Alex gibisini bulursanız evet

Devre arasındaki transferlere çok sıcak bakan değilim. Ya bulundukları takımda performans düşüklüğü yaşamışlardır, ya sakatlık nedeniyle takımda yer bulamamışlardır. Dolayısıyla bulundukları takımlar ara transferde elden çıkartmayı düşünürler. Fenerbahçe bana göre Emenike’nin yerine bir futbolcuyu transfer ederse, ona “eyvallah” derim.

Bizim kulüplerimiz illaki ara transferde futbolcu arayışı içine giriyorlar. Bu ne kadar doğrudur? Geçmişte de gördük ki, şansa mansa dikiş tutturdular. Eğer Fenerbahçe 10 numarayı arıyorsa, bana Alex gibi bir futbolcu bulsun, başımın üzerine koyayım. Aaa, yok illa birisini alacaksa Van Persie gibi sıkıntıları beraberinde yaşar ve yaşatır. Oleksandr Karavaev’i kanat oyuncusu olarak biliyoruz. Fenerbahçe’de bu yerde oynayacak çok oyuncu var. Bir de bize anlamsız gelen bir söyleşide bu futbolcu, hem iki kanatta oynarmış hem savunmada hem de orta sahada. Yok yaaa.. Dünyada böyle bir futbolcuyu ben göremedim bugüne kadar. Her neyse hayırlı olsun aldılarsa. Aaa bu arada da UEFA Fair-Play kriterlerine uymak için belirli sıkıntılar kulağımıza geliyor. UEFA’nın kapısına dayanılmış, bu isteği Avrupa futbolunun patronu mayıs ayında günde- mine alacakmış. Demekki şu dönem transferde zorluklar var.

Trabzon’dan Mehmet Ekici; Fener’e geldi, geliyor. Bence Mehmet, iyi oyuncu. Duran topta ustalığı mükemmel. Ama asla 10 numara değil. 8 numara olarak bütün varlıklara sahip ama Fener’de 8 numara o kadar çokki.. Bana bu transfer ekstra gelir. Ben Arfa’nın adı geçiyor. Bu oyuncu gelmeye niyetli değilmiş. Ayrıca teknik direktör Advocaat da, bu futbolcunun ara transferde alınmasına çok sıcak bakmıyor. Şimdi Yıldırım kardeşler Aziz ile Ali futbolcuların peşinde koşarak transfer yapma düşüncesine sahipler. Umarım Fenerbahçe’yi uçuracak bir futbolcu bulurlar da, iki kardeşin yapmış olduğu transferden dolayı takımına katkı sağlarsa alacağı futbolcular, ben de Saraçoğlu’nun kapısına gider, ellerinden öper, alkış tutarım.