınız. Evde iseniz yine çok işiniz olabilir. Eğer bir sağlık sorunu ortaya çıkarsa uzamadan birkaç gün içerisinde hallolacaktır. Kış aylarından beri sizi zorlayan ödemeler nihayet normale dönecek. Yeni başlayan eğilim ise sizi daha fazla hareket etmeye ve seyahate teşvik edecek. Ağustos ayının son haftasına dek sürecek olan yeni eğilimde anne babanız dışında kalan yakın akrabalarınızla ilişkiniz gündeme geliyor. İlişkinizde sorunlar varsa bu dönemde yüzeye çıkabilir.

Başak     24 Ağustos - 23 Eylül

Aylarca mücadele ettiniz, yoruldunuz ama yılmadınız. Şimdi rahatlayabilirsiniz zira ektiğiniz tohumların meyvelerini almaya başlayacaksınız. Ancak ağustos ayının son haftasına kadar sürecek olan yeni eğilim, harcamalarınızın artmasına ve beklemediğiniz masraflarla karşılaşmanıza neden olabilir. Etkisi bu hafta sonuna da uzanan dolunay ise eğlenceli ortamlarda bulunmanıza; aşk, çocuklar ve yaratıcı alanlarda netice almanıza yardımcı olacak. İlişkinizin gerçek durumunu öğrenebilirsiniz. Hafta boyunca gizliliği olan meseleler gündemde olabilir. Elinize toplu para geçebilir.

Terazi HAFTANIN ŞANSLI?VE?ŞANSSIZI     24 Eylül - 22 Ekim

Aylardır perde arkasında mücadele ediyor ve duygularınızı bastırmak zorunda kalıyordunuz ama bu haftadan itibaren ön plana çıkacak ve isteklerinizi dile getirmeye başlayacaksınız. Ağustos ayının son haftasına kadar son iki yılın en güçlü pozisyonunda olacaksınız. Ancak bu arada büyük çatışmaların merkezinde yer alabilirsiniz. Özellikle 1 Ekim yakınlarında doğanlar aynı anda birçok konuda gerilim yaşayabilir ve çapraz ateş altında mücadele edebilirler. Öfkenizi kontrol etmeli ve olası kavgalardan uzak durmalısınız. Enerjinizi yapıcı yönlendirdiğinizde çok başarılı olacaksınız.

Akrep     23 Ekim - 22 Kasım

Bu hafta sonunda yolda olabilirsiniz. Okul, yazıyla ilgili bir proje veya bir anlaşma da dolunayla beraber neticelenebilir. Kariyeriniz hakkında veya annenizle ilgili konuşmalar yapabilir, haberler alabilirsiniz. İş programınız ve işyeriniz ise sürprizlerle dolu olacak. Ağustos ayının son haftasına kadar sürecek olan yeni eğilimde ise gizlilik unsuru ön plana çıkıyor. Bu dönemde tek başınıza izole olup çalışmanız ya da gizli tutmanız gereken bir projeyle meşgul olabilirsiniz. Stratejinizi gizli tutmak sizin yararınıza olacak ancak zaman zaman öfkenizi de bastırmak zorunda kalacaksınız.

Yay     23 Kasım - 21 Aralık

Kariyer, annelik veya anne-babanızla ilgili bir mesele kış aylarından beri önceliğiniz idi. Büyük aşamalar kat etmiş olabilirsiniz. Bu hafta da görüşme ve konuşmalardan sonra arkadaş ve gruplara zaman ayırmaya başlayacaksınız. Ancak asıl sonbahardan itibaren eski canlı temponuza döneceksiniz. Dernek, kulüp gibi topluluklarda etkin bir göreviniz olabilir. Bu haftanın dolunayı maddi konuları gündeme getirecek. Maaşınızla ilgili beklediğiniz bir durum varsa neticelenebilir. Yurtdışı, mahkeme, üniversite, medya ve yayıncılık gibi alanlardan haber alabilirsiniz ve bir seyahat gündeme gelebilir.

Oğlak     22 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda senede bir kez oluşan dolunayla birlikte sizin için önemli bir konu neticelenecek. Eğer doğum gününüz 3 Ocak yakınlarında ise sadece bu hafta değil tüm bir sene boyunca hayatınızda bazı önemli meseleleri sonuçlandırabileceksiniz. Bu dolunayda ev, mülk ya da babanızla ilgili bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Ağustos ayının son haftasına dek sürecek olan yeni eğilim kariyerinize son iki yılın en güçlü dönemini getiriyor. Etkin bir konumda olacaksınız ancak özellikle bu ay otorite figürleriyle çatışma eğilimdesiniz. İlişkilerinizde dikkatli olursanız çok başarılı olabilirsiniz.

Kova      21 Ocak - 19 Şubat

Bu hafta Salı günü oluşan dolunayın enerjisi yalnız kalma isteği verebilir. Yıldız haritanızın en mahrem bölgesini aydınlatan bu dolunay sırları da açığa çıkarabilir. Haberiniz olmayan bir meseleyi öğrenebilirsiniz ya da sizin bir sırrınız başkaları tarafından öğrenilebilir. Bilinçaltınız hareketlenecek ve kendinizle ilgili keşifler yapabileceksiniz. Aşkta güzel bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz bir haber gelebilir, birisi aşkını itiraf edebilir ya da seyahat sırasında sürpriz bir aşk yaşayabilirsiniz. Kış aylarından beri kontrolden çıkmış olan bütçenizi bu haftadan itibaren kontrol altına alabileceksiniz.

Balık     20 Şubat - 20 Mart

Bu hafta sonunda ve hafta boyunca kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Düğün, davet, parti, fuar gibi büyük bir organizasyona katılmanız beklemediğiniz sürpriz masraflara neden olabilir. Maddi konular ağustos ayının son haftasına kadar olan dönemde sizi zorlamaya devam edecek ve harcamalarınız ne yapsanız azalmayacak. Neyse ki aynı zamanda kasım ayından beri sizi sıkıştıran bir partner ya da ilişki sorunları rahatlayacak ve kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Bir arkadaş ya da dernek, kulüp gibi bir toplulukla ilgili bir meseleniz varsa, hafta ortasında sonuçlanabilir.