Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

as­trofiber

Koç            21 Mart - 20 Nisan

Bugün ani gelişen olaylar bir anda ilişkilerin, anlaşmaların ya da işbirliklerinin bozulmasına yol açabilir. Çok hareketli ve enerjik olmanız bir çok şeyi bir arada halletmeye çalışmanızı sağlayabilir fakat hem aldığınız fikirlerle girişimlerde bulunurken hem de çatışmalar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkan engeller sizi yıldırmamalı, gelecek hedeflerinize ilerlemelisiniz.

Aslan    24 Temmuz - 23 Ağustos

Yolculukları veya almayı planladığınız eğitimleri ertelemek zorunda kalabilir ya da vazgeçebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkilerinde görüş farklılıklarından dolayı kopmalar yaşanabilir. Karşınızdakilerin sıradışı tavırları sizi bir anda öfkelendirerek cesaretle ani kararlar almanıza neden olabilir. Önünüze engeller çıksa bile anlaşmaları imzalayabilirsiniz.

Yay    23 Kasım - 22 Aralık

Aşk ilişkilerinde yaşanan ani gelişmeler sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla aranızda kopmalara neden olabilir. Geleceğe dair hedeflerinizi değiştirebilir, anlaşmaları sonlandırabilirsiniz. Oldukça hareketli ve enerjik bir gün geçirebilirsiniz. Yazılı ve sözel iletişiminizde sizi heveslendiren ve cesaretlendiren gelişmeler yaşansa da ani kararlar sorunlara yol açabilir.

Boğa    21 Nisan - 21 Mayıs

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda oluşan gerilim, üstünde çalıştığınız projelerin sonlanmasına, iş ortamından gelişen ilişkilerin bozulmasına neden olabilir. Bugün yaşamınızın her alanında kararlar almak ve girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Toplum önüne çıkarak sunumlar yapabilir, karşınıza çıkan engeller ve ertelemelerle uğraşabilirsiniz.

Başak    24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün ekonomik konularla ilgili gelişmeler gelir gider dengenizi muhafaza etmenizi engelleyebilir. Finansal işbirliklerini sonlandırmak zorunda kalabilirsiniz. Ticari işbirliklerinden fayda görseniz bile dikkatinizi toplamalı, kontrol edemediğiniz düşmanlıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Ani kararlarla girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak    23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal ortamınızda gelişen işbirlikleri ve ilişkileri bir anda sonlandırabilir, aileniz ve kariyeriniz arasında kalarak gerilim yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi açığa çıkarabileceğiniz ve ekonomik kazançlar sağlayabileceğiniz fırsatlar yakalasanız bile ani kararlarla harekete geçmeniz finansal krizlerin yaşanmasına neden olabilir.

İkizler    22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk ilişkilerinde yaşanan iletişim bir anda gerilime yol açabilir, sevdiklerinizle aranız ansızın bozulabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla bir araya gelerek kararlar alabilir ve harekete geçebilirsiniz. Fakat inatlaşma ve kişilik çatışmalarının yol açtığı gerginlik sizi huzursuz edebilir. Cesur eylemlerde bulunmadan önce iyice düşünmelisiniz.

Terazi    24 Eylül - 22 Ekim

Karşınızdakilerin beklenmedik tavırları diyaloğu kesmenize, ortaklıkları sonlandırmanıza neden olabilir. Yaşamınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ise öfkenizin kurbanı olabilir, ego çatışmalarından dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat nezaketinizi ve uyum yeteneğinizi kullanarak olayları kontrol altına alabilirsiniz.

Kova    21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kurduğunuz iletişimde dikkatli olmalısınız. Uzun yolculuklarınız, yüksek eğitim ya da mahkemelerle ilgili planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilir. Çevrenizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; çok hareketli ve yoğun bir gün geçireceğinize işaret edebilir. Karşınızdakilerin tavır ve tutumları gerilime yol açabilir.

Yengeç    22 Haziran - 23 Temmuz

Yaşadığınız yer, aile veya eve dair gelişmeler, sosyal ortamınızda ki ilişkilerde gerilime ve kopmalara yol açabilir. Bir anda hayatınızda değişime gitmek isteyebilirsiniz. Bugün harcamalarınızı kontrol altına almanız, lüks tüketimden uzak durmalısınız. Ailenizden alacağınız destekle içinde bulunduğunuz krizlerden çıkabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akrep    23 Ekim - 22 Kasım

Kontrolünüzde olmayan olaylar yaşanabilir. Çalışma arkadaşlarınızın tavırları sizi gizli planlar yapmaya ya da işleri sonlandırmaya itebilir. Farkına varamadığınız düşmanların konuşmaları açığa çıkabilir. Eve ve aileye dair işlerinizi halletmeye çalışırken, iş ve sosyal hayatınızdan kaynaklanan gelişmeler bir anda kararlar alarak, harekete geçmenizi gerektirebilir.

Balık    20 Şubat - 20 Mart

Finansal işbirliklerinizin sonlanabilir, kredi, vergi, sigorta, miras, nafaka gibi konularda son dakika aksilikleri yaşayabilirsiniz. Karşılaştığınız krizler sonlanmalara neden olabilir. Bugün kendi içinize çekilmek ve yalnız kalmak istemenize rağmen iş ortamınızda ki gerilim içsel çatışmalara yol açabilir. Öfkenizi açığa çıkarmakta zorlanabilir ve düşmanlıkların farkına varabilirsiniz.