Asıl niyet ortaya çıktı!

Tanzimat kafalı medyanın satılmış kalemi Emin Çapa’nın milleti aşağılayan, şehitlerimize hakaret eden bu sözlerini anlamaya çalışıyorum.. Bu sömürge aydınının kendisi ile ilgilenmiyorum bu arada.. Yanlış anlaşılmasın.. Ben onun temsil ettiği güce bakıyorum..  Komprador burjuvanın fırsatını bulduğunda görevlendirildikleri topluma ne yapabileceklerini okuyorum. Bu akılsız tayfa, örtülü planı faş ediyor sadece.. Öyle sabırsız ki, içi içine sığmadığı için ilk fırsatta kustu asıl niyeti..  Oysa bağlı olduğu grup, 15 Temmuz’dan beri nasıl güzel oynuyordu.. O gece ve devamında yaşananları arka arkaya sıralasanız sanırsınız ki Aydın Doğan, don-atlet tankın önüne yatmış köprüde.. Ama işte gördüğünüz gibi fazla sürmedi bu tiyatro.. Bu daha ne ki?.. Bundan sonra her gün yeni operasyonlar bekleyin bu yerleşik düzenden.. TÜSİAD’ın, içinde “Laiklik” falan geçen o son çıkışı da bunun içinde.. Ama geçti artık o günler.. Bunun da farkında oldukları için bir laf söyleyip iki adım geri atıyorlar.. Deniyorlar.. Ama sonuç alamadıklarını da görüyorlar tabii ki..

Oyuna devam

Nihat Behram geçen sabah Sputnik radyosunda Enver Aysever’in programına katıldı.. Programın sonunda şöyle bir analiz yaptı; “…Bizim coğrafyamız öyle bereketlidir ki.. Her yazarımızın onlarca birbirinden güzel kitabı var.. Ama bazı adamlar her sorularının cevabını tek bir kitaptan arıyor…” (Gerisini buraya yazmayacağım.. Beni dava ederse mahkemeye sunarım).. Bunun üzerine Enver’e twitter üzerinden.. “...hangi tek kitap bu?..” diye sordum.. Açtı mikrofonu ve en iyi yaptığı şeyi yaptı.“..Beni hedef gösteriyorlar..” diye ağladı.. Şimdi sen bizim inançlarımıza, değerlerimize açıktan sövdüreceksin. Biz tek kelime ile; “…düzeltme yap, şerh düş, katılmadığını söyle, kendi görüşleri olduğunu ifade et…” diye ikaz edince, “beni hedef gösteriyorlar”… Sen ‘oyuna devam’ et dostum.. Ne diyeyim sana..

Evet polis katilisiniz!

Grup Yorum’un polis katillerini yücelten bir moral kıtası olduğunu yazdık ya geçenlerde.. DHKP-C açıktan tehdit etti beni.. Ben de tırstım (!).. Arkadaş, sizin batıya kendinizi şarkıcı-sanatçı falan diye tanıtmanıza izin mi verecektik?.. Söylemeyecek miydik DHKP-C bağlantılarınızı?.. Yaptığınız şarkı görünümlü bölücü örgüt marşlarıyla teröristlere methiyeler yağdırdığınızı?.. Polis katili Sibel Yalçın’a destan yazdığınızı.. Ellerinizde masum yavruların kanı var. Şehit Mehmet Selim Kiraz’ın kanı var.. Polislerimizin, çocuklarımızın.. Ve evet.. Grup Yorum’un en önemli adamı halen CHP’nin Hatay milletvekili.. Ve ben daha özeleştiri yaptığına tanık olmadım. Üzgünüm..

FETÖ mü kundakladı o yurdu?

Adana’daki facia sonrası FETÖ örgütünün en tesirli isimlerinden birisi şöyle yazdı;   “..gün geçmiyor ki bir öğrenci yurdunda zehirlenme cinsel taciz ölüm olayları olmasın.. Siz cemaat’in (terör örgütünden söz ediyor) yurtlarını çok ararsınız…” Hatırlayın..  DHKP-C’nin terör saldırılarından sonra,  “..iyi yetişmiş polisleri tasfiye ederseniz işte böyle istihbarat alamaz baskın yersiniz” mealinde laflar etmişlerdi.. Sonrasında alçaklığın aslında istihbarat değil doğrudan işbirliği olduğu çıktı ortaya.. Şimdi bu mesajı okuduğumda eli kanlı terör örgütü FETÖ’nün, kasten yurt kundaklayıp kundaklamadığından emin olamadım. O katliamın bu boyutuyla da araştırılacağını sanıyorum..