Aklınızı toplayın

Fenerbahçe şampiyonluğa giden yolda liderlik şansını bir nebze Eskişehirspor maçında terk etmiş oldu. Daha sonrasında kendi evinde Balıkesirspor karşısındaki Fenerbahçe, zar-zor kazanmasına rağmen, ortaya koymuş olduğu futbolla taraftarları adeta karaları bağladı. Bu kadar futbol dışı görüntü veren Fenerbahçeli oyuncular, maçı kazandılar ama alkışlanacakları yerde buruk şekilde evlerine döndüler.

Kaleci Volkan’a bakıyorum... Milli Takımımız’ın üst düzey kalecisi. Zaman zaman muhteşem kurtarışlarla takımına yararlı oldu. Ama Balıkesirspor karşısındaki Volkan Demirel neredeyse yakan topun baş aktörüydü. Bu kadar vasıflarını terk etmiş, üç direk arasına sanki kalecilik yapmaya değil, roman okumaya çıkmıştı. Olağanüstü büyük eleştiriler aldı. Kendi ifadesine göre ironi yaparak “Kabul günümdü bugün” diyor.

Volkan kardeşim... Kendinle dalga geçebilirsin. Ama Fenerbahçe camiası ve taraftarıyla asla dalga geçme lüksüne sahip değilsin. Şampiyonluğa giden bu kısa yolda takımınla, savunmanla, kendinle; Fenerbahçe’ye yakışmayan futbol sergilediniz. Bundan sonra oynanacak maçlarda asla ümit vermiyorsunuz.

Şimdi ben sana Volkan kardeşim, bu kadarcık kısaca bir serzenişte bulundum. Umarım aklını başına toplar geçmişteki başarılı günlerini bundan sonra tekrarlayan olursun.

Takım olarak sahada ne yaptığı belirsiz bir Fenerbahçe izledim. Kalesinde üç tane gol gören bir Fenerbahçe... Üstüne üstlük, düştü-düşecek bir Balıkesirspor karşısında alkışlardan uzak, kazanılmış olan bir maçtan sonra ve tribün tepkisiyle kucak kucağa kaldı.

Yeter artık!

Bu Fenerbahçe böyle değil. Böyle olmamalı.

Önümüzde kalmış olan 5 maç var. 1 puan bile kaybetmeye tahammülü olmayan görüntüdeler.

Umarım İsmail hoca maç sonrası futbolcularıyla konuşmasında gerekli tedbirleri oyuncularına aşılamış olsun. Aksi takdirde şampiyonluk rüyalara bile girmez.