Anne-Babalarımıza açık mektup!

Son birkaç gündür “alkol ve sigara lobisinin” etkisi ve doğrudan bağlantılı saha ajanlarının yaratmaya çalıştığı hava sonucu şöyle bir algılama oluşturulmaya çalışılıyor; Türkiye’de hayat tarzlarına müdahale ediliyor, baskı yapılıyor, buna karşı tavır alın...

Sevgili anne ve babalar, size tek bir soru soracağım, içeride oynayan 6 yaşında çocuğunuza, okuldan dönen 18 yaşında oğlunuza, yeni eve giren kızınıza birkez daha bakın ve cevaplayın; yavrunuzun alkol ve sigara bağımlısı olmasına razı mısınız? Tekrar soruyorum; çeşitli oyunlarla yavrunuzun alkol ve sigara bağımlısı yapılmasına razı mısınız?

Değilseniz, son birkaç gündür bu lobilerin ve paralı uzantıları olan köşe yazarları-kamuoyu oluşturucularının oynadığı oyunu bir daha düşünün ! İtirazları ÖZGÜRLÜK veya yaşam tarzı adına değil, tek dertleri var; Türk Devleti adım attıkça “bağımlı hale” getirip nakit olarak bügüne indirgedikleri çocuk ve gençlerin sayısı azalacak ve başta o “şer şirketleri” olmak üzere bu tip “küresel düzenekleri” yönetenlerin ve sahiplerinin ceplerine daha az para girecek ! Daha açık yazayım; ciğeri kavrulan, damarları zehirlenen yavrunuz umurlarında değil, tek düşünceleri ceplerine daha az para girecek olması !

Sevgili anne ve bababalar, dünya genelinde “alkol ve sigara” lobilerine karşı mücadele eden Başbakanlar görmek çok zordur. Bu güç odakları tirlyon dolarlık rantları sayesinde ülkelerde “iktidarlara karşı” savaş açarlar ve çoğunlukla istediklerini elde ederler. Olaya bu açıdan bakınca her Türk ailesinin çocuklarını koruma adına bu güç merkezlerine karşı sınırsız savaş açan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakan’ı Erdoğan’a teşekkür etmeleri ve her adımına sonuna kadar sahip çıkmaları gerekir...Bu ülke insanı ne şanslı ki; güçleri ne olursa olsun, bunlara karşı duran bir BAŞBAKAN ve arkasında duran bir Hükümetimiz var !

Bu noktada sistemin nasıl çalıştığını iyi inceleyen biri olarak bütün Türk anne ve babalarına sesleniyorum; Erdoğan’ın bu “şer odaklarına” karşı verdiği savaşa varlığınızla çocuğunuz adına destek olun ve gelirleri azalacak kaygısıyla oluşturulmaya çalışılan ŞER Kamuoyu dinamiğine asla ama asla geçit vermeyin !

Sonuç : Dünye genelinde ALKOL, SİGARA, ŞEKER, İLAÇ lobileri Hükümetleri sarsacak hatta devirecek kadar güçlüdür ! Ülkelerde bunlarla savaşma gücü olmayan Hükümetler bunlara teslim olurlar ve “at oynatmalarına” seyirci kalırlar. Bizler, Türk vatandaşları olarak o kadar şanslıyız ki; BU ŞER ODAKLARINA karşı sonsuz savaş verme kararlılığında olan bir Başbakanımız var. Bir Türk vatandaşı olarak bu yolda attığı her adıma “canım feda olsun” diyor ve sizleri de bu savaşa sonsuz destek olmaya çağırıyorum...

Son söz : Elimde bir içki firmasının “genel müdürü ve yötecileri arasında” satış sırasında yapılmış mail yazışmaları var. Şirket değerlemesi “zehire alıştırdıkları” her genç üzerinden yapılmış. Bir örnek vereyim; 18 yaşında alkol veya sigara bağımlısı olan bir genç ortalama 50 yıl üzerinden fiyatlanıyor ve yıllık X dolar konarak 50 yıllık getiri bugüne indirgeniyor. İğrenç bir hesap, iğrenç bir gelir ! İnanın bu hesaplama böyle yapılıyor ve ortaya o şirketin bugünkü piyasa değeri çıkıyor ! Buna KURBAN verecek çocuğunuz varsa, kamuoyunda oluşturdukları sese destek verin, sessiz kalın ! YOKSA, “çocuğuma sonuna kadar sahip çıkacağım” diyorsanız; TÜRK HÜKÜMET’’i ve BAŞBAKAN’ı yanında yer alarak bu şer odaklarına ders verin ! Türkiye asla ama asla bu adamların at oynattıkları bir yer olmayacak ! Adım sırası sizde, sesinizi yükseltin !

Önemli not : Hukuki görüş aldıktan sonra bu yazışmaları yayınlayacağım. Okuduklarınıza inanamayacaksınız !