Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

As­trofiber

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün üstünüzde oluşan duygusal baskı, hayatınızda ani değişiklikler yapmanıza neden olabilir. Cesaretle finansal riskler alarak, aile ve yer değişiklikleri için harekete geçebilir, evinizle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Üstlerinizden veya sosyal hayatınızdan kaynaklanan talepler dönüşüme neden olabilir. İş ve gündelik yaşamınızda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aşk ilişkilerinde ve çocuklarla ilgili başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda becerilerinizi ustalıkla sergileyebilir, keyif ve hobilerinizi yaşamınıza katabilirsiniz. Evlilik, ortaklık ve işbirliklerinde cesur adımlar atabilirsiniz. Fakat görüş ve düşüncelerinize uygun olmayan tavırlar veya konuşmalar sizi huzursuz ederek beklenmedik davranışlarda bulunmanıza neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kredi, vergi, sigorta veya borçlarla ilgili finansal konuların üstünüzde oluşturduğu baskıyla, geleceğe dair hedeflerinizde ani değişiklikler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve gruplarla aranızda ekonomik sorunlardan dolayı çatışmalar ve duygusal kopmalar yaşanabilir. Çalışma hayatınızda cesaretle girişimlerde bulunabilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili anlaşmalar yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; yoğun bir gün geçirmenizi sağlayacak enerjiyi de beraberinde getirecektir. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de bulunduğunuz kişilerin duygusal baskısı karşısında iş ve sosyal hayatınızda ani değişikliklere gidebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde girişimlerde bulunabilir, yoğun bir iletişim trafiği içinde kendinizi ifade edebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ekonomik konularla ilgili anlaşmalar, girişimler ve projeler ön planda olabilir. Çalışma arkadaşlarınız ve ortamınızdan kaynaklanan baskı, görüş ve düşüncelerinizi değiştirmenize neden olabilir, yolculuklar ve eğitimlerde aksamalar yaşanabilir. Aileniz için mücadele gerektiren konularda harekete geçebilirsiniz fakat duygusal olarak huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendinizi ifade edebileceğiniz, yaşamanızı ve ilişkilerinizi düzenleyecek girişimlerde bulunabilir, sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Sevdiklerinizin ve sorumluluklarınız baskısı duygusal hedeflerinizin değişmesine ve finansal krizlere neden olabilir. Ani tavır değişiklikleri gösterebilirsiniz. Fakat iletişimde olduğunuz arkadaş ve grupların desteğini alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınızdaki hareketlilik duygusal dalgalanmalara neden olabilir. Aile ve yuvadan kaynaklanan baskı ve sorumluluklar ilişkilerde ani değişikliklere ve çatışmalara neden olabilir. Kariyerinizde ki gelişmeler ekonomik konularla ilgili olumlu girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Henüz açığa çıkmamış plan ve düzenlemelerle ilgili gizli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Geleceğe dair hedef ve planlarınızı gerçekleştirmek için anlaşmalar yapabilir, yeni düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Sosyal grup ve dernekler içinde projelerinizi ifade edebilirsiniz. Duygusal baskı karşısında düşüncelerinizi değiştirmeye zorlanabilir, çalışma ortamınızda değişikliğe gidebilirsiniz. İlişkilerde ve yaşamınızda mücadele gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün kariyerinizde önemli anlaşmalar, verimli toplantılar ve başarılı projeler yapabilirsiniz. Üstlerinize karşı kendinizi akılcı ifade edebilirsiniz. Ailenin ortak kaynaklarında yaşanan dalgalanma, ekonomik konularda üstünüzde oluşan duygusal baskı, yaşam keyiflerinizi ve hobilerinizi değiştirmenize neden olabilir. Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Görüş ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Aynı felsefeyi paylaştığınız gruplarla işbirlikleri, ortak projeler içine girebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin duygusal dalgalanmaları, huzursuzluklara, çatışmalar ve hatta aile içinde değişikliklere neden olabilir. Hedeflerinize varmak için kararlı adımlar atabilir, işbirliklerinizin desteğini alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kredi, nafaka, vergi, sigorta gibi konularda anlaşmalar yapabilirsiniz. Başarılı çalışmalarla ortak kaynakları daha verimli hale getirebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda çatışmalar ve sorunlar yaşayabilirsiniz, iş ortamınızda ki değişimler üstünüzde duygusal baskı yaratarak, ani çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Üstlerinizden destek görebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Evlilik, ortaklık gibi anlaşmalar yapabilir, kararlar alabilirsiniz. Verimli işbirliklerine giderek, başarılı olabilirsiniz. Sevdiklerinizin desteğini alarak, görüş ve düşünceleriniz için mücadele edebilirsiniz. Fakat içinde bulunduğunuz grupların ve arkadaşlarınızın baskısıyla duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Yaşanan çatışmalar ekonomik değişimlere neden olabilir.