Yeniayda mucizeler gerçek olabilir

Sert ve karamsar bir başlangıç yaptıktan sonra bu haftayı olumlu bir şekilde bitirebileceğiz. Bugün soğuk Satürn, Güneş’e zıt açı yaparak Güneş’in iyimserlik, zindelik ve sıcaklığını geçici olarak perdeleyecek ve bardağın boş tarafını görme eğiliminde olacağız. Bazı katı gerçekler, güzellikleri görmemize kısa bir süre de olsa engel olacak. Bu durum özellikle Aslan, Koç, Terazi ve Oğlakları etkileyecek. 15 Nisan, 20 Ekim, 17 Ocak ve birkaç gün yakınlarında doğanlar durumları olduğundan kötü algılayabilir.

21-27 Mart doğumlu Koçlar mart ayı başında uğraştıkları konularla yeniden ele alabilir ve yeni düzenlemeler yapabilir. Haberleşme trafikleri artacak ve kısa seyahatlere çıkabilecekler.

Perşembe günü ise Güneş’in, Boğa’ya geçişiyle güzel bir dönem başlayacak. Hemen ardından cumartesi günü senenin en olumlu yeniaylarından biri oluşacak ve sadece Boğaları değil Başak, Oğlak ve Balıkları tam iki hafta boyunca destekleyecek. 21 Nisan, 21 Şubat, 26 Ağustos, 25 Aralık doğumlular ve ikinci sırada 24 Haziran, 26 Ekim ve tüm tarihlerin yakınlarında doğanlar bu olumlu yeniayın itici gücünden yararlanacak. Bu yeniayda 1 Ocak doğumlu Oğlaklar da avantajlı. Yeni başlangıçlar için 21 Nisan’da doğacak olan yeniayın hemen ardından harekete geçersek, istediğimiz yönde ilerleme ve istediğimiz sonuçları alma şansımız her zamankinden fazla. Bu yeniayın enerjisi mucizeleri gerçekleştirmemize yardımcı olabilir.

Koç HAFTANIN ŞANSsızı    21 Mart - 20 Nisan

Durumları olduğundan kötü algılama eğilimindesiniz. Eşiniz, iş ortağınız ya da ‘karşınızdaki’ kişiden dolayı karamsarlaşabilir ve partnerinizin sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz. İlişkinizdeki bir gerçekle yüzleşmeniz ya da partnerinizden ayrı kalmanız gerekebilir veya onunla ilgili bir sıkıntıya üzülebilirsiniz. Bu geçici durum özellikle 15 Nisan doğumluları etkileyecek. Cumartesi günü oluşan yeniay, aylık gelirinizi artırmanız için senenin en uygun dönemlerinden birini başlatacak. Maddi konularda yeni bir adım atmak için cuma gününden sonra harekete geçmelisiniz, öncesinde değil.

Boğa HAFTANIN ŞANSLISI     21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün oluşan sert etkileşimden dolayı günlük işler ve sağlıkla ilgili konularda karamsarlaşabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki korkular yüzeye çıkabilir ve sizinle uğraşan gizli düşmanlar olabilir. Ancak Jüpiter tarafından korunduğunuzu unutmayın, kötü gibi görünen gelişmeler bile aslında yararınıza olacak. Perşembe günü burcunuza geçen Güneş, doğum günü döneminizi başlatacak ve cumartesi ise burcunuzda senenin en güzel yeniaylarından biri oluşacak. Hayatınızda neye başlamak istiyorsanız cumartesi gününün hemen ardından ilk adımlarınızı atacak şekilde hazırlık yapabilirsiniz.  

İkizler     22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk hayatınız, çocuklarla ilgili sorumlulukları veya yaratıcı bir projeyi olduğundan kötü algılama eğilimindesiniz. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşünebilirsiniz. Aynı anda başka bir eğilim sosyal hayatınızı hareketlendirmeye başlıyor. Arkadaşlarınızı görmek için veya onlarla birlikte seyahate çıkabilirsiniz. Eskisinden daha sık haberleşeceksiniz. Doğum gününüzden önceki bu dönemde içe dönmeli ve düşünmeye zaman ayırmalısınız. Hayatınızda size yük olan ve ilerlemenize engel olan unsurları tespit edebilir, yeni hedefler belirleyebilirsiniz zira çok parlak bir döneme girmek üzeresiniz.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Eviniz, anne babanız ya da başka bir mülkle ilgili sorumluluklar bu hafta sonunda sizi yorabilir ve kısıtlayabilir. Durumları olduğundan daha kötü görebilirsiniz. Uzun zamandır zorlanıyor olabilirsiniz neyse ki sonbahardan itibaren eve ait yaşadığınız sıkıntılar sona erecek. Yeni başlayan bir eğilim anneniz veya işiniz için seyahat etmenize neden olabilir ya da otorite figürleriyle görüşmeler yapabilirsiniz. Cumartesi günü doğan yeniay ise sosyal hayatınızı canlandıracak ve yeni başlangıçlar yapmanıza olanak sağlayacak. Kalabalık ortamlara girebilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Aslan     24 Temmuz - 23 Ağustos

Kardeş, kuzen, dayı, hala gibi anne-babanız dışındaki yakın akrabalarınızla ilgili meseleler olabilir. Alternatif olarak iletişim kökenli projelerde ya da eğitim hayatınızda zorlanıyor olabilirsiniz. Bu durum her ne ise ekim ayından sonra çok rahatlayacak ve aynı zamanda seyahat imkanlarınız da artacak hatta belki de yeni bir otomobil alacaksınız. Cumartesi günü doğan yeniay ve ardından gelen iki hafta kariyerinizde atılım yapmak için senenin belki de son on yılın en güzel dönemi. Yeni bir iş görüşmesi için yeniaydan hemen sonra harekete geçmeli, öncesinde ise acele etmemelisiniz. 

