Adayımı açıklıyorum

Stres, çalkantı ve aşağılayıcı söylemler, gündemden hiç düşmedi. Saha sonuçları da tansiyonu düşürmek için hiç yardımcı olmadı.

İşte böyle bir ortamda yine aday bolluğu ile Trabzonspor kongreye gidiyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu bu aday bolluğunu görünce “Hani Trabzonspor’u batırmıştık. Kulüp batsaydı bu kadar talip çıkar mıydı?” diyerek taraftar toplamaya çalışıyor. Celil, Muharrem ve diğerleri ise “Kulübün daha fazla batmasına göz yumamayız” diyerek yola çıktılar..

İki söylem de taraftar topluyor. Fakat camia başkanlık yarışına kilitlenmişken, saha neticelerinin ne kadar tehlikeli olduğunu kimse görmüyor!

Sahada kazanamayan Trabzonspor, camia olarak sıkıntıya gireceğinden uğruna yarışacak camia da ortada kalmayacak benden uyarması!

Ortak liste ile seçime girilerek sorunların çözülmesi gerek. Zaman yarış değil, geçiş dönemi zamanıdır. Bu dönemdeki yarışın, Trabzonspor’u daha da batıracağı görüşündeyim. Bu aday bolluğunun İbrahim Hacıosmanoğlu lehine olacağı açıkça ortada.         

Şu anda yapılan listeler, “Trabzonspor’u  nasıl  daha iyiye götürürüm değil, seçimi nasıl kazanırım” listeler mantığı gibi gözüküyor.

Seçim kazanmak için alınan isimler seçim kazandıktan sonra en büyük sıkıntı haline geliyor. Taraftarı şampiyon yapacağım diye gaza getirmeyin. “Kazanırsak Trabzon’un borcunu idare edilebilir seviyeye indirip, rakiplerimiz, TFF ve bütün STK’larla düzeyli ilişkiler içinde Trabzonspor’un hakkını yedirmeyecek, 5. haftada şampiyonluğa havlu atmayacak bir takım kurmak ve yönetim şeklini benimsemek hedefimizdir” diyen başkan adayı benim de başkan adayımdır. Ancak şu anda bu söylemlerde bulunan aday yok. Seçim kazanmak adına yeni üyelere oy attırmak için çalışan bir görüntü var.

Trabzonspor’u daha stresli ve kavgalı günler bekliyor. Bunların önüne geçme şansımız yok. Temennim takımın bu arada iyi neticeler almasıdır.