Acil hoca lazım!

Hiç bir yarış içinde olmasa da iki takımın maçları her zaman merak uyandırır ki, bu maç Beşiktaş’ı şampiyonluk, Trabzonspor’u dördüncülük için çok ilgilendiriyor.

Demba Ba ve Cardozo sahada olmayınca iki takım da, takım oyunu ile rakibe üstünlük sağlamaya çalıştı.

Uzun zaman orta saha mücadelesi halinde geçen ilk yarıda Beşiktaşlı Sivok’un nefis kafa vuruşunu Hakan Arıkan çıkardı. Hemen peşinden Özer boş pozisyonda golü kazandıramadı.

Futbol maalesef ilk yarıda vasatın üstüne çıkamadı.

İki takım da kaybedecek çok şeyleri olduğunu düşünerek oynadığı için temkini hiç elden bırakmayınca, futbol ancak bu kadar olabildi.

Allah’tan iki takımın da savunmalarının pozisyon vermekteki ustalıkları (!) sayesinde hem Beşiktaş ve hem de Trabzonspor gol fırsatı buldular ama değerlendiremediler.

İkinci yarının ilk önemli hareketi 57’nci dakikaki oyuncu değişikliği oldu. Demba Ba oyuna girdi ve golünü atarak Beşiktaş’ı öne geçirdi.

Golden sonra Özer-Cardozo değişikliği taraftarı çileden çıkardı. Özer çok mu iyi oynuyordu? Hayır!.. Ama onun yerine başka bir tercih yapılabilirdi.

Beşiktaş golden sonra geri çekilince Trabzonspor atak yapmaya başladı. Maç boyunca Trabzonspor’un rakip kaleyi bulan şutu yoktu. Sadece Mehmet’in 89’daki şutu geldi, o da kalecide kaldı. Gerisini siz düşünün...

Galatasaray maçındaki hırs, kazanma arzusu ve oynama isteği Beşiktaş karşısında asla yoktu. Hatta taraftar bile aynı kafa yapısında görüldü... Ve hatta teknik direktör bile “Ne çıkarsa bahtımıza” anlayışı içinde idi.

Aykut ve Uğur yan yana oynayamaz. Erkan Zengin çıkartılmayıp, Yusuf solbeke sokularak futbol katledilmiştir. Fatih orta sahanın en çalışkan futbolcusu oldu. Deniz kayda değer hiç bir şey yapmamadı.

Esasında futbolcuların iyisini kötüsünü yazmaya gerek yok. Ben yine direkt olarak söyleyeyim, Trabzonspor kendine yakışır teknik direktörü bir an önce bulmalıdır. Yoksa gelecek sezon da boşa gidecek. Benden uyarması...