Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

As­trofiber

KOÇ

İç dünyanızda veya aile içinde baskı hissetmenize neden olan koşullar içindesiniz. Sorunları çözmek için atmak istediğiniz adımlar sizi istediğiniz sonuçlara götürmeyebilir. Bugün sakin kalmaya çalışmalı; empati kurmaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkiler ve işbirliklerinden kaynaklı beklenmedik durumların getirdiği hareketlilik kurduğunuz bağları etkileyebilir.  

BOĞA

Bugün düşüncelerinizle duygularınızı örtüştürmekte zorlanabilir; zihinsel baskı hissedebilirsiniz. Hislerinizi abartmanın yanında beklenti ve taleplerinizin etkisiyle hareket edebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerle aranızdaki iletişimi yakın tutma çabası içinde olmanız empati kurmayı gerektirmekte. Hayat görüşünüzü dönüştürecek deneyimlere açıksınız. 

İKİZLER

Maddi konularda kendinizi güvende hissetmek için başkalarının desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün borç ve alacaklarınızla ilgili yeni planlar yapabilir; kazançlarınızı arttırmak adına yeni girişimlere her zamankinden fazla istekli olabilirsiniz. Ancak bir yandan da haddinden fazla harcamalar da yapabilirsiniz. Duygusal paylaşımların getirdiği baskılar ilişkilerinizin geleceği üzerinde etkili olabilir.

YENGEÇ

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay, sizi endişeli ve hassas kılmanın yanı sıra yaşadıklarınıza sağduyulu tepkiler vermenize de olanak sağlamakta. Karşınızdaki kişilerden gördüğünüz baskı veya anlaşılamama hissi içinde olmanız taleplerinizin artmasına neden olabilir. İş, sosyal hayatınızda yeni gelişmelere açıksınız. Ancak bugün girişimlerinizden istediğiniz verimi almakta zorlanabilirsiniz. 

ASLAN

İç dünyanızda olup bitenin getirdiği endişeler sizi harekete geçmeye yöneltebilir Huzur ve güveni bulmakta zorlanacağınız bir gün olabilir. Aile içinde yaşananlar, yakın çevreyle olan ilişkiler veya duygusal hayatınızda yolunda gitmeyen durumlar bu hislerinizin artmasına neden olabilir. Güvenli bir gelecek hazırlamak için attığınız adımlar beklenmedik şekilde değişebilir.

BAŞAK

Bugün geleceğinizi ve hedeflerinizi sorgulayabilirsiniz. Üzerinizde baskı kuran ailevi meseleler, bağlı olduğunuz gruplardan kaynaklanan durumlar veya arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz odak noktanız olabilir. Maddi manevi paylaşımlarda içinde bulunduğunuz koşulların duygusal gerginliği ve baskısı sizi yeni hamlelere yöneltebilir. Ancak sakin kalmalı; zor duruma düşeceğiniz kararlar almamalısınız.  

TERAZİ

İş ve sosyal hayatınızda oldukça göz önündesiniz. Toplum içinde aileniz, çocuklarınız ve sevdiklerinizle birlikte olmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Ancak aniden sizi baskısı altına alan gelişmelerin yaşanması gün içinde bazı sorunlar ve duygusal gerginlikler getirebilir.  Zorlukları değer verdiğiniz kişilerin isteklerine kulak vererek ve empati kurarak çözebilirsiniz. 

AKREP

Hayata bakışınızın değiştiği, geçmişi ve geleceği birlikte değerlendirdiğiniz günlerdesiniz. Ufkunuzu açan deneyimler, yabancılar, yolculuklar sayesinde bunu gerçekleştirebilirsiniz. Bilinçaltınızda ilişkilere değin kalıplaşmış düşünce ve duygularınızı sorgulayabilirsiniz. Ailevi konuların yarattığı duygusal baskılar ileriye dönük planlarınız üzerinde etken olabilir.

YAY

Finansal konularda sizi endişeye düşüren koşullar içindesiniz. Ortak olduğunuz paralar, ev, gayrimenkulle ilgili gelişmeler sizi derinden etkileyebilir; üzerinizde baskıya neden olabilir. Duygusal paylaşımlarda empati kurmadan ilişkilerinizi düzenlemeniz mümkün olmayabilir. Üzerinizde yük olan aile, çocuklarla ilgili durumlarda beklenmedik gelişmeler karşısında akılcı hareket etmelisiniz.

OĞLAK

Karşıt burcunuzdaki Ay, ikili ilişkiler ve ortaklıklarda kontrolü elinizde tutamadığınıza işaret etmekte. Eşiniz veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerin duygusal ihtiyaçlarının ön planda olması sorunlara neden olmakta. Sizden beklenen duygusal tepkileri vermekte zorlanabilirsiniz. İş ve soysal hayatınızda dengeleri kurabilmek ve işbirliği geliştirebilmek için diplomatik davranmalısınız.

KOVA

Çalışma hayatınızda otorite konumundaki kişilerin baskısı altındasınız. Sizden talep edilenleri düşünce tarzınıza uymadığı için yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde aileniz, yakınlarınızla olan ilişkinizde gereğinden fazla duygusal tepki vermenize neden olaylar yaşanabilir. Aranızdaki sorunları ancak empati kurarak çözebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

BALIK

Hayalini kurduğunuz şeylerin beklentisi içindesiniz. Sizi gerçeklere döndüren gelişmeler karşısında duygularınızı kontrol altına almakta zorlanabilir ve fevri tepkiler verebilirsiniz. Aşk ve sevgiden yana taleplerinizin yüksek olması ilişkilerinizde ani değişimlere neden olabilir. Bugün dengeleri kurmaya bakmalı; gereksiz yere yapılacak hamlelerden uzak kalmalısınız.