Akıl, mantık ve sağduyu öne çıkacak

İki tutulmanın ortasındaki haftadayız. Geçen hafta yaşanan tam ay tutulmasının ardından, önümüzdeki hafta bir de güneş tutulması oluşacak. Fakat bu defa tam bir tutulma olmayacak. Ay tutulması duygusal patlamalarla doluydu, güneş tutulmasında ise akıl, mantık ve sağduyu öne çıkacak.

Bu hafta geçirdiklerimizi idrak etme, sindirme, gözlem yapma ve düşünme haftası olmalı. Dinlenmeye ve sosyal Terazi’deki birkaç olumlu etkileşimin tadını çıkarmaya çalışmalıyız. Geçmişe dönük haberlerle neşelenebilir, Yay burcunda bulunan Mars ile enerjimizi yenileyebiliriz. Özellikle Terazi ile Yaylar ve ardından Aslanlar daha cesaretli ve motive olacak.

15-16 Ekim doğumlu Teraziler sadece bu hafta değil, tüm bir yıl enerjik olacak ve sözlerini sakınmadan kendilerini dile getirecek. Yazı, konuşma, satış ve pazarlama gibi işlerde iyiler ancak bu alanlarda geçmişle bağlantılı işlerde daha başarılı olacaklar. Eski bir sevgili ya da şimdiki sevgiliden eski bir mesele hakkında haberler alabilirler.

12 Ekim doğumlu Teraziler ile 11Ağustos doğumlu Aslanlar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar aşk hayatlarında büyük bir fırsatla karşılaşabilir ancak bu durum geldiği hızla kaybolabilir. 13-16 Aralık arasında doğan Yaylar ise her zamankinden daha cüretkar adımlar atabilir, otorite figürleriyle iyi ilişkiler kurabilir, onlardan destek alabilir ve dayanıklılık isteyen işlerde öne çıkabilirler.

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Bu hafta dikkatiniz partnerinizde olacak ve o sizi yönlendirecek. Eski eşiniz, ortağınız veya sevgilinizden haberler alabilir veya yolda karşılaşabilirsiniz. Ya da şimdiki partnerinizle aranızdaki eski meseleler yeniden gündeme gelebilir. Kavga ve tartışma yerine güzel şeylerden bahsedecek ve sorunları tatlılıkla çözebileceksiniz. Önümüzdeki hafta sonuna doğru epeydir gitmediğiniz yakın bir yere gidebilirsiniz. Yurtdışı, üniversite ve medya bağlantılı alanlarda ise güçlü olacaksınız.

BOĞA     21 NİSAN-21 MAYIS

Harcamalarınız ve aylık düzenli yapmanız gereken ödemeleriniz yüksek ama aynı zamanda daha fazla para kazanmak için hırslı ve kararlısınız. Kararlı bir Boğa’yı kimse durduramaz! Eve ait konularda da avantajlısınız ve güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yardımcı, mimar, emlak ajansı, kiracı, ev sahibi gibi evle bağlantılı insanlar da size destek olacak. Çalışma ortamınızda ise ekip çalışmaları ve dayanışma ruhu işlerinizi kolaylaştıracak. Eski iş arkadaşlarınızdan haberler gelebilir.          

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Partneriniz sizi eleştirip zorlayacak ama aynı zamanda harekete geçirecek. İlişkiniz ufak bir gerilimle de canlanacak ve duygularınız güçlenecek. Romantik anlar yaşayabilirsiniz. Eski bir sevgiliden haberler almanız veya şimdiki sevgilinizle eski bir konuyu tekrar konuşmanız mümkün. İkiniz birlikte kısa ama lüks ve romantik bir geziye çıkabilirsiniz. Çocuğunuz varsa yine aynı şekilde kısa bir gezi ve eski meselelerin yeniden gündeme gelmesi mümkün. Yakın akrabalarınız size destek olacak.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Ay tutulmasının duygusal enerjisi sizi yormuş olmalı. Aynı anda işleriniz de çoktu. Neyse ki bu hafta hem ev, hem de işteki detaylı günlük işleri rahatlıkla halledebileceksiniz. Evinizi güzelleştirebilir, evden para kazanabilirsiniz ayrıca babanızın kazancı da artabilir. Oturduğunuz ev ya da başka bir mülkle alakalı kaçan fırsatlar yeniden karşınıza çıkabilir. Bu mesele için kısa bir yola gitmeniz gerekebilir. Ya da babanızı görmeye gidebilir ve onunla eski meseleler hakkında konuşabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Hareketli ve renkli bir hafta geçirebilirsiniz. Yakın akrabalarla aranızdaki eski meseleler yeniden gündeme gelebilir veya uzun zamandır görmediğiniz akrabalarla karşılaşabilir ve haberler alabilirsiniz. Ya da seyahat planları yapabilir ve çok uzun zamandır gitmediğiniz bir yere yeniden gitmeyi düşünebilirsiniz. Eskiden görüştüğünüz ama son anda iptal olan bir anlaşmanın yeniden gündeme gelmesi de mümkün. Eğlenceli ortamlara katılabilirsiniz, çocuklarınızla ilgili işler de ön plana çıkıyor.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Dikkatinizin büyük bölümü eve yöneliyor. Evde her zamankinden daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Ya da evinizde usta, mimar ya da misafirlerden oluşan kalabalık bir ortam ve hareketlilik olacak. Tamirat, taşınma, yenilik, ev kiralama, satma veya satın alma gibi işler sizi meşgul edecek. Babanızla ilgilenmeniz ve ona ait işlerle meşgul olmanız da mümkün. Eve ait ihtiyaçlarınız için gereken parayı bulacak veya ev ya da mülkten para kazanabileceksiniz. Parayla ilgili eski bir meseleden haber alabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Formunuzda olduğunuz, neşeleneceğiniz ve dikkatlerin üzerinizde olacağı bir hafta sizi bekliyor. Burcunuzda toplanmış bulunan gezegenlerin olumlu enerjisi, geçen haftaki ay tutulmasının yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardım edecek. Arkadaşlar ve dernek, kulüp gibi topluluklarda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Arkadaşların size birini tanıştırması da mümkün. Ayrıca nostalji yaşamanıza neden olacak haberler alabilir, çok eskiden beri görmediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Dışarıya belli etmeseniz bile kabuğunuza çekildiğiniz ve mahremiyetinize her zamankinden çok önem verdiğiniz bir dönemdesiniz. Romantizmi de sevgilinizle başbaşa izole ortamlarda yaşayacaksınız. Gizli düşünceler, duygular içinde olabilir, gizli tutmak isteyeceğiniz haberler alabilir ve konuşmalar yapabilirsiniz. Bu konuşmalardan biri kariyerinizi ilgilendirecek ve size bir kapı açacak. Aylık gelirinizi artırmaya çalışacaksınız. Zaten son zamanlarda harcamalar kontrolden çıkmıştı.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Burcunuza sadece iki senede bir kez gelen Mars’ın yoğun enerjisi ve verdiği ilave cesaret gücünüze güç katacak. Merkür gerilemesinin ortamı yavaşlatmasına rağmen özellikle yeni değil de, geçmişle bağlantılı işlerde çok başarılı olabilirsiniz. Arkadaş ilişkileriniz de çok iyi olacak ve üniversite, yurtdışı, medya ve mahkemelerle bağlantılı alanlarda önünüzü açacak. Çok eski arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz veya eskiden ait olduğunuz dernek, kulüp gibi topluluklardan haberler alabilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Gelecekten çok geçmişe değer veren bir burçsunuzdur. Zaten şu sıralarda eski iş veren, patron veya eskiden çalıştığınız bir şirketten haberler alabilirsiniz. Eskiden kaçan veya başka bir nedenle tamamlanmayan bir iş fırsatı yeniden karşınıza çıkabilir. Bunun için kısa bir yol yapmanız gerekebilir. Ancak mücadelenizi perde arkasından yapmalı ve gücünüzü henüz göstermemelisiniz. Bu dönemde stratejinizi ve görüşmelerinizi de gizli tutmanız gerekecek ve gizlilik en çok sizi koruyacak.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Yüksek öğrenim, yurtdışı, mahkeme veya medya bağlantılı eski bir mesele yeniden gündeme gelebilir ve haberler alabilirsiniz. Eskiden planlayıp çıkamadığınız bir yurtdışı seyahat planınızı bu kez uygulayabileceksiniz. Senelerdir gitmediğiniz bir yere gitmeniz ya da uzun zamandır görmediğiniz uzak bir akrabanızla karşılaşmanız mümkün. Sosyal hayatınız  daha hareketli olacak ve arkadaşlarınızla daha sık görüşebileceksiniz. Partneriniz ise büyük şans getirecek.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Kariyer hırsınız en yüksek noktasında. Bu hafta özellikle eskiden tanıdığınız insanlarla iş yaptığınızda başarılı olacaksınız. Maaş dışındaki ek kazançlar, komisyon, hisse, telif, miras, nafaka, kredi gibi kaynaklardan para gelebilir veya geleceğini öğrenebilirsiniz. Geçmişte kaçırdığınız veya yarım kalan bir fırsatı değerlendirebileceksiniz. Güçlü bir konumdasınız ve olayları siz yönlendireceksiniz. Elinizdeki bir görev, proje veya müşteri tahmininizin ötesinde büyüme getirecek.