Ali Koç ile güzel günler yakında

İyi bir Fenerbahçeli olan Ali Koç kardeşimiz “Önümüzdeki yapılacak olan ilk kongrede şartlar ne olursa olsun Fenerbahçe başkanlığına adayıyım” diye açıklama yaptı. Başkan Aziz Yıldırım’ın geçtiğimiz hafta sonu Divan Kurulu toplantısındaki konuşmasında yaptığı“Erkek gibi başkan adayı olarak ortaya çıksınlar” ifadesi karşılığında ilk olarak Ali Koç, “Ben varım” dedi.

Sarı-Lacivertli camiada belirli bir kesimde Ali Koç’un başkanlık adaylığını açıkmasından sonra olağanüstü sevinenler, bu kararı destekleyenler oldu. Aziz Başkan ise yaptığı bu açıklamanın ardından Ali Koç’a karşı tavrında sessizliği yeğledi.

Eğer yapılacak olan ilk genel kurulda Ali Koç Sarı-Lacivetli kulübün başkanlığa seçilirse Fenerbahçe’ye yeni ufuklar açacağının garantisini ben veriyorum. Çok zengin olduğu için bunları söylemiyorum. Sonsuz servete sahip olduğu için de böyle bir söylemde bulunmadım. Ben yüreği Fenerbahçe için çarpan bir kişi olarak Koç’un başkanlığa aday olmasını canı gönülden kutluyorum ve sonuna kadar da destekliyorum.

Fenerbahçe sevgisiyle böylesine yaşamı kabullenen bir kişinin bu kararını taraflı tarafsız herkesin saygıyla karşılaması gerekir.  Ali Koç’un yeni ufuklar açacağını varsayıyorum ki, Fenerbahçe’nin geleceğine olağanüstü yatırım yapar. Takım kadrosunu zenginleştirir. Taraftarın arzu ettiği oyuncuları transfer ettirir. Kulübe toplum karşısında da hak ettiği saygınlığı kısa sürede kazandırır.

Artık Fenerbahçe kavgayla, dövüşle, hakaretlerle bir yere varamayacağını anlamalı. Onun için diyorum ki; Ali Koç tam Fenerbahçe’ye yakışan bir adrestir.

Aziz Yıldırım, Yargıtay’dan gelecek haberi bekliyor. Umarım aklanır. Onun da artık kendi sağlığına daha çok dikkat etmesini ve aile eratlarıyla birlikte mutlu, huzurlur bir şekilde yaşamasını arzu ediyorum. Çünkü o da yıprandı. Artık bir yere kadar herkesin misyonu gelir ve o misyon sona erdiği zaman çekilmesini de bilmesi gerekir.

Her türlü güzellikler Fenerbahçe için olsun. Eğer Ali Koç, 2018 Mayıs ayındaki seçimde Sarı-Lacivertli camianın başına gelirse güzel ve mutlu günlerin de Fenerbahçe Kulübü’nün ve onu sevenlerin olacağını varsayıyorum.