Başak     24 Ağustos - 23 Eylül

Aylık sabit gelirinizden dolayı yaşadığınız maddi zorluklar son iki yılın en önemli temalarından biri olmalı. Bu hafta sonunda kendinizi darda hissedebilirsiniz. Neyse ki ekim ayından itibaren nakit akışınız artacak ve daha fazla para kazanmaya başlayacaksınız. Komisyon, hisse, miras, prim, kredi gibi kaynaklar ise sürprizlerle dolu. Yeni başlayan başka bir eğilim ise ortak maddi konular hakkında görüşmelerinizi artıracak. Cumartesi günü oluşan yeniay ise girişimlerinizi iki hafta boyunca destekleyecek. Özellikle yurtdışı, mahkeme, medya ve üniversite bağlantılı konularda çok şanslısınız.

Terazi     24 Eylül - 22 Ekim

Sorumluluklarınız artmış, hareketleriniz kısıtlanmış ve bazı katı gerçeklerle yüzleşmiş olmalısınız. Bu hafta sonunda sorumluluklar gözünüzde büyüyebilir. Ancak ekim ayından itibaren omuzlarınızdan ağır bir yük kalkacak ve ilerlemeye başlayacaksınız. Aslında bu dönemde attığınız tohumlar çok uzun yıllar meyve vermeye devam edecek ama siz henüz farkında olmayabilirsiniz. Başka bir eğilim eşiniz, ortağınız ve birebir ilişkiniz olan kişilerle aranızdaki iletişimi artıracak. Ortak maddi konulardaki girişimleriniz için cumartesi günü doğan yeniayı beklemelisiniz.

Akrep     23 Ekim - 22 Kasım

Bu hafta sonunda kendi kendinizi kilitleme eğilimindesiniz. Bilinçaltınızdaki korku ve endişelerin sizi yönetmesine izin vermeyin. Neyse ki bu durum uzun sürmeyecek. İş ya da sağlıkla ilgili konular hakkında görüşmeler yapabilir ve kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. İşyerinizde daha fazla yazışma ve toplantılar yapabilirsiniz. Cumartesi günü doğacak olan yeniay yakın ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili yeni bir dönemi başlatacak. Yaza kadar en büyük şans ve fırsatlar partneriniz ya da aracı bir kişi yoluyla gelecek. Evlenmek, nişanlanmak ya da ortaklık kurmak gibi planlarınız olabilir.

Yay     23 Kasım - 21 Aralık

Bir arkadaşınız ya da bir grupla ilgili bir zorluk olabilir veya eskisi gibi görüşemiyorsunuzdur. Bu hafta sonunda durumu olduğundan kötü algılayabilirsiniz ya da büyük bir hayalinizi gerçekleştirme konusunda karamsarlığa kapılabilirsiniz. Bu tip duygular uzun sürmeyecek ama asıl sonbahardan sonra tamamen ortadan kalkacak. Kendinizi ifade etme arzunuz güçleniyor. Sevgilinizle beraber veya onu görmek için kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Günlük işler, görevler ve sağlıkla ilgili konular da ön planda. Yeni bir projeye başlamak için cumartesi günkü yeniayı beklemelisiniz.

Oğlak     22 Aralık - 20 Ocak

İşinizle veya anne ya da babanızla ilgili sorumlulukları bu hafta sonunda gözünüzde büyütebilir ve karamsarlık yaşayabilirsiniz. Bu sorumluluk her ne ise özgürce hareket etmenize engel oluyor. Yeni başlayan ve önümüzdeki haftalar boyunca devam edecek olan başka bir eğilimden dolayı eviniz ya da başka bir mülk veya anne babanızı görmek için seyahate çıkabilirsiniz. Cumartesi günü doğacak olan yeniayın enerjisi ise renkli ve eğlenceli bir dönemi başlatacak. Bu aynı dönemde aşk hayatınız da olumlu etkilenecek ve yepyeni başlangıçlar yapabileceksiniz.

Kova      21 Ocak - 19 Şubat

Uzun vadeli planlarınızda ufak detayları gözünüzde büyütebilirsiniz. Uzak akrabalarınızda veya onlarla olan ilişkinizde ufak tefek sıkıntılar olabilir. Yurtdışı, üniversite, medya, yayıncılık ya da mahkemelerle bağlantılı konulardan biri sizi zorlayabilir ama aslında sağlam bir temel oluşturuyorsunuz. Önümüzdeki haftalar boyunca devam edecek olan yeni eğilim sık ve ani seyahat imkanı getirebilir. Cumartesi günü doğacak olan yeniay ve ardından gelen iki hafta ise eve ait konularda girişimlerde bulunmak için senenin en uygun dönemi. Cumartesiden itibaren harekete geçmelisiniz.

Balık     20 Şubat - 20 Mart

Bu hafta sonunda maddi konulardan dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ev, araba taksitleri gibi büyük bir yatırımın veya kredi kartlarınızın yüklü aylık ödemelerinden dolayı nakit darlığı yaşayabilirsiniz. Nakit sıkışıklığınız ekim ayından sonra düzelecek, o zamana kadar bütçenizi iyi idare etmelisiniz. Bu haftadan itibaren para konularını sık olarak görüşebilirsiniz ve bunun için kısa seyahatlere çıkmanız gerekebilir. Cumartesi günü doğacak olan yeniayın enerjisi seyahat imkanlarınızı artıracak. Kardeş, kuzen, amca, teyze gibi yakın akrabalarınızla ilgili konular da gündeme gelebilir.