Aşkta iki ileri, bir geri

Önümüzdeki hafta dönüm noktası gelişmeleri tetikleyecek bir güneş tutulması oluşacak ama ondan önce bu hafta hayatımızla ilgili önemli kararlar vermeye zaman ayırmalıyız. Eğer kararları vermez ve değişimi kabul etmezsek, hem başkaları bizim adımıza bu kararları verecek hem de değişimi sert olaylarla yaşayabileceğiz.

Bu hafta 13-14 Mayıs doğumlu Boğalar güzel fırsatlarla karşılaşabilir ama rehavete kapılmamaları gerek. 1 Ocak doğumlu Oğlaklar iyi haberler alabilir. 1 Eylül doğumlu Başaklar ise hedeflerinde hızla ilerleyebilir.

Aşk, güzellik ve parayı yöneten Venüs’ün gücü azalacak ve haziran sonuna kadar enerjisi düşük olacak. Venüs şu an İkizler burcunda ve tüm İkizleri destekleyecek. Yeni bir ilişkiye başlamak, nişanlanmak, evlenmek için güçlü bir Venüs’ün enerjisine ihtiyacımız olacak. Haziran sonuna kadar olan dönemde eski ilişkiler veya ilişkimizdeki eski meseleler yeniden gündeme gelebilir ama bu defa kesin bir neticelenme yaşayabiliriz. Aşkta biraz frene basmak gerekecek.

Koç     21 Mart - 20 Nisan

Parayla ilgili çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda kendinizi rahat hissedebilirsiniz ancak bu durum sürekli olmayacak. Ekim ayından sonra aylık ödemeleriniz artacak ve maddi açıdan kısıtlanacaksınız o nedenle elinize nakit para geçtiğinde bir kenara koymayı düşünmelisiniz. Otorite figürleri veya kurumlarla para hakkında görüşmeler yapabilir, haberler alabilir hatta kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Güçlü ve etkin kişiler sizi destekleyecek. Partnerinizle para konularında farklı görüşlerde olabilir ve bu yüzden açıkça yüzeye çıkmayan bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Boğa HAFTANIN ŞANSLISI     21 Nisan - 21 Mayıs

Jüpiter sizinle son günlerini geçiriyor ve harika etkileşimler yapıyor. Özellikle 13-14 Mayıs doğumlu Boğaların tuttukları altın olabilir! Yurtdışı seyahati, aşk, çocuk ve parayla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurtdışı, üniversite, medya ve mahkemelerle bağlantılı bir alanda etkin bir kişi ya da büyük bir kurumdan destek alabilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirin zira Jüpiter’in fırsatları geldiği hızla kaybolabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs haziran sonuna kadar sizi her zamanki gibi destekleyemeyecek. Bu dönemde eskiyle bağlantılı konularda daha başarılı olacaksınız.

İkizler     22 Mayıs - 21 Haziran

İş evinizde oluşan dolunay nedeniyle bu hafta sonunda büyük ve yorucu bir projeyi tamamlamak üzere olabilirsiniz. İş yerinizde yeni elemanlar alınabilir ya da çalışma arkadaşlarınızla ilgili bazı değişiklikler olabilir. İş yapma metotlarınızda yenilikler olabilir. Hangi gelişme olursa olsun aslında sizin yararınıza olacak çünkü kariyerinizde başarı potansiyelinin en yüksek olduğu dönemlerden biri. Yeni bir projeniz onaylanırsa ya da yeni bir müşteri kazanırsanız, arkasından büyük bir başarı gelebilir. Dolunay sağlığınızı da gündeme getirebilir ve sağlıkla ilgili konulara eğilebilir, doktora gitmek isteyebilirsiniz.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Büyük bir hayalinizi gerçekleştirmek için tahmin etmeyeceğiniz bir fırsat karşınıza çıkabilir. Arkadaşlar, gruplar ve dernek, kulüp gibi topluluklar size büyük şans getirecek. Sizi zaman zaman sıkıştıran ve zorlayan eşiniz, iş ortağınız ya da avukat, ajans gibi başka bir partner ise bu defa sizi destekliyor. Cesaret verici bir haber alabilirsiniz veya kısa bir seyahat söz konusu olabilir. Eve ait konularda ise eskisi kadar olmasa bile yine zorlanacaksınız. Ev ya da anne-babayla ilgili sorumluluklarınız ekim ayından sonra rahatlayacak, o zamana kadar kısıtlanmaya devam edeceksiniz.

Aslan     24 Temmuz - 23 Ağustos

Kariyerinizde son on senenin en büyük fırsatlarını yakalayabilirsiniz ancak elinizi çabuk tutmalısınız zira bu dönem kısa bir süre sonra sona erecek. Bulunduğunuz ortamlarda lider pozisyonunda olabilirsiniz ve dikkat çekebilirsiniz. Bu durum aşırı özgüvene neden olabilir. Ancak bu haftadan itibaren kariyerinizde yepyeni girişimler yerine eskiden tanıdığınız kişi ve kurumlarla bağlantı kurup geçmişe döndüğünüzde daha başarılı olacaksınız. Kardeş, hala, amca gibi anne-babanız dışındaki yakın akrabalarınızla ilgili sorunlar veya sorumluluklardan dolayı kısıtlanabilirsiniz.

Başak     24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, mahkeme, üniversite ve yayıncılık, medya bağlantılı bir konuda güzel bir fırsata sahip olabilirsiniz. Her zamankinden daha atak, cesur olacaksınız ama işleriniz yoğun olacak ve yorulacaksınız. Kariyerinizde büyük değişimlerin eşiğindesiniz, yakında önemli gelişmeler yaşayacaksınız zira önümüzdeki hafta oluşacak güneş tutulması dönüm noktası olayları tetikleyecek. Haziran sonuna kadar olan dönemde eskiden kalan bir mesele veya eskiden iş yapmış olduğunuz kişi ya da kurumlar yeniden karşınıza çıkabilecek. Aylık nakit akışınızdaki darlık ise bir süre daha devam edecek.

Terazi HAFTANIN ŞANSSIZI    24 Eylül - 22 Ekim

Ortak maddi konularda son on yılın en büyük fırsatlarından bazılarına sahip olabilirsiniz. Miras, hisse, kredi, prim, tazminat gibi bir kaynaktan elinize tek seferde para geçebilir ya da yeni gelişmeler olabilir. Ancak yöneticiniz Venüs’ün haziran sonuna kadar gerileyecek oluşu size olan desteğini azaltacak. Bu dönemde yeni bir adım attığınızda istediğiniz sonucu almanız zor olacak ama eskiyle bağlantılı girişimlerinizde başarılı olacaksınız. Yaşadığınız zorlukların sonuna gelmek üzeresiniz, ağır sorumluluklara alışmış olsanız bile ekim ayına kadar sabretmeniz gerekecek.

Akrep     23 Ekim - 22 Kasım

Evlilik, ortaklık gibi resmi beraberliklerde haziran ortasına kadar avantajlısınız, partnerinizin şansı size de geçecek. Her konuda bir başkasıyla ortak hareket ettiğinizde daha başarılı olacaksınız. Partnerinizle kısa bir seyahat imkanı çıkabilir veya ondan bazı haberler alabilirsiniz. Korku ve endişelerin ilişkinizi gölgelemesine izin vermeyin. Haziran sonuna kadar devam edecek olan başka bir eğilim ilişki ve ortaklıklarda geçmişe dönme ya da eski konuları gündeme getirme eğilimi verecek. Yeni başlayan ilişkilerde duygularınızı bir daha gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Yay     23 Kasım - 21 Aralık

İlişkileriniz bozulmayacak ama haziran sonuna kadar olan dönemde eskiye dönme eğiliminde olacaksınız. Eski meseleler ya da eski ilişkiler yeniden gündeme gelebilir ve yarım kalan konular bu defa kesin olarak sonuçlanabilir. Bu durum hem özel hem de iş ilişkiniz için geçerli. Önümüzdeki hafta başlayacak olan tutulma serisi ilişkilerinizde ve daha sonra sizin hayatınızda önemli bir takım gelişmelere neden olacak. Kariyerinizde ise güçlü duruşunuz devam ediyor. Bu avantajlı dönem bir ay daha sürecek, fırsatları değerlendirmeye çalışmalı ve girişimlerde bulunmalısınız.

Oğlak     22 Aralık - 20 Ocak

Yaratıcı bir alanda başarı kazanabilirsiniz. Aşk hayatınız her zamankinden iyi olabilir, hamilelikle ilgili ve çocuklardan çeşitli haberler alabilirsiniz. Ancak hayatınızın bu alanında bu haftadan itibaren geriye dönüşler yaşayabilirsiniz. Eski aşklar ya da şimdiki sevgilinizle aranızda tam çözümlenmeyen eski meseleler yeniden gündeme gelebilir ama bu defa kesin bir sonuç alabilirsiniz. Kariyer sorumluluklarınız sizi zorlamaya devam ediyor ve ekim ayına kadar ‘çıraklık’ döneminden çıkamayacak ama ondan sonra çabalarınızın karşılığı olan büyük ödülü alabileceksiniz.

Kova      21 Ocak - 19 Şubat

Eve ait konularda harekete geçmek için son on senenin en parlak zamanlarından biri. Eğer son bir sene içinde yeni bir gelişme yaşamadıysanız elinizi çabuk tutmalı ve yapmak istediğiniz şeyler için harekete geçmelisiniz. Ancak yepyeni girişimler yerine daha önce gördüğünüz, konuştuğunuz ya da teklif aldığınız durumların istediğiniz yönde gelişme olasılığı daha yüksek. Eskiden karşınıza çıkan ama kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatlar haziran sonuna kadar olan dönemde karşınıza yeniden çıkabilir. Yeni girişimler ise yavaş ilerleyebilir ya da sonucundan memnun kalmayabilirsiniz.

Balık     20 Şubat - 20 Mart

Ortak gelirlerden dolayı maddi sıkıntınız olabilir. Miras, nafaka, kredi, borç, hisse, tazminat, vergi gibi bir konudan dolayı kısıtlanabilirsiniz ama neyse ki ekim ayından itibaren rahatlayacaksınız. Bu durum kısa seyahatlerinizi, eğitim veya yakınlarınızla ilgili planlarınızı etkiliyor. Hem bu alanlarda büyük fırsatlar var hem de maddi koşullardan ötürü istediklerinizi yapamıyorsunuz. Şimdi yapacağınız anlaşmalar da büyük kazançlar getirebilir ancak yeni karşınıza çıkan durumlar yerine eskiden beri bekleyen veya eskiyle bağlantılı anlaşmalar istediğiniz gibi sonuç verecek.