Akrep, terazi, koç ve Boğa burçları için dolunay uyarısı

Derleyip, toparlama ve meseleleri sonuçlandırma zamanı geldi. 20 Haziran’da oluşan dolunay işleri bitirmemize yardımcı olacak. Dolunay güçlü enerjiye sahip yaz dönencesiyle aynı zamana denk geldiğinden, normal bir dolunayın gücünden çok daha fazlasına sahip.

Ama önce 19 Haziran’da akrep, koç, terazi ile boğaları ilgilendiren sert bir etkileşim var. Bu durum 15 Kasım doğumlu akrepler, 13 Nisan doğumlu koçlar, 14 Mayıs doğumlu boğalar, 17 Ekim doğumlu teraziler ile bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanları ilgilendiriyor. Parlamaya hazır bir ortam olacağından hassas konulardan ve riskli ortamlardan uzak durmak en iyisi. Akrep ile koçlar sabırsız, sinirli ve fevri davranabilirler. Boğa ile terazilerin alttan almaları gerekecek. Yay burcundaki dolunay ise, oğlak burcunun ilk günleri doğanları da etkileyecek. 21 Aralık, 21 Haziran ve birkaç gün yakınlarında doğanlar yani hem yay, hem oğlak, ikizler ve yengeç burçları etki alanına giriyor. Bu dolunay sonuç alma, bitirme enerjisi veriyor, yeni başlangıçlar için iki hafta sonraki yeniay çok daha uygun olacak. İkizler burcundaki Merkür, Satürn ile Neptün daha sonra hafta ortasında Pluton ile sert etkileşime giriyor. Bu da en çok 1-8 Haziran doğumlu ikizler’i etkileyecek. İkizler bir takım engeller, belirsizlikler ile karşılaşabilir ve güç savaşlarına girebilirler. Ama zorluklar, yeni yollar ve çözümler bulmalarını sağlayacak ve bir anlamda motive edecek.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Ani dürtülerle hareket etme ve kısıtlanmaya tepki gösterme eğilimindesiniz. Kendinizi ispatlamak adına normalde yapmayacağınız şeyleri yapabilirsiniz. Masraflarınız da her zamankinden fazla olabilir. Büyük bir harcama yapabilirsiniz. Para konuları  anlaşmazlıklar yaşamanıza neden olabilir. Dolunayın ışığı yabancı kültürler ve macera arzunuzu besleyecek ve rutinin dışına çıkmak isteyeceksiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   HAFTANIN ŞANSSIZI

Partneriniz dolaylı yollardan sizi sıkıştırmaya devam edecek. Dolunay ise geçen ayın sonunda gündeme bir para meselesinin bu defa kesin olarak sonuçlanmasına yardımcı olabilir. Borç, alacak, ödemeler, kredi, miras, nafaka, hisse, telif, komisyon, sigorta, vergi gibi bir meseleyle ilgilenebilirsiniz. Geçen ay kararını veremediğiniz tıbbi bir işlem veya ameliyat konusu da yeniden gündeme gelebilir.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Günlük işleriniz yoğun olabilir ve anlık sosyal programlara katılmanızı zorlaştırabilir. İşlerin çokuluğu yorulmanıza ve çabuk parlamanıza neden olabilir. Diğer yanda arka arkaya ikinci kez partnerinizle ilgili ve onu öne çıkaran dolunay oluşuyor. Geçen ayın sonunda ortaya çıkan, yakın ilişkiniz, eşiniz veya iş ortağınızla bağlantılı bir meselenin devamı gelebilir ve bu defa kesin sonuç alabilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Yetiştirmek üzere olduğunuz önemli bir şey olabilir ve hafta sonu yoğun geçebilir. İşle ilgili bir proje ya da özel hayatınızdaki bir meseleyi bu defa sonuçlandıracaksınız.  İşler yerine sağlığınızla ilgilenmeniz de gerekebilir. Yine aynı şekilde geçen ayın sonunda gündeme gelen sağlıkla ilgili bir konuyu bu defa yarım bırakmadan halledebilirsiniz. Bu konu hızlı başlayabilir ama  üç dört gün içinde çözümlenebilir.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Eve ait konular uzun vadeli planlarınızı, üniversite, seyahat ve yurt dışı bağlantılı işlerinizi zorlaştırabilir. Evdeki hareket biraz daha sürecek. Hafta sonunu da etkisi altına alan dolunayın enerjisi, eğlenceli ortamlarda bulunmanızı sağlayabilir. Bu dolunay ilişkinizi aydınlatacak ve hızlı sonuçlanma getirecek. Geçen ayın sonunda da benzer bir dolunay oluşmuştu, belki de o zamandan kalan bir meselenin devamı gelecek.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Seyahat planlarınız maddi koşullarınız yüzünden kısıtlanabilir. Gidebilirsiniz ama zorlukları aşmanız gerekecek. Diğer yanda dolunayın ışığı eve ait planlarınızı tamamlamanıza yardımcı olacak. Geçen ay da benzer bir dolunay vardı, belki de o zamanki meselenin devamı gelecektir. Anne veya babanızla ilgili konular da gündeme gelebilir. Hayatınızdaki bir meseleye son noktayı koymaya karar verebilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim 

Bavulları hazırlayın! Dolunay seyahat getirecek. Pazartesi günü oluşan dolunayın enerjisini hafta sonunundan itibaren hissedebilir ve yolda olabilirsiniz. Siz gitmezseniz yoldan gelenler olabilir. Aslında bu dolunay geçen ayın sonundaki dolunayın benzeri olduğundan, o zaman da bir seyahat gündeme gelmiş olabilir. Bu defa planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Mars, gücünüze güç katıyor ama aynı zamanda sizi sabırsız ve sinirli yapıyor. Günlük işler ve programınızdaki ani değişimler yüzünden bir anda parlama eğilimindesiniz. Dolunay ise para meselelerini gündeme getirecek. Pahalı bir şey satın almanız, hatta bunun geçen ayın sonunda almayı düşündüğünüz bir şey olması mümkün. Aylık gelirinizle ilgili bir mesele bu defa tam olarak neticelenebilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık HAFTANIN ŞANSLISI

Öfkenizi içe attığınız ve planları gizli tutmak zorunda kaldığınız bu dönemde burcunuzdaki dolunay, duygularınızı açığa çıkarmanıza yardımcı olacak. Burcunuzda geçen ayın sonunda bir dolunay daha yaşanmıştı. O zaman gündeme gelen ama tam sonuçlanmayan bir mesele varsa, bu defa kesin olarak tamamlayabilirsiniz. Olayların merkezinde siz olacaksınız ve sizin istekleriniz ön planda olacak.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak   

Eve ait konulardaki ani gelişmeler, arkadaşlarınızla yaptığınız planları etkileyebilir. Sosyal hayatınız hareketli ama oturduğunuz ev veya babanızla ilgili meseleler de sürprizlerle dolu. Dolunayın enerjisi ise içe kapanma ve insanlardan uzaklaşma arzusu verebilir. Dolunay sırlara ışık tutacak. Yalnız kaldığınızda keşifler yapabilirsiniz. Hastane, huzurevi gibi kapalı kalınan kurumları ziyaret edebilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Bu hafta sonunda ve sonraki günlerde katılacağınız pek çok sosyal aktivite olabilir. Düğün, mezuniyet töreni veya balosu, parti, yemek daveti, ticaret fuarı gibi kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Bir arkadaşınızla ilgili önemli bir sonuçlanma olması da mümkün. Hatta bu mesele ilk olarak geçen ayın sonunda gündeme gelmiş olabilir. Kariyerinizde ise hareketli bir dönemdesiniz ve pozisyonunuz çok güçlü.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart   

Hafta sonunda hiç beklemediğiniz bir harcama veya parayla ilgili ani bir gelişme olabilir. Dolunay kariyer ve sorumluluklarınıza ışık tutacak. İşinizde dönüm noktası bir olay yaşayabilirsiniz. Geçen ayın sonunda benzer bir dolunay vardı, bu defa meselenin devamında kesin sonuç alabilirsiniz. Kadın bir yönetici gündemde olabilir. Alternatif olarak iş yerine anne babanıza odaklanmanız da mümkün.