Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

As­trofiber

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Duygusal olarak yoğun bir gündesiniz. Aile fertleriyle paylaşımda bulunabilir, evinizde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda ki ve sosyal ortamınızda ki sorumluluklar gerginlik yaşamanıza neden olabilir. Öğle saatlerinde; ilişkilerde ani gerilimler olsa da uyum ve huzuru yakalayabileceksiniz. Gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün duygularınızı paylaşmakta zorlanmayacaksınız. Yakın çevreniz, kardeş ve kuzenlerinizle ani gerilimler yaşamanıza ve beklenmedik haberler almanıza rağmen sakinliğinizi muhafaza edebilirsiniz. Fikir ayrılıklarına düşebilir, görüşlerinizden dolayı kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yolculuklarla ve eğitimle ilgili planlarınızda aksamalar olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Mali konularda gerginlik yaşayabilirsiniz. Ortak kaynaklar ve borçlanmalardan dolayı üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için beklenmedik harcamalarda bulunabilirsiniz. Fakat gayrimenkullerden ve yatırımlardan gelecek destekle sorunlarınızı çözebilirsiniz. Sosyal ortamınızdan yardım talepleriyle karşılabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; yeni başlangıçlarda bulunmanızı sağlayabilir. Sosyal ortamınızda ve iş hayatınızda ki ani gelişmeler gerilime neden olabilir. Kariyerinize odaklanmaya çalışırken eşinizden veya ikili ilişkilerinizin sorumluluk almanızı talep etmesi kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Fakat çevrenizin desteği sizinle olacak.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün içinize kapanmak ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizden dolayı ani düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan ya da iş ortamınızdan kaynaklanan baskılar gerginliğe yol açabilir. Ailenize zaman ayırmanız gerektiğinden diğer sorumluluklarınızı ihmal edebilirsiniz. Fakat kariyerinizde; üstlerinizin ve sosyal ortamınızın desteğiyle huzur bulacaksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün geleceğe dair finansal hedefler koymak isteyebilirsiniz. Fakat ani ailevi krizler planlarınızın bozulmasına yol açabilir. Arkadaşlarınız ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Sevdiklerinizin sorumluluğu üzerinizde baskı hissetmenize neden olabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerin desteğiyle sakin davranabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kariyerinizde ve sosyal ortamınızda değişken ve huzursuz koşullar oluşabilir. Ani gelişen ilişkiler, evlilik ve ortaklık üzerine düşünmenizi gerektirebilir. Fakat ailevi sorumluluklar üzerinizde baskı yaratabilir. İş hayatınızda yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklardan ve paylaşımlardan gelen destekle daha kararlı olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aile ve çocuklarla ilgili düşünceler kafanızı meşgul edebilir. Çalışma arkadaşlarınızdan gelecek ani tepkiler gerilime neden olabilir. Bugün duygu ve düşünceleriniz arasında çatışma yaşayabilirsiniz. Günlük işlerinizi yerine getirirken beklenmedik aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizden, eşinizden veya ortağınızdan destek alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün ortak finansal kaynaklara odaklanabilirsiniz. Banka, sigorta, vergi, kredi ve eşin maddi gelirleriyle ilgili sorumluluklar üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Özellikle risk içeren yatırımlardan dolayı ani krizler yaşanabilir. Harcamalar ve borçlardan gerginlik yaşanabilir. Çalışma arkadaşlarınız veya akrabalarınızla duygusal paylaşımlarda bulunabilir ve desteklerini alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yakın ikili ilişkilere dikkat etmelisiniz. Sabah saatlerinde aile fertleriyle aranızda ani gerilimler yaşanabilir. Eşinizin  veya sevdiklerinizin duygusal talepleri üzerinizde baskı yaratabilir. Karşınızdakinin fikirlerine kulak vermeyi öğrenmelisiniz. Beklenmedik  düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Çocuklarla ilgili girişimleriniz olumlu sonuçlanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma arkadaşlarınızla sabah saatlerinde tartışmalar yaşanabilir. Güçlü düşmanlarla karşılaşabilirsiniz. Akrabalarınızla iletişiminizde beklenmedik gerginlikler olabilir. Bu arada sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. İş ortamınızda kaza ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Ailenizin maddi ve manevi yardımlarını alarak daha sakin ve huzurlu davranabilirsiniz.

Balık 20 fiubat - 20 Mart

Sevdiklerinizle ilişkinizde dikkatli olmalısınız. Özellikle sabah saatlerinde evlilik, ortaklık ya da yakın ilişkilerle ilgili harekete geçebilirsiniz. Keyif ve hobileriniz için yapacağınız ani harcamalar sıkıntı yaratabilir. Sosyal gruplar içinde ki sorumluluklarınız veya arkadaşlarınız üzerinizde baskı kurabilir. Kardeş, kuzen veya yakın çevreden destek alabilirsiniz.