AH NEREDE O FASILLAR

Bazıları, içinde bulunduğumuz şartlar gereği Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun görevi bırakmasını Cumhurbaşkanı’na hakaret etmeye, Ak Parti’nin tabanını aşağılamaya yol yaptı. Sureti haktan gözükerek Recep Tayyip Erdoğan’a karşı içlerinde biriktirdikleri irin barajlarının kapaklarını açtılar.

Müslüman Anadolu’ya saldıran yedi düvele ve işbirlikçilerine gösteremedikleri ‘erkekliği’ Tayyip Erdoğan’a göstermeye çalışıyorlar. Demokrasi uğruna bir özgüven patlaması var! Yoksa, geçtiğimiz ay Pensilvanya’dan cezaevlerindeki Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarına gönderilen “1 sene sabredin, Tayyip’i indirecekler” sözünün cazibesini mi kapıldılar... Ha, bu arada, gönderilen mesajdaki “indirecekler” ifâdesi de dikkat çekici; “indireceğiz” demiyorlar, “indirecekler” diyorlar. “Biz yapamadık ama efendilerimiz daha büyük bir operasyonla Tayyip Erdoğan’ı indirecekler” diyerek terör örgütü militanlarının örgüte olan inancını diri tutmaya çalışıyorlar. Porno kaset marifetiyle CHP’ye atanan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Kan dökeriz” tehdidi de Pensilvanya’nın mezkûr mesajının devamı niteliğinde...

Yıllardır tuttukları köşelerde hiçbir riske girmeden, eskaza bir yazılarına soruşturma açılmışsa yıllarca onun goygoyunu yapanlar, kelle koltukta mücadele edenleri küçümsüyor, tahkir ediyor, akıl veriyor; edeb ya hu!

Mücadele etmekten, kavga etmekten anlamaz, anlamadığı gibi Müslüman gençleri kendileri gibi “teyze adam” yapmaya çalışan bu eşhas sevgi pıtırcığı rolüyle hep zalimin zulmüne yakıt oldular.

“Tayyip Erdoğan sert, uzlaşmaz” diyenler, “Bizim rotamızdan çıkarsanız ülkenizi işgal ederiz, kan gölüne çeviririz” diyen zalimlerle nasıl mücadele edileceğini de bir zahmet yazsınlar! “Batı değerlerinden uzaklaşmadan” diye cümleler kurarak ‘kurtuluş reçetesi’ adı altında teslimiyet yazıları yazacaklarına emin olabilirsiniz.

Ah Cumhurbaşkanı ne gerek vardı “Dünya 5’ten büyüktür” demeye, ne gerek vardı Batı’ya “Siz yolunuza biz yolumuza” demeye... Ne güzel fasıl geceleri vardı, ihale-avanta peşinde koşmakla geçen haftanın stresinin atıldığı.. Kaçırdınız ağızlarının tadını, fasıl da yapamaz oldular!