“Allah Rızası” için İhanet ve Hidayet KARACA..!

Dünyanın kaynaklarını dilediğimiz gibi emelim, insanları boğaz tokluğuna köle gibi kullanalım, eşkıyalıkta da alternatifimiz olmadan tekel olalım diye gayret eden, yaşadığımız şu son asır itibari ile kendilerini tek hüküm sahibi imiş gibi gören sömürgenlerin tek korktuğu ve hedeflediği şüphesiz ki asırlardır dünya adaletinin temsilcisi medeniyetimiz ve medeniyet coğrafyamızın bekçisi aziz milletimizdir..!

Bu hâkimiyetlerini sürdürmek ve Aziz Milletin uyanışını engellemek için insan havsalasının alamayacağı şedidlikte şeytanlıklar düzenlemek ve bu doğrultuda komplolar, kumpaslar üretmek bu eşkıyaların en önemli hayat felsefeleridir… Bütün mesaileri şeytanca politikalar ve projeler üretmekten başka bir şey de değildir..!

Ve bunların kullandığıinançsız tipler için zaten iman, günah, helal, haram mevhumu olmadığı için, sınıfsal ve sosyal bir kavga tantanasıyla  sahipsiz bırakılmış insanları ne olduğu belli olmayan “devrim” diye bir garabetin peşinden koşturup heder ederler..!

Eğer kullanılacak kesim Allah ve Resul inancı olan, helal-haram endişesi taşıyanlardan oluşuyorsa,sömürgenler, kıyas kabiliyetleri ve imandan kaynaklanması gereken ferasetleri dumura uğratılmış inançlı insanları kutsal değerler ve emirlerinçarpık yorumlarıyla süsleyip sunmak suretiyle “Allah Rızası” anlayışı çerçevesinde  sömürgen düzeninin sürdürülmesine alet eder..!

Bu sömürgen harekâtında kitleleri sevk edebilmek için toplum içinde, gücü kuvveti ilezekâ kabiliyeti ile hitabeti ile ve sair marifetiyle ön plana çıkan ve kendini gerçekten bir şey zanneden lider tipli fakat hasta ruhlu insanlar bulunmaz nimettir…!

Bu tipler kolayca tespit edilir ve uzun yıllar üzerlerine ciddi yatırımlar yapılır. Marifetlerine marifet katılır, öyle şişirilirki bu tipler, kendi kendilerine bile “ben neymişim” diye bakar şaşırır. Sonra da insanlığın bana ihtiyacı var, tek doğru ve güç sahibi benim, insanlık benim bu nimetimden faydalansın,hizmet alsın der durur..!

Çok sinsidir sömürgenler..!Fare gibi üfleyerek yaklaşıp koynuna kadar girer ısırır, ne olduğunu, kimin ısırdığını bile anlamazsın ancak ısırık sonucu oluşan yarayı ve kanamayı görürsün..!

Hz. Hasan’ın yatağında katledilmesindeki gibi,koynundaki karısını kandırıp kocasınıöldürtür bu şeytan sömürgen üst akıl..!

Günümüzde yaşananfitne gibi, karı kocayı birbirine düşürür. Kardeşi kardeşe, arkadaşı arkadaşa, komşuyu komşuya..! Hem de iman üzerinden, “Allah Rızası” için..!

Allah Rızası” için, binlerce yıllık koskoca medeniyet müktesebatını bir çırpıda üç paraya  satan, din düşmanlığı ile maruf CHP’ye hizmet ettirir..!

Allah Rızası”  için,içimizdeki hainlerin de büyük desteği ile Osmanlı Devletini bitirip yüz yıldır medeniyet  topraklarımızda huzur bırakmayan ve Filistin bölgesini işgal ederek yıllardır yaptığı katliamlarla dünyanın en önemli probleminin mucidi, fesat ve terör odağı Ziyonizme, meşhur otoriteye hizmet ettirir..!

Şeytanca yaklaşır, saf ve kıyas kabiliyeti gelişmemiş, gelişmemesi için her türlü menkıbe ve sözde rüyalarla oluşturulan iklimde imanı yoğrularak yorulmuş Müslümana..!

HırsııızVaaar diye tantana yapıpkıyası dumur edilmiş saf Müslümanın dikkatini başka tarafa yönlendirir ve  gerçeği saptırır..!

Paralel yapı denen ihanet çetesinin 17 Aralık tantanasıyla oluşturduğu kaos ortamında tam150.000.000 milyar dolar milletin parası Hırsızlandı, çalındı..!

Var mı kıyas edebilen..! En basit bir kıyasla, millet tarihimizin en büyük felaketi, Bolu’dan Avcılar’a, Bursa’dan Adapazarı’na kadar geniş bir bölgede başımıza yıkılanmeşhur yok oluşun, 17 Ağustos 1999depremininmaddi maliyeti5 milyar dolar..!

Yani, başında iman hırsızı, Ziyon dostu, Amerikalı Hodja’nın bulunduğu Parelel Yapının bu milletin cebinden 17 Aralık tantanasıylaçaldırdığı para,

50,000 vatandaşımızın öldüğü,

100,000 vatandaşın ağır/hafif yaralı olduğu,

Binlerce vatandaşın sakat kaldığı,

600,000 insanın evsiz kaldığı,

135,000 binanı yerle bir olduğu,

5 Milyar dolar maddi maliyetli 17 Ağustos1999 büyük Gölcük Depremi gibi tam 30 BÜYÜK DEPREMZARARINA EŞdeğerde para HIRSIZLATMIŞLARDIR..! Kaç tır dolusu ayakkabı kutusu dolu dolar eder bilmem..!

Ar, Haya, Utanma, Sıkılma veAllah Korkusu olmadan hala hırsızlık tantanası yapmaktan çekinmeyen bu insan görünümlü çeteson nefeslerinde dahi milleti aldatma peşindeler..!

Hala, ümmetin onuru olana ve kendilerine hiçbir desteği esirgemeyeneYeziddemekteler, Hala özgürlükten dem vurmaktalar, Hala dilsiz şeytan olamayacağız diye tanatana yapmayı  “Allah Rızası” için miş gibi takdim etmekten geri durmuyorlar..!

Paralel İhanet olmadan bir müddet önce bizzat,“esirgemeden destek  vermeye”gittiğimiz,ÇamlıcaSTV binasındaki makam odasında oturup samimi olarak zannettiğim dertleşmemiz  ve makam odasına bitişik yan odada birlikte abdest alıp cemaatle namaz kıldığımız, İzmir’deKoministken 1990’lı yıllarda Hocaefendisi tarafından hidayete erdirildiğini ifade edenHidayet KARACA’nın, şimdi adliye koridorlarında bir “dizi filimden örgüt çıkartıyorlar” diyeşov yapmasını ve o bahsi geçen dizi filimle verilen mesajlarla gerçekleştirilen “Tahşiyeciler” operasyonunu düşünüyorum..!

 O bahane ile hapislerde süründürülen mütedeyyin insanları düşünüyorum..!  Ya o dizi filim çekilmedi, öyle bir filim oynamadı,yalan..! Ya “Tahşiyeciler” operasyonu diye bir şey olmadı, gerçek değil, yalan..!

Ya da ABD’li Hodja’nın hidayete erdirdiği  Hidayet KARACA yalan..!