Aslan, Koç ve Terazilerin gerilimi artıyor

Bu hafta kavgacı Mars ile Güneş arasında senede bir kez gerçekleşen kapışmaya tanık olacak ve sorunlarla sert bir şekilde yüzleşeceğiz. Ama aynı zamanda ortalığı yumuşatacak ve anlayışı artırarak birleştirecek başka bir etki daha var.

Salı günü zirveye çıkan Mars ile Güneş arasındaki kavga en çok 8-9 Nisan doğumlu Koçlar ve 13 Ekim yakınlarında doğan Terazilerin gerilimini artıracak. Parlamaya müsait bu ortamda Aslan, Koç ve Teraziler sinirli olabilir. Yengeç ve Oğlaklar da zorlanacak. Akrepler ise şimdilik öfkelerini gizleme eğiliminde.

Cuma günü oluşan Venüs ile Neptün kavuşumu ise en çok Balık, Yengeç ve Akrep gibi su burçlarını; ikinci sırada Boğa, Başak ve Oğlaklardan oluşan toprak burçlarını rahatlatacak. Venüs ile Neptün’ün enerjisi romantik bir ortam yaratacak ve duygusallığı artıracak. Özellikle 25 Şubat yakınlarında doğan Balıklar aşk ve sevgiyle yoğun bir duygusallık yaşayabilir. 30 Ekim doğumlu Akrepler ve 28 Haziran doğumlu Yengeçler de romantik anlar yaşayacak.

Venüs 3 Mayıs’a kadar Balık burcuna aşk getirecek ve onları güzelleştirecek. Haberci Merkür ise iki hafta boyunca Koçların iletişim becerisini hızlandıracak ve onları harekete zorlayacak. Kararsız ve belirsiz konuşmalar yerini daha direkt ve net konuşmalara bırakacak.

Haftaya 15 Nisan’da iplerin kopacağı bir ay tutulması oluşacak. Senenin bu en sert tutulmasının etkisini önümüzdeki hafta sonundan itibaren hissetmeye başlayacağız.

KOÇ  21 Mart - 20 Nisan

Duygularınızı gizli yaşamaktan hoşlanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Mayıs ayına kadar ilişkinizi gizli tutmak isteyebilirsiniz. Belki de platonik bir aşka tutulacaksınız. Öte yandan daha hareketli ve insanlarla sürekli bağlantı halinde olacak ve çok konuşacaksınız. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız, avukat, ajans gibi sizi temsil edenler ve rakipler sizi sıkıştırmaya devam edecek ve sert bir yüzleşme yaşayabileceksiniz. Eve ait meseleler ve para konuları yüzünden zorlanabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Arkadaşlarınızla eğlenceli bir dönem geçireceksiniz. Arkadaşlar hoşlanacağınız birisini tanıştırabilir hatta bir arkadaşınızla aranızda duygusal bir ilişki başlayabilir. Günlük işleriniz bu hafta da yoğun olacak ve işler yüzünden gerilim yaşayacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkinizde gerilim var, gizli meseleler açığa çıkabilir. İş yerine sağlıkla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Eşiniz, uzun zamandır beraber olduğunuz kişi veya iş hayatındaki partneriniz karamsarlaşmanıza neden olabilir.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Otorite figürleri tarafından beğenilecek ve takdir göreceksiniz. Hatta otorite konumundaki birine ilgi duymanız da mümkün. Yaratıcılık, sanat ve estetik ağırlıklı işlerde çok başarılı olabilirsiniz. Ancak günlük işlerin detayları sizi yorabilir ve sosyal hayatınızı engelleyebilir. Sağlığınızla ilgili ufak bir sorun yüzünden de kısıtlanabilirsiniz. Maddi konular da sizi biraz sıkıştırabilir, lüks ve eğlenceden vazgeçmenize neden olabilir. Arkadaşlarınız ve sevgiliniz pek anlaşamayabilir.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Eve ait meseleler sizi yormaya devam edecek ve patlama noktasında gelebileceksiniz. Evinizle ilgili ev sahibi, kiracı, mimar, kapıcı, emlakçı, usta gibi kişilerle konuşurken de dikkatli olmalısınız zira gergin bir ortam olacak. Alternatif olarak babanızla ilişkinizde hassas bir dönemden geçebilirsiniz, ortamın her an alev alabileceğini aklınızda bulundurun. Kariyer sorumluluklarınız da devreye girebilir ve epey mücadele edebilirsiniz. Ayrıca yurtdışı bağlantılı bir romantizm yaşayabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Akrabalarla ilişkinizde sorunlar olabilir. Bu hafta gergin geçebilir ve en ufak bir yorum büyük tartışmalara neden olabilir. Kardeş, kuzen, dayı, amca gibi yakınlarınızla bir süredir ortak bir şeyler yapıyor olabilirsiniz veya eskisinden daha sık görüşüyorsunuzdur. Yurtdışı, seyahat, üniversite ve yasal konularla ilgili hedeflerinizde eve ait sorumluluklar veya babanız sizi kısıtlayacak. Aşkta ise hem romantik hem de çok tutkulu olacaksınız.

BAŞAK   24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Yakın ilişkinizde özellikle eşiniz ve uzun süredir beraber olduğunuz sevgilinizle olan ilişkinizde romantik ve güzel bir dönem başlıyor. Birlikte çok romantik anlar yaşayabilirsiniz ve ilişkiniz derinleşebilir. Bu hafta sizi yoran ve zorlayan maddi konular olacak. Büyük bir harcama çıkabilir, ödemeleriniz arka arkaya gelebilir ve alacaklarınızı tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki para meselelerinde sorun çıkabilir veya maddi koşullarınız sosyal hayatınızı kısıtlayabilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Hassas ve gergin bir hafta olacak. Güçlü bir dönemdesiniz, enerjiniz yüksek ama aynı zamanda tartışma ve kavgaya her zamankinden daha yatkınsınız. İstemeseniz bile büyük tartışmaların tam ortasında yer alabilirsiniz. Herkes size karşıymış gibi hissettiğinizde aslında bunun sizdeki agresif enerjiden kaynaklanabileceğini aklınızda bulundurun. Partnerinizle ilişkinizde bir anda karşı karşıya gelebileceksiniz. İş yerinizde ise daha ılımlı ve yumuşak bir ortam olabilir ve ekip çalışması yapabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Günlük işleriniz ön planda, başkalarına bir şekilde hizmet edecek ve kendi isteklerinizi geri plana atacaksınız. Her zamankinden daha fazla tek başınıza zaman geçirebilir veya tek başınıza çalışmanızı gerektiren bir işten dolayı çevrenizden izole olduğunuzu hissedebilirsiniz. Diğer yandan çok romantik anlar da sizi bekliyor. Aşk, sevgi, özveri ve romantizm içiçe geçerek sizi derinden etkileyecek. Bir çocuk ya da hamilelik de aynı şekilde sizi duygusallaştırebilir. Yaratıcılığınız ise tavan yapacak.

YAY  23 KASIM-21 ARALIK

En romantik anları kendi evinizde ve ev ortamlarında yaşayacaksınız. Evinizi güzelleştirebilir ve yaşadığınız ortamı istediğiniz şekle sokabilirsiniz. Aynı anda sosyal hayatınız da epey hareketli olacak. Ancak bir arkadaş ya da sevgilinizle gerileceğiniz ve biriken olayların patlama noktasına geleceği anlar yaşayacaksınız. Hafta başı gergin, hafta sonuna doğru ise rahatlayıp mutlu olacağınız ortamlar var. Farkında olmadığınız korku ve endişeler aşkta karamsarlığa neden olabilir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Kariyerinizdeki uğraşı devam ediyor, epeydir yoğun şekilde çalışıyor olmalısınız ve yaza kadar aynı hızda devam edeceksiniz. Güçlü bir pozisyondasınız ama bu durum sizi pek çok mücadelenin tam ortasına yerleştiriyor. Aynı anda iş ortağınız veya eşiniz, eve ait konular ve kariyer sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışabilirsiniz. Anne ve babanız ya da ev ve kariyer hedefleriniz çatışıyor. Önümüzdeki hafta sonu seyahat çok romantik geçebilir. Duygusallaşabilir, romantik sözler duyabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Yurtdışı, üniversite, hukuki veya medya bağlantılı bir konu sizi epey meşgul edecek. Bu hafta bu alanlarda gergin anlar yaşayabilir ve yorucu bir mücadele içinde olabilirsiniz. Alternatif olarak akrabalarla aranızda veya kendi aralarında bir anlaşmazlık olması da mümkün. Özellikle salı günü parlamaya hazır bir ortam olacağından hassas konularda dikkatli olmalısınız. Kariyer sorumluluklarınız da aynı anda sizi sıkıştıracak ve zorlayacak. Para konularında ise özveri ön planda olacak.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Aşk geliyor. Venüs burcunuza gelecek, güzelliğinizi ve cazibenizi artıracak. Kendinizi harika hissedeceksiniz ve sadece aşk değil tüm ilişkileriniz rahatlayacak. Önümüzdeki hafta sonu özellikle 25 Şubat doğumlu Balıklar için çok romantik geçebilir. Gerçeklerden uzaklaşacak ve sihirli bir dünyaya adım atacaksınız. Yaratıcılığınız da artacak. Çocuklar ve hamilelik gibi konular ayaklarınızı yerden kesebilir. Ancak para konularında ani iniş çıkışlar olacak ve zorlanacaksınız.