Akrepler için dönüm noktası

Gezegenler yavaş yavaş derinliklerin burcu Akrep’te toplanıyor ve 11 Kasım Çarşamba günü bir yeniay oluşuyor. Akreplerin genelde hayatında birbirinden farklı üç dört bölüm olabilir. Tıpkı bir zümrütü anka kuşu gibi sıfırlanır ve yeniden başlarlar! Akrep burcunda oluşan yeniay da yeniden başlamak için enerji yayacak.

Akrepler aynı zamanda Uranüs’ün tatsız sürprizlerine de açıklar. 11 Ekim ve birkaç gün yakınlarında doğan Terazilerin ise hayatlarındaki önemli erkeklerden şok edici haberler gelebilir. 7-11 Nisan doğumlu Koçlar bağımsızlıkları uğruna gemileri yakma eğiliminde olacak. Yeniayın enerjisi 9-14 Eylül doğumlu Başakların da yolunu açacak. Yeniay ayrıca 7-11 Mayıs doğumlu Boğalar, 7- 11 Ocak doğumlu Oğlaklar, 7-11 Mart doğumlu Balıklar ile 9-13 Temmuz doğumlu Yengeçlerin de önünü açacak ve yeni başlangıçlar için onları destekleyecek.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Maaş dışındaki gelir kaynaklarıyla ilgili yeni girişimleriniz olabilir. Başvurularınızı yeniay doğduktan hemen sonra yaparsanız güçlü bir enerjiyi arkanıza almış olacaksınız. Bağımsızlık arzusu fevri davranışlara neden olabilir ve işleri zorlaştırabilir. Yoksa bir müşteri veya proje çok büyüyecek ve tahmininizden çok kazanç getirecek.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeniayın güçlü enerjisi yakın ilişkilerinize odaklanıyor. Evlenme, ortaklık kurma gibi kararlar verebilirsiniz. Yeni bir aşk veya ilişkinizdeki yeni bir evre romantik anlar getirecek. Hamilelik ve çocuklar hakkında hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz, sanat gibi yaratıcı alanlarda da önünüz çok açık. Ancak beklenmedik bazı gelişmeler bocalamanıza neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Spora başlamak, daha sağlıklı ve fit bir yaşam tarzına geçmek istiyorsanız tam zamanı! Yeniayın doğmasını bekleyin ve harekete geçin. Bu yeniay yeni proje ve görevlerle ilgili  yeni başlangıçlar da getirebilir hatta iş ortamınızda yenilikler yapabilirsiniz. İşte veya evde yardımcı arıyorsanız ya da evcil hayvan alacaksanız yine doğru zamandasınız.  

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yıldız haritanızın aşk bölgesinde, eğlenceli bir dönem başlıyor. Yeni bir aşk ya da var olan ilişkinizde yeni bir evre başlayabilir. Büyük vaatler içeren haberler alabilirsiniz, sanat gibi yaratıcı alanlarda yeni çalışmalara başlayabilirsiniz. Ancak kariyerinizde beklenmedik gelişmeler ve hoşunuza gitmeyecek sürprizler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve ait planlarınıza yardımcı olacak güçlü bir yeniay doğuyor. Tamirat, taşınma gibi planlarınız olabilir veya evde misafir ağırlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan parayı bulabilecek veya ev ya da mülkten para kazanabileceksiniz. Babanız veya annenizle ilgili işler de yolunda gidecek. Yaza kadar olan dönemde aylık gelirinizi artırabileceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (HAFTANIN ŞANSLISI)

Yeniayın enerjisi seyahat imkanlarınızı artıracak. İletişim kökenli projeleriniz yeniayla beraber hız kazanacak. Burcunuza sadece 12 yılda bir gelen uğurlu Jüpiter’in koruması altında olduğunuzdan pek çok şanslı tesadüf ve fırsatla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu yeniayda beklemediğiniz büyük bir masraf veya ödeme yüzünden zorlanacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Para alışverişini hızlandıran bir yeniay oluşuyor. Maaşınızı artırmak veya ilave gelir kaynakları bulmak için harekete geçebilirsiniz. Büyük bir şey satın almanız da mümkün. Bu yeniayda perde arkasından sizi destekleyenler ve gizli koruyucularınız olacak. Ancak hayatınızdaki önemli bir erkek figürü sizi şok edebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda doğan yeniayı, doğum gününüzde gelen bir hediye çeki olarak düşünün. Sadece size ait bu çeki hayatınızın herhangi bir alanında yeni bir başlangıç yaparak değerlendirebilirsiniz. Harekete geçmek için yeniayın doğmasını ve enerjisinin ortaya çıkmasını beklemeniz gerekiyor. Arkadaşlarınız çok büyük fırsatlarda aracı olacak ve size şans getirecek.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kalabalıklardan uzaklaşıp kendinizi dinlemek iyi gelecek. Kariyerinizde şimdi ve bir yıl içinde büyük başarılar kazanabilir ve terfi edebilirsiniz. Ancak aşk ve çocuklarla ilgili konularda zorlanacaksınız zira hayatınızın bu alanlarında sürprizler ve tepkisel davranışlar var. Sevgiliniz ya da çocuğunuz isyan ve bağımsızlık arzusunda olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sosyal hayatınız canlanacak ve yeni ortamlarda, yeni arkadaşlar edineceksiniz. Arkadaşlar yurtdışı gezileri planlayabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız yurtdışı bağlantılı işleriniz çok kazanç getirebilir. Ancak ev veya anne babanızla ilgili konularda ani gelişmeler olabilir ve hiç beklemediğiniz sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyerinizde harekete geçmek için doğru zamandasınız ancak yeniayın doğmasını beklemeniz gerekiyor. Tek seferde prim, telif, miras, nafaka, tazminat, hisse gibi kazançlarınız olabilir. Ancak beklemediğiniz haberler, kuzen, dayı ve kardeşlerle ilgili gelişmeler dikkatinizi dağıtacak. Kısa bir seyahate çıkmanız gerekebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yeniayla beraber üniversite, yurtdışı, seyahat, internet, medya bağlantılı bir planınızı gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler yapabilirsiniz. Bu konuda bir partnerle hareket ettiğinizde çok başarılı olacaksınız. Ancak parayla ilgili hiç beklemediğiniz gelişmeler sizi bir anda sarsabilir. Gelirinizde ani değişikler olabilir